Homeopatisk behandling: vad de är och hur vi använder

Visen Malmgren Februari 28, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Behandla med likadana": detta är den grundläggande principen om homeopati; med andra ord homeopatiska behandlingsstrategier som består av en liten mängd av ämnet kan bota samma symptom som orsakar om den tas i stora mängder.
Den allmänna regeln, därför är "hög utspädning" av ett verksamt ämne kan bota hälsoproblem.
Det faktum att använda en så utspädd vård var i fokus för mycket kontrovers eftersom den inte kunde förstå hur du kan få resultat från en vård så lite fokuserad.
Fortfarande många aspekter har ännu inte förklaras av vetenskap och studier, men oavsett mekanismen, kliniska resultaten vittnar utan tvekan att homeopati fungerar.

Deras låg koncentration av aktiv beståndsdel gör homeopatiska botemedel extremt säker: två hundra år av praktik, forskning och studier har visat säkerheten hos denna känsliga system för medicin, både för människor och för djur.
De har inte några biverkningar och detta gör dem perfekta för vård av spädbarn, barn och gravida eller ammande kvinnor, naturligtvis, alltid under överinseende av en homeopatisk läkare.
Dessutom deras effektivitet mycket ofta överstiger den traditionella medicinen eftersom fler och oftare patienter med problem blir kronisk återkommer i homeopatisk behandling efter traditionella behandlingar inte har kunnat ta till läkning.
Sjukdomar såsom kronisk trötthet, astma, migrän, artrit eller depression kan effektivt och säkert behandlas med homeopatiska behandlingar specifika och riktade.

Homeopatisk behandling är ofta i form av granuler och homeopatiska globuler som tappas i munnen under tungan och får upplösas.
Doserna och tidpunkten för rekryteringen strikt ordinerats av en homeopat.
Denna typ av behandling, i själva verket följer samma procedur i storleksordningen en traditionell läkemedelsutveckling: det är nödvändigt att söka läkarvård i branschen som kommer att spela en analys av din hälsa sjukdom, dina symtom och särskilt utvärdera din person Hela vara intresserade också i din livsstil, dina matvanor och din temperament för att kunna ha en allmän bild av din situation och kan sedan ordinera homeopatisk behandling mer ändamålsenligt och effektivt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha