Homeopati: Migrän

Ander Ågren Februari 29, 2016 Hälsa 14 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor använder termen migrän någon våldsam attack av huvudvärk av att använda den, men migrän ger medicinskt i att smärtan härrör från ett komplex av specifika förändringar i blodkärlen i huvudet och hjärnan.

Beskrivning

Under en migränattack bogserbåtar är först mycket starkt samman och sedan onormalt vidöppen. Denna följd av dem att dra ihop sig och vidgas sker huvudsakligen på en sida av huvudet på plats, och ofta ett visst område i hjärnan.
Symtomen vid migrän är nära relaterade till förändringar i blodkärlen, i den inledande fasen där blodkärlen drar ihop sig, leder till minskat blodflöde till hjärnan till en försämring av funktionen hos denna region. Innan patienten känner smärta, blir han kallade ett slags varningssignal, aura. Den vanligaste aura är en störning i en syn. vilket kan ske i form av klara eller färgade sicksacklinjer, dimsyn, blinkande lampor, och så vidare. Andra människor har en aura symtom som sluddrigt tal, yrsel, svagare eller domningar på en sida av kroppen och andra tecken på neurologisk natur.
Migrän smärtan börjar i det ögonblick som den hittills vidgas minskat blodkärl. Eftersom blodflödet ökar igen, men också hjärnan återgår till det normala. Men på grund av sträckningen av väggarna i kärlen, och genom upphettning till följd av kemiska förändringar i blodet, är de smärtkänsliga nervändar stimuleras i kärlväggen. För det första är smärtan fortfarande på en sida av huvudet, men som också ofta sprider sig till den andra sidan om huvudvärken ökar. Smärtan är intensiv och bultande så att säga, i huvudsak.
Förutom huvudvärk kan symtom som illamående, kräkningar eller diarré, svettningar och frossa, visar överkänslighet för ljus och yrsel.
Denna beskrivning av migrän hänvisar till den klassiska ?? ?? typ, men det finns också andra former av migrän för. Ibland huvudvärken börjar utan föregående aura. Det kan också finnas migränliknande symptom; neurologiska störningar kan förekomma, eller kräkningar, vilket också är typiskt för migrän, medan de inte har några huvudvärk.
Anlag för migrän ofta köra i familjer och verkar, åtminstone delvis, bero på ärftliga faktorer. Migrän sker vanligtvis för första gången i början av tonåren, i vilket fall som helst har nåtts innan de fyllt trettio. Migränattacker börjar ofta i barndomen, vanligen under puberteten. Även mycket små barn kan få migrän. Innan barnet är tillräckligt gammal för att berätta att huvudvärken är återkommande kräkningar det första tecknet som du märker i ett barn på två till fyra år. Barnet med huvudvärk kommer förmodligen säga något om något svårt i sitt liv, men inte exakt vad. Försök ta reda på vad som är fel och försök med honom att hitta ett sätt att lösa det problemet.
En migränattack är ofta utlöses av psykisk stress, men märkligt nog den karakteristiska att attacken börjar när stressen är över. Företagare som arbetar under stor press, till exempel rädsla fria helger, eftersom de då måste brottas med huvudvärk. Andra spänningar som ofta orsakar hans migrän gå till jobbet utan att äta, sova för länge, starkt ljus och svängningar i hormoonspiegcls. Migrän kan också anropas av livsmedel som nötter, choklad, ost, citrus och alkohol och även vissa läkemedel.
En annan typ av huvudvärk som har att göra med blodkärlen, är en ensidig huvudvärk. Detta är en svår huvudvärk på en sida av huvudet som variabeln kommer och går vanligen under sömn. Smärtan åtföljs av rodnad och sönderslitning av ögat och näsborren på den drabbade sidan droppar.

Behandling

En obehandlad migrän varar åtminstone flera timmar, ofta till och med en hel dag. Många migränanfall är Zé allvarliga att enkla åtgärder som vila eller aspirin nästan misslyckas. Avslappningsövningar kan ge viss lättnad. Har visat sig mycket effektiv för att lära sig att göra dina händer varma genom att öka blodflödet genom biofeedback; antagligen beror det på att hela cirkulationssystemet än stimuleras. Om du inte har fått något gjort biofeedback, kan du nå det bäst själv att tro att dina händer är varma och tunga.
Det bästa sättet att förhindra det är att försöka undvika stress migrän och omständigheter som du vet att de framkallar migrän förebyggande. En konstitutionell homeopatisk behandling är den mest stödjande förebyggande strategi för dem som han enkla åtgärder hemma eller homeopatiska medel valt att inte lösa migrän.
De konventionella läkemedel som används för att behandla och förebygga, migrän är stark med en mycket resurser, potentiellt skadliga biverkningar. Det rekommenderas därför att tills ett slutligt scenbruk, efter att först ha kontrollerat alla typer av självbehandling och homeopatiska medel har försökt.

Andra typer av huvudvärk

De olika typerna av huvudvärk som orsakas av infektion, inflammation och strukturella förändringar i ansikte och huvud, är mindre vanliga än muskelspänningshuvudvärk eller migrän. För många av dessa sjukdomar är ofta svår medicinsk behandling nödvändig.

Homeopatiska läkemedel

Hem använda homeopatiska läkemedel som dig själv eller dina barn har mild till måttlig huvudvärk. Ibland kan det vara svårt att korrigera homeopatisk medicin för en huvudvärk för att ta reda på, det finns så många faktorer som gör en huvudvärk mindre eller sämre, som passar en hel del resurser till sådana arrangemang. Ofta allmänna symtom på personen i fråga är den bästa indikatorn vilket innebär att du bör välja. Under analysen, bara den tydligaste av huvudvärk symptom och jämför det med de fenomen som vi kommer att kalla det följande. Om du fortfarande misslyckas med att hitta rätt produkt, rekommenderar vi att du väljer från de tre första resurser vi nämner här: Belladonna, Bryonia och Nux. eftersom en av dessa tre läkemedel befinns bistå vid akut huvudvärk med små specifika symtom.
Belladonna kan användas för personer med en huvudvärk som är allvarlig och bultande i naturen. Huvudvärken en är extremt känslig och det minsta av ljus, ljud, beröring. stark eller ovanlig lukt, rörelse eller stötar ger en ny våg av bultande och smärta orsakad. Dessa fenomen kan lokaliseras genom att sprida hela huvudet eller på en viss plats, men oftast de är ganska typiskt. beläget i pannan. Från pannan, kan det sträcka sig att tänka. Ofta ansiktet är rött och känns varmt, ibland hans händer och fötter kalla.
Belladonna är därför den mest använda medlet i huvudvärk som åtföljs inte hög feber.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Sverry Posse
  Like 1   Dislike 1

Mycket bra artikel, men en stor varning. Råda folk alltid att gå till en läkare eller läkare innan du börjar homeopatisk självmedicinering. Diagnoser själva är ofta inte bra gjort, mycket fel och särskilt okloka och allt farligare omständigheter. Alltid diskutera dina symptom med en läkare innan du påbörjar aanhomeopatische självmedicinering ...

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha