Homeopatiska läkemedel i blåsor

Sår är små, vätskefyllda bulor. Det kan finnas olika former av blåsor på huden, var och en med sin egen sak. Allergiska reaktioner kan också orsaka blåsor. Homeopatiska läkemedel används för sår i ansiktet, med solenergi irritation eller allergiska reaktioner mot röda och svullna blåsor och blåsor, eksem och inflammation.

Sores

En vesikel kan uppstå i hela kroppen, inklusive mun, läppar, tunga, händer, fötter eller könsorgan. En vesikel är en liten vätskefylld bula. Dessa knölar orsakas av en sammanslagning av fukt inom och mellan celler. Om en blister raster ofta uppstå en plats där, till sist stiger lätt brynt. Det finns flera störningar som förhindrar blåsor, inklusive:
  • bältros
  • Psoriasis
  • eksem
  • herpes simplex-virus
  • solallergi
  • allergiska reaktioner, i allmänhet,

Homeopati och blåsor

Homeopatiska läkemedel kan ge en lösning för patienter som lider av blåsor. Om man dessutom till bildandet av blåsor, andra symtom uppträder en läkare ska alltid konsulteras. Om symtomen varar längre än en vecka för att hålla bör också ses över av en expert, det finns ett möjligt bakomliggande orsak. Genom blåsor nådde välja de bästa resultaten genom en kombination av intern och en extern agent.

När blåsor av sol irritation eller allergisk reaktion

För mycket UV-strålning kan orsaka hudirritation. Du kan få rodnad och eventuellt orsaka blåsor börda. Innan sola bör du alltid gnida med en solkräm med hög skyddsfaktor, detta gäller även barn och baby ?? s. Vid exponering för värme kan också vara värmeutslag, även känd som svett utslag, uppstår. I varmt och fuktigt väder risken är högre. I alla dessa reaktioner för att värma och UV-strålning, agenten Urtica Complex VSM hjälp. Dessa tabletter minska känsligheten för hudutslag på grund av kost, sol eller kyla. Dessutom är den klåda som är associerad med det ofta kraftigt reducerad.

När blåsor i ansiktet

Dessa blåsor ofta orsaka brännande och brännande känsla i den person till vilken de skapades. Eftersom de ofta ses som en olägenhet dessa vesiklar sitter i ansiktet. Homeopatisk medicin Arsenicum Album D6 kan hjälpa mot det. Detta läkemedel används ofta som envisa hudåkommor som kännetecknas av ett brinnande och brännande känsla. Arsencium D6 finns i tablettform och dropp. En kombination med ett homeopatiskt medel för utvärtes bruk är lämpligt i denna typ av vesiklar.

I röda och svullna blåsor

Dessa blåsor kan förekomma i hela kroppen, inklusive intima platser som könsorganen. Svullnaden är ofta smärtfri, men det kliar häftigt. En kombination av en intern och extern homeopatiska läkemedel är lämpligt för både svullnad och klåda snabbt försvinner. För internt bruk kan väljas Rhus Toxicondendron D6 tabletter. Detta läkemedel görs från tinktur av färska blad vid solnedgången plockas strax före blomningen tid och kommer att minska klåda och svullnad i och runt blåsor.

Extern användning

En kombination av ett homeopatiskt medel är lämpligt för internt och externt bruk. För extern användning, det är en manifestation av blåsor som skall väljas en annan agent.
Sår i eksem eller allergiska reaktioner
Cardiflor kräm eller salva hanterar känslig eller irriterad hud. Det är en 100% naturläkemedel som innehåller Cardiospermum halicacabum extrakt. Salvan kan vara direkt till eksem eller blåsor som uppstått tillämpas av allergiska reaktioner.
Mjuka upp huden och främja läkning
Blåsor ger en irritation på huden. Calendulan salva stöder motståndskraften i huden. Krämen eller salvan kan appliceras på den irriterade plats. Salvan innehåller Calendula officinalis extrakt gjord av blommorna av ringblomma.
Inflammation, om blåsor repas
Orsaka en hel del klåda och sår ofta repad. Echinacea salva VSM kan hjälpa. Denna salva har anti-inflammatoriska och sårläkande effekt på huden.
(0)
(0)
Nästa artikel Hem som ålderdom

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha