Homosexualitet onaturligt?

The Natural History Museum Maastricht hade från 24 maj till slutet av augusti 2008 en hög profil utställning ?? ?? gäst: Mot naturen? ?? en utställning om homosexualitet i djurriket. Utställningen biologisk forskning om homosexuellt beteende hos djur. De vill visa att homosexuellt beteende i djurriket är vanligt och helt normalt och att det är allt annat än onaturligt.

Homosexuell beteende i djurriket

Utställningen presenterar biologisk forskning om homosexuellt beteende hos djur. Utställningen har utvecklats av Naturhistoriska museet vid universitetet i Oslo, som svar på anmärkningen av en framstående präst som norska homosexualitet onaturligt ?? ?? hitta. Enligt curatorer i utställningen är inget mindre sant: på femtonhundra djur homosexuellt beteende observeras och dokumenterade; i så ?? s fem hundra arter biologer har även omfattande forskat i ämnet. De hävdar att homosexuellt beteende i djurriket är vanligt och helt normalt.
Nonsens!
Gay-djur som faktiskt finns? Biologen Midas Dekkers tillhör skolan som inte tror på det. "Jo du ser i naturen saker som liknar det. Till exempel kan en ko hoppa på en annan kvinna. Då har etiketten" lesbiska kor på pinne. Men ofta detta beteende är avsedd för tjuren i hagen nedanför att förföra. I den vanliga naturen, tror jag inte att homosexualitet inträffar. " I fångenskap, det är annorlunda, du vet Dekkers. "I en cirkus eller djurparksdjur gör galnaste saker. Eftersom det inte finns något att hitta ett annat hål. Tigers hoppa än bara lejon. Det finns inget annat val." ¹
Homosexualitet som sker hos människor, och är erfaren, kan inte läsa i djur på samma sätt ?? ?? vara. Beteendet och motivation av djur bör inte tolkas genom ögonen på den mänskliga erfarenheten. Det är därför tveksamt om du ska tala om homosexuellt beteende eftersom detta tvingar beteendet tolkar som en särskild mänsklig schema. Vi kan bättre tala om ?? samkönade beteende ?? eller något liknande. Djur har ingen homosexuell instinkt synonymt med en homosexuell läggning hos människor.

Kannibalism

Kannibalism är också bland djur. I själva verket har en hel del studier har visat under det senaste decenniet att kannibalismen var utbredd i djurvärlden. Oftare är det praxis att sexuell kannibalism, där honan slukar hanen efter att de har haft samlag. Men vad säger det om människor? Logiska resonemang på påståendet av curatorer i utställningen: Vi kannibalism gillar inte att behöva överväga något onaturligt? Ändå djurens beteende är inte ett mått på saker? Och djur kannibalism har inte samma funktion som hos människor?
Evolutionister inte oroa sig alltför mycket om skillnaden mellan människor och djur. Faktum är att påståendet att människan är ett djur, vilket är numera toppen eller vetenskapliga utgångspunkten för många forskare. För dem skulle du bättre att inte fråga vem personen är, de skickar du i djurparken.
"Vi ser djur som äter sina byten levande och unga som deras egen"
"Homosexuella hävdar att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i djurvärlden. Men det är problematiskt. Det är sant thatthis inträffar i djurriket, men det är ook sant att vi se djur som äter sina byten levande och även deras egen unga . Vi ser barbari, grymhet, och extrem brutalitet. Men vi inte tolererar sådant beteende i vårt eget samhälle. förespråkare för den naturliga ordningen argumentet Bör inte välja och vraka de situationer som bäst passar deras agendor. De bör vara konsekvent och inte jämföra oss till djur. Vi är inte djur. Vi är skapade till Guds avbild. "²

Krokiga

Men det framstående präst som Utställningen fokuserar går ut ?? så att vi kan förutsätta ?? dikotomin mellan människa och djur, som kommer till uttryck i Bibeln. Människan har en Gud skapade den mänskliga naturen. Människan är placerad ovanför djuren. Man kan tänka, har fantasi, kan producera kultur och har en religiös / andlig medvetenhet. Mannen är en nära-gud. Sedan hösten, dock är han mycket krokig grejer. Mannen som är lite lägre än änglarna och är benägen till allt ont; vilket är en explosiv blandning. Vi lever i en trasig värld. Fallna människan bryr sig föga om Guds bud och vill gå sin egen väg. Han vill bli som Gud.
Ovanstående avser medveten andlig talesättet att homosexuellt beteende är onaturligt i Paulus ord i Romarbrevet 01:27. Gay praxis strider mot syftet med Gud med människan. Gud har Hans avsikter som uttrycks i skapelsen. Sex hör hemma i relationen mellan man och hustru. ?? Därför skall en man lämna sin far och sin mor och hålla sig till sin hustru, och de skall vara ett kött. ?? . Detta är en kreativ planering, en gåva av skapelsen. De femtonhundra och några djur i djurriket som av någon anledning ibland ?? samkönade beteende ?? utställning, ändra ingenting om det.
I djurriket hittar du ingen plan för mänsklig moral. Av skrifterna. Ad Fontes!
I själva verket kan du härleda ingen moral. Författaren, forskare och apologet C. S. Lewis visar i sin bok "Avskaffandet av människan" som ett "eller ett konstaterande av fakta, eller i att förlita sig på instinkt att hitta grunden för ett system av värderingar." Signal leder inte till Sollentuna som Albert Einstein sade en gång fast; det inte finns någon logisk brygga som leder från det som är den som borde vara. Med andra ord kan man härleda ur fakta inga standarder. Upptäckten att detta sker eller existerar kan aldrig, aldrig dra slutsatsen att detta skulle hända eller existerar. Hans bedömning är inte ett värdeomdöme. Se min artikel C. S. Lewis: Avskaffandet av människan.
Anm:
 • för sista gången åtkomliga på 2014/12/07
 • Matt Slick. Kristendom och homosexualitet.
 • (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha