Homebrew Channel - WBFS Chef

Med tillkomsten av USB Loader, var mycket lätt WBFS Manager. Med Windows kan du inte flytta filer från 4,7 gigabyte. Med WBFS Manager kan. Du har också möjlighet att skapa en kanal genom vilken du från Wii menyn kan starta ditt spel. En genväg faktiskt!

Vänligen notera!

 • Användningen av Homebrew Channel är lagligt, förutsatt att du använda den för dina egna spel. Om du använder den för spel, som inte är ditt eget, det är olagligt!
 • Det är olagligt att ladda ner spel och spela genom Homebrew Channel.
 • Använd detta på egen risk, jag är inte ansvarig för några misstag som du gör!

Hämta

Programmet kan laddas ner från den officiella sajten: http://wbfsmanager.codeplex.com
Dessutom behöver du också ett annat paket för att skapa kanaler. Du kan ladda ner den här!

USB Loader

USB Loader är ett program som du kan använda via Homebrew Channel. Med det här programmet kan du spela spel från din externa hårddisk! Du kan starta programmet från Homebrew Channel, men också med en knapptryckning från Wii menyn. Spel är precis som spel från en DVD, egentligen. Så det finns ingen fördröjning i spelet. För detta måste du ladda ner en särskild IT-chefer.

WBFS föreståndaren

WBFS Manager är ett program som gör det möjligt skift Wii-spel till din externa hårddisk. Wii-spel du kan ladda ner via diskussionsgrupper. Alla spel är i en iso för storlek. Detta är alltid 4,7 gigabyte, motsvarande minnet av en DVD.
Dessa ISO-filer kan inte bara flytta med Windows. Den externa hårddisken måste formateras speciellt nämligen anser att Windows att han inte har formaterats. Windows kan inte heller överföra filer från 4,7 gigabyte på en gång på en hårddisk. Du måste vägleda dem packning. Med WBFS Manager kan.
Du kan även skapa ytterligare kanaler WBFS ägare spel. Om du har aktiverat på en extern hårddisk, kan du i Wii Menu, välj ditt spel. Det är egentligen bara en genväg till spelet på din hårddisk, men med samma kanal som bilder och musik på skivan kanalen.

Konvertera och skapa en kanal för ett spel på din hårddisk

 • Ladda ner programmet och packa upp den med, till exempel 7-zip.
 • Installera programmet.
 • Om programmet är installerat du öppnar den.
 • Du kommer nu att se ett meddelande. Tryck Ok ?? ??. Nu får du en skärm där du kan ställa in programmet.
 • Låt under fliken ?? Bara ?? inställningarna är bara så. Gå sedan till fliken ?? Channel skapelse ?? tick ?? Kanal regenerering ?? till. Vid ?? Grundläggande WAD fil ?? du måste bläddra till standaard.wad ?? ?? som också är i zip-filen. Vid ?? Delad nyckel fil ?? du måste bläddra till key.bin ?? ?? som också ingår i zip-filen. Lämna övriga inställningar som de är och tryck ?? ?? Okej.
 • Överst till vänster ser du Disk ?? ?? står tryck och välj enhetsbokstaven ?? ?? från ditt USB-minne eller extern hårddisk. Tryck sedan på Format ?? ??. Du kommer nu att få en varning väljer här ?? Ja ?? att formatera ditt USB-minne eller extern hårddisk.
 • Han kommer nu ditt USB-minne eller extern hårddisk format som en filtyp som kan läsa USB Loader på Wii.
 • Efter några sekunder får du meddelandet ?? Framgångsrika formaterade. Den WBFS Frekvensomriktaren är nu klar för användning ??. Tryck ?? Ok ?? för att fortsätta.
 • Tryck nu på knappen ?? Laden ?? och han ska USB-minne eller extern hårddisk laddad. Med hjälp av bläddringsknappen kan du söka efter den ??. Iso-filer ?? din mina nedladdade Wii-spel.
 • Om du redan har lagt till din Wii-spel kan du lägga till dem i ditt USB-minne eller extern hårddisk genom att trycka ?? Lägg till disk ?? knappen. Du kan också byta namn på varje spel genom att välja ditt spel och sedan på knappen Byt namn ?? ?? knappen. Du kan också skapa en kanal för ditt spel genom att välja ditt spel och klicka sedan på Skapa kanalen ?? ?? knappen. Dessa kan sedan använda WadManager ?? 1,4 ?? installera på din Wii.
 • Om dina spel läggs till ditt USB-minne eller extern hårddisk ansluta den till din Wii. Öppna USB Loader ?? ?? Välj det spel du vill spela och tryck på ?? A '
 • . Förmodligen HD inte stöds ... Jag har faktiskt ingen aning ... Ha det så kul!
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 90

  Jag har min Wii köpte ombyggda, nu återställa Wii och av misstag Är off och formateras den externa hårddisken, kan jag vara mig själv igen riskera allt så att jag tillbaka spel på kan ställa den externa hårddisken och nedladdning. Hur är det vällt och program som jag behöver. Kan någon hjälpa mig snälla. Tack

  Jag satte med WBFS manager spel på min externa hårddisk / HDD. Det hela gick bra efter formatering disk och liknande. Nu ska jag koppla den externa hårddisken till rätt port, men Wii känner inte igen hårddisken. Jag då också "fel" USB-ingång men försökte, men Wii känner inte igen hårddisken. Skivan inte heller visas på listan. På min Wii är både neogamma som USB loader installerad. Bägge parter erkänner disken. Kopierade spel att köra. Vem vet en lösning eller kan hjälpa mig? Tack!

  Jag köpte en konverterade wii viamarktplaats idag. När jag inte kände igen usbloadergx startade skivan var. Då jag stängt skivan på min laptop och formaterade den. Jag sedan hämtat WBFS manager men det hjälpte inte om jag formaterar tryckskiva får jag ett meddelande kan inte formateras med disk. Någon hjälpa mig pleasssseee.

  Jag är inte säker på vad mitt syfte mapp borde vara? Var ska jag flytta spelet till och hur, hålla jag får felkod 601

  Jag lät min Wii för att omvandla ett par dagar sedan och har lagt på WBFS Manager 2 spel på WBFS listan. Detta fungerar perfekt. Jag har redan hämtat ett nummer tre matcher och läggs till i listan. Problemet är att de står i WBFS listan, men visas inte i listan till Wii. På den listan, ser jag bara två spel jag hade redan toegevoegd.Kun berätta varför och hur jag kan fixa det? Tack på förhand! Hälsning Peter

  På 2012/03/03 Jolande har skickat ett liknande problem. Det inte längre klarar av att kopiera ett spel med WBFS manager på en extern hårddisk. När jag trycker på "lägg till disk" tryck "kopia" det bara några sekunder och säger att det fungerade, men då finns det ingenting på skivan. Vem kan berätta för mig vad jag gör fel.

  Kära Lotte, jag stöter på samma problem har en skiva med några spel och ger nu WBFS som jag behöver för att formatera min enhet har du varit ute hur det fungerar eller om någon annan kan hjälpa mig graag.Gr.Vincent

  Många spel fungerar inte. Först ut var Mario varukorg. Gjorde det omedelbart. Då inte mycket annat. Varför är detta? Ska jag titta efter när jag hitta någonstans en iso?

  Hej, jag har ett tag sedan min Wii maskiner konverteras, och nu vill jag att sätta mig där spel på. Mannen som satte honom spel redan har konverterats hade, men jag vill ha lite nytt igen. Jag har redan ett och den andra såg mig WBFS manager att använda, men när jag startar programmet jag måste formatera min hårddisk, sedan gå hela spelen är nu står ut? Jag är rädd att jag därför Wii rivning jag vågar inte alltför doen.Groetjes

  Hej, Ben rimlig wanhopig.Ik har min wii hårddisk misstag formaterat i Windows. Hur kan jag fixa det här felet så att jag kan sätta spel på hårddisken? Bvd Jan

  Hej Jag arbetar också på en kannaal den mnaken men inte får det jag använder neogamma för varandra som en USB loader.Heb institutioner voils1 regel standard.2 KEY3 niks4 vad ska staanik here've staanI: appsNeoGammaboot.dolAls jag skapa en kanal och sikta tuss mapp på ds lkaart han säger fel kanal skapa vad gör jag för fel

  Har nyligen en ny dator och även med min externa hårddisk att ansluta datorn anger att det först måste formateras innan det kan gebruiken.Ik Jag har fått upp en hel del Wii-spel och aldrig haft problemet någon har en lösning ?

  Jag hantera inte att sätta ett spel på hårddisken med WBFS manager.Als jag klickar på "lägg till disk" tryck "kopia" det bara några sekunder och säger att det fungerade, men då spelet inte Hard schijf.Wie erkänner detta. eller ännu bättre; vem vet lösningen på mitt problem? Tack för din hjälp!

  Hej, jag hämtade flera spel för Wii och sätta på min hårddisk. Men även med min hårddisk att ansluta till Wii då jag inte kan se spel på Wii och ingen lek. Vem vet vad jag gör fel?

  Jag satte bara ett spel genom WBFS manger på min hardrive men jag ser att det sätts på 4,7 GB till 2,6 GB. När jag ser ansluter hardrive på min wii jag har spelet, men kan inte spela. Kan du berätta vad har jag gjort för fel? Tack.

  Jag har spel på min HD och jag vill ladda min WBFS HD säger han att jag måste formatera när jag kommer på formatering tryck för att insistera på att allt kommer att tas bort från min HD hur kan jag undvika det?

  Hej, har min hd köra synligt prövats och följande spel: Mario i kundvagnen 2: få startskärmen och blokkeert101 i en idrott 2011: starta inte opRTL wintersprorst 2009: start, börjar skaka och blokeert.Kan någon ge mig råd

  Jag hoppas någon kan hjälpa mig med följande problem: Jag kan göra kanaler, därför att de är prydligt visas i Wii Menu. När jag trycker på den här kanalen, jag får en annan skärm där jag måste "starta" tryck. Jag trycker på skärmen här på Wii än svart och gör ingenting. Någon som vet en lösning för mig?

  Jag har de WBFS manager geinstaleerd lyckats vända faktiskt iso-filer på enheten från datorn kontakten väl jag packa in den i Wii-spel som inte ens spel som redan fanns på hårddisken läser som är nu inte mer. Jag har nu honom så helt töms via WBFS och måste spela alla dessa spel från DVD ominstallera som via datorn är igång så egentligen varför?

  Jag har en fråga, jag hämtat och installerat WBFS manager. nu vill jag börja WBFS manager men ingenting händer. när jag klickar du kan höra min första dator en stund att ladda, men sedan gör han ingenting. Jag har varje version av WBFS manager redan geprobeerd.kan någon hjälpa mig?

  Jag håller med ett problem med WBFS manager. en vän till mig har lagt alla fyra matcher på skivan och hem kommer inte att lyckas. chefen kommer att ladda spel och sedan tyder på att det fungerade direkt och sedan får jag ett felmeddelande som säger att han inte känner igen disken, och det finns därför inget opgezet.2 spel jag har fått ett bra mottagande, men ytterligare försök 10 fler spel och det absolut inte kan göra. Om jag var en av de spel som finns där ute och ta fart igen medvetet mår bra. det är upp till spelen? Jag har provat flera chefer och vrid Win 7 på min dator

  Hej Michael ... Jag hade bara alltför mycket besvär att sätta det, men i slutändan lösningen för mig: först formatera enheten och sedan WBFS manager låt HD-format. Obs FAT32 var med mig den rätta lösningen. Han var först NTFS-formaterad.

  Jag har samma problem som Wilbert, hårddisk formaterad med WBFS manager, säger sedan Wii att disken måste formateras. Någon som vet om lösningen?

  WBFS manager fungerar för mig alldeles utmärkt, min fråga är faktiskt jag kan ladda ner spel och på hdd sätta shijf och sedan spela på min wii, men du kan också spela upp filmer och musik på Wii någon som vet hur man gör detta med WBFS manager kan Överföra du måste dela disken via WBFS manager?

  Jag har WBFS manager satte på min dator, men han kommer inte att starta både 3.0 och 4.0 Jag har Windows XP få upp där. Vad är fel? Jag tog bort programmet från annan plats.

   hade ungefär samma "problem". Jag ville använda min hårddisk för att skapa filmer. Jag har löst det så här: Om du ansluter hårddisken på datorn, kan du om du högerklickar på "Dela med" klick. Och sedan "Advanced sharing". Välj sedan din disk och välja hur mycket utrymme du vill använda för Wii och hur mycket för din musik. Därefter delas det upp det nämligen. Han är då också i två delar på din dator, och Wii område du måste formatera WBFS manager. Du kan inte spela musik med dig här på Wii Lars

  För människor som har problem att formatera sin hårddisk med WBFS Manager. Jag var att få budskapet att han inte kunde formatera disken. Så jag bort mitt partition via denna länk och gjorde en "primär" partition. Sedan kan du formatera den med WBFS ... :-) kul! :-p

  Hej, Jag har programmet laddas ner från kontoret webbplats, både 3,0 och 2,5 men efter att jag installerat dem och jag vill starta den returnerar ett felmeddelande om att det finns ett fel och att han måste stänga WBFS och vad jag försöker Jag kan inte få honom att prata terweil det ett tag sedan det fortfarande deed.wat kan detta vara? Mvg Walter

  Hej! Jag skulle vilja sätta wii spel på mig extern hårddisk på samma gång, men jag vill sätta musik på den. är ett sätt för detta? Tack! Lars

  Jag har några Wii-spel, nedladdningar, bli meddelad om det finns ett fel, förkastar spelet och stäng wii.Wat gör jag fel? Eller LGT det till spelet?

  Jag har en fråga. Jag har en extern hårddisk formaterad med WBFS manager. Spel belastningen är inget problem, men om jag lägger säger till disk. Jag får efter 2 till 3 sekunder meddelandet "Lägg komplett utbud av posterna till WBFS enhet" Bara om jag kör lasten, är ingenting som det. Jag har också provat med en annan disk och därmed lyckas. Då det tar mycket längre tid innan spelet överförs. Kan vara skivan? Det är en LaCie petit Hi-Speed. Formatering efterträds.

  Hej, jag köpte en ny hårddisk, jag måste helt formatera om den, och sedan återigen via WBFS format? Det tar mycket lång tid på grund

  Om jag fortsätter att vilja ladda ett spel genom usbloader hänga på; Spelet är laddad. Vänligen. Var kan ligga. Han har för varje spel.

  Jag har ett problem som jag inte se någon bildfil av spelen på min wii.Het png fil det ingår på SD-kortet i mappen "bilder" Hur kan jag se till att jag har imgaes av spelen sade på min wii.

  Jag har ett problem, jag hade minnesbrist, så jag hade några sparade spel och homebrew kanalen flyttas till SD kaart.Toen Jag såg att homebrew kanalen på Wii-menyn inte längre existerar was.Hierdoor jag ville återställa homebrew kanalen. Detta var inte mer! Kan någon hjälpa mig fixa detta?

  Jag har en Iomega 320 GB hårddisk med två USB-kontakter. Ibland fungerar och ibland inte fungerar. Någon har en lösning på detta problem? Tack för kommande svar.

  Jag har en hårddisk Packard Bell där alla spel är. Nu har jag excact samma skrift där jag vill sätta på dessa spel. Jag skriver detta gefomarteert via WBFS och sedan min ursprungliga skrivande klonas. Detta varade cirka tre timmar och sedan var alla stava lätt på den nya skrift. När du är ansluten till Wii, han inte läsa denna skrift. Kan någon berätta för mig vad jag gör fel?

  Jag har också en Western Digital 2TB men du har alla filer du behöver för att sätta ner från extern hårddisk? de är på min dator, och de spel jag kan vara på skivan, lägg bara får jag som i sin tur öppnat upp wii ... Jag är på både USB-portar och naturligtvis försökte powered etc etc.wie Det finns en lösning på mina problem ...

  Jag läste här efter problem med att ansluta till en extern hårddisk på Wii.Hier de oplossing.Als dig för Wii är att ansluta USB-hårddisken på vänster entrén aan.Ik've varit ett SD-kort i kortplatsen med ett paket av den efterföljande software.Dit mjuk gäller i mij.Veel framgång.

  Vi har bara gjort en hårddisk i hemmet av Wii 80GB men om vi lyckas göra det med ett antal spel på hårddisken gör han något i både USB-portar inte? kan någon hjälpa?

  Om han inte gör det på Wii måste du göra det på botten USB-porten!. fungerade för mig också. :-p

  Jag köpte en ordagrant hårddisk och formaterad med WBFS manager, allt gick bra tills jag vill ansluta den till Wii och sedan får jag ett meddelande om att jag måste ansluta en hårddisk, anslut sedan il min hårddisk tillbaka till datorn och WBFS manager också ser honom inte mer, på dispay är redan en lång eftermiddag scanning ... som har mig en lösning?

  Finns det en handledning som steg förklara hur man kan förverkliga nästa steg vara? >>. Rar-filer via QuickPar redo att extrahera katalogen Grabit >> Hur är dessa ISO-filer? >> För att få igenom spelet >> WBFS manager på USB-hårddisken till zetten.Mvg, Jan

   Windows disk kan inte läsa, men se, så välj med WBFS din disk, som t.ex. a: och klicka sedan på ladda det hjälper om du kapa sladden på externa hd ff och dra tillbaka designen gör kolet nämligen här. under uppstart i usbloader GX ska jag göra ff koppla ut för Wii honom herkent.lijkt som om hd i viloläge vid start-up, som han också gjorde i min WBFS manager när jag ville att formatera det

  Dessutom hade jag en 501 fel när du skapar kanaler. Jag kunde inte förstå det förrän jag fick reda på att jag så misstag "standaard.wad" filen hade gewist.Mijn råd se till att filen är fortfarande där den ska vara och sedan försöka igen för att skapa en kanal.

  Vi har även köpt samsung s2 bärbara. Vi har köpt två på grund av två Wii. Den första var i drift på nolltid, det finns så div spel och fungerar perfekt. Emellertid är den andra ett problem, WBFS lastaren förvaltaren liksom USB kan inte formatera honom. Verkligen konstigt att den som den gör och den andra inte.

  Efter att äntligen min MSI extern HD 160 Gig att formatera med USBloader på 1,5, kan jag äntligen se spelen via Wii med Wiiflow det zetten.Een problemet kvarstår så och det är att Windows inte kan se enheten och jag så som tidigare nämnts här Spel inte lägga ut via datorn, men jag måste först bränna DVD och sedan lägga genom Wii => Wiiflow på HD. Partitonmanagers som Norton eller Paragon rapport disken som dåligt och vill reparera skivan men jag tror inte men erkänner Wii / Wiiflow honom niet.Iemand en lösning? eller ska jag fortsätta att göra det med denna "omväg"

  Jag har en fråga externne hd och min bror också jag det med WBFS tunna kloner med varandra så att de spel som vi båda inte kunde sätta detta?

   Även jag hade Samsung S2, 320GB och samma problem. Detta verkar inte vara förenligt med Wii. Jag har utbytts honom i morse för en Western Digital 1000GB och hade inga problem. Jag skulle vilja säga så ... utbyte

  God morgon, jag har en Samsung S2 bärbar 320GB hårddisk, men jag kan inte format. Gör stegen ovan alla gick, men får budskapet att det inte kan formateras. Vad gör jag verkeerd.MvgJan

  Jag tror att jag har gjort allt som ovan, men då vill jag formatera disken, krijf budskapet att han inte kan formatteren.Wie kan helpen.Oja mig, där jag lägga filerna jag ladda ner på datorn eller hård skiva.

   & Wilbert, jag tror att jag läste på vissa platser som bör vara hdd FAT32 ntfs istället. Jag jobbar på det, och vet inte riktigt om det kommer att fungera. Jag kommer att se det snart förhoppningsvis.

  Hej, Jag har ett problem med min hårddisk är det en Freecom Mobile Classic 250 HD. Alla formaterade etc. Om jag ansluter den till Wii än lampan blinkar, vilket indikerar att hårddisken är påslagen, om jag dock USBLoader öppen, stoppar hårddisken till det. Någon som vet var det kan bero på?

   Jag har samma problem. Har någon en lösning för detta? På så sätt, jag kan inte kopiera spel från min dator till Wii HD, och den har ingen zin.Weet någon också hur man kan räkna ut vilken firmware du kan ha? Eftersom jag har min Wii i över två år och aldrig uppdaterats sedan jag har varit där i en Wasabi DX.

  Ha följande fråga: Jag vill att programmet WBFS manager installeras på Windows t. Det kommer dock att installera, men när jag öppnar programmet vill inget hände där. Är en lösning för detta?

  Konstig problemet. när jag har formaterat hårddisken med WBFS Manager ansluta hårddisken på Wii, får anmälan hdd hittades men först måste formateras format okej, hdd tillbaka till PC och vill WBFS manager det sätta spel på, ingen hdd till bekänna, genom Partition Magic igen NTFS-formaterade hdd, sedan via WBFS chef igen att omformatera för Wii spel och vi börja om igen aan.mijn version på Wii är 4.2homebrew kanal aanwezigwad 1,4 aanwezigusb loader närvarande Hjälp Hjälp Hjälp.

  En fråga. Från usbloaderv3 bör du automatiskt när den är väl boxarts kan downlouden endast denna knapp inte nedtonad och därför inte att använda. 1x han gjorde det spontant och det har alla byar i spel när min HD ades in i det, men då han inte göra det igen, och så alla de spel jag har nu lagt utan låda konst. Jag också från WBFS de gedowloaden boxarts kopierats till mappen Bilder på min sd, men det bör inte baten.Verder du veta om en kanal kan göra ett spel som redan finns på din hd är om det bara kan innan du lägger ett spel med hjälp WBFS? Tack för någon förklaring på din webbplats! mina ovanstående problem efter att det fungerar riktigt bra :-)

  En fråga jag WFBS manager geinstaleerd men han kommer inte att starta men inte använda mitt minne av min dator känner någon Thanks en lösning

  Jag hoppas någon kan hjälpa mig Obs: Om jag slår på usb lastare med usb-minne min Wii reagerar inte. USB-minnet formateras wbsf. Och jag har skapat ett spel via chefen. Men ändå skapat någon kanal. Någon som vet var du är?

  Jag har bara en fråga. Jag har på två datorer som försöker skapa kanaler, men det lyckas på heller. Jag använde inställningarna som beskrivits ovan, men jag kan inte skapa kanalknappen klikken.ik've åter formaterat min hårddisk och försökte igen men tevergeefs.kan någon hjälpa mig?

  Jag har lagt av WBFS köra iso`s tillbaka till C-enheten med WBFS manager. Efter att jag återigen valt att lägga till iso`s min WBFS enhet. Nu var jag kunna välja den i listan och skapa en kanal. Detta görs på alla spel och lagras i WAD min SD-kort. Med WAD manager en efter en de adderade kanalerna. Även usb lastare och tillämpning wadmanager lagt kanal sparar två stappen.Al som allt allt lyckats med mycket letande och trevande. Det kan ha varit lättare om någon med mer erfarenhet hade rapporterat detta svar. Jag hoppas att andra gör vad här.

  Tack så mycket för uppladdning till mediafire. Här kan jag hämta den.

  Hej, när du klickar på en länk från megaupload.com får jag följande meddelande: Tillgång till webbadressen har nekats! Varning: Innehållet i denna webbplats är en del av en oönskad kategori: PhishingHeb vände redan alla skydd och kom inte ännu. Jag kan ladda ner någon annanstans paketet för kanaler? Btw tnx för tydlig handledning Grtz. Hjärna orm

  Hej, Installation var enkel och fungerar bra. En sak: Jag får Windows till min externa HD inte längre redovisas / stöds efter WBFS Manager disken har formaterats till Wii, men det finns vissa möjligheter, min externa HD att använda, både för Wii, och både min egen säkerhetskopia av Windows-filer? Kan detta kanske genom att göra flera partition på den externa HD? Eller är detta inte alls är möjligt tack smile - Jaylie

  Jag svarar på den här nedan. Jag vet var det går fel. Om du har en iso gå vidare till en extern HD, måste du först skapa en kanal. En gång på din WBFS skivan kan senare skapa en kanal. Detta är olyckligt eftersom jag har i.v.m. platsbrist de ursprungliga iso`s bort. Finns det kanske en annan möjlighet att skapa en kanal?

  Jag avslutar min fråga av Anita 2009/04/08. Hur får jag dessa kanaler? Jag kan få med WBFS manager alla iso`s till disk. Om de är när jag kan inte skapa en kanal. Jag kan läsa dem och sedan markera alla och säga alla gör HBC. Jag lägger alla mappar som sedan skapas på SD-kortet i mappen apps och få dem att vilja bootlaoder och wadmanager var 1,4 och kan klicka på dem. Jag tror inte att det ska vara så.

  Hej, tack för tips, allt fungerar bra, men jag har ett problem. När jag är på spel, kommer det inte håller med om att spelet fastnar, och snart kommer jag att få en svart skärm med texten: ... med ett undantag inträffade backar mängd siffror och figurer. Vet du vad som kan orsaka detta så redan bedankt.groetjes marco

  Vem kan jag förklara steg för steg hur jag kan lägga till en kanal genom WBFS chef ... Jag måste först lägga spelet USB-hårddisk eller först skapa kanal ...? när jag klickar på skapa kanal än den frågar efter min tuss fil, förstår ingenting av det, har tuss filen eller etc ... Finns det någon som vill förklara allt steg för steg ...? Tack

  Du kan dela din externa HD i partitioner. Jag hade nämligen., Too. En del som används för spel genom WBFS Manager och andra jag hade de.ISO av spelen och andra nedladdningar

  Hej trevlig tut, jag har 2 frågor: - Jag har en ex hd 1 tb här och kan använda det så för detta, men det är också möjligt att det genom att ha Wii och exempel att andra data hålla det då jag vet eller om jag ska köpa en extra hd mn för Wii kommer detta också med ett USB-minne 8gig?

  Hej, förklarar tydligt alla tutorials! Super! Jag undrar om din ursprungliga spel kan också skapa en genväg i standarden Wii menyn? Jag har de ursprungliga spelen laddas ner till min hårddisk. Via USB-laddare kan jag bara spela spel. gr, Jonathan

  För att göra kanalen får jag fel vad kan jag göra?

  Det fungerar inte längre mig med WBFS Manager 3.0 en skiva USB-minne är stor 8GB

  Hej, första gratulationer för bit text! Men jag har ett problem med installationen av WBFS manager, visar han att Microsoft. NET Framework 3.5SPI måste laddas ner, han gör enligt själva installationen, men inget annat hänt. Han står bara genom att föreställa återstår: Installera NET Framework 3.5SPI, även om jag lät honom andra timmen med långt, ingenting förändrats. Ska jag installera det här eller något för dig? Snap ganska liten.

  Fungerar perfekt, har bara en vraagje.Is möjligt att de bilder du ser spelen, kopiera filen till USD loader.Of jag måste gå och se bilderna och ladda ner appart? :-)

  Om jag gjorde en kanal gör kanalen endast när jag börjar först spelet via usb lastaren. Men om jag vill starta spelet direkt via sin egen kanal på Wii Menu då han fastnar i '' Öppna skiva ... "" Hur ändrar jag detta? Emellertid en hanele bra handledning om!

  När jag vill skapa en kanal, jag får alltid en felkod 501. Tidigare kunde jag bara skapa kanaler. Mål tuss fil är mappen "tuss" på mitt SD-kort. Vad är fel?

  Det var egentligen ganska enkelt. Jag hade bara glömt att spara de skapade Wad filer på min SD-kort i mappen bunten. Nu kunde jag göra för att med hjälp av Wad chef kanaler på min wii. Tack!

  Först av alla komplimanger för mycket väl dokumenterad information. Jag har bara en fråga. Är det möjligt att skapa spel i exterene HD för genvägar Wii skärmen. Så spel inte börja använda USB loader men rätt från början scherm.Groeten Danny

  Hej, det är jag igen med nästa problem.I har en extern HD 200 GB. Jag har det formaterats med WBFS. Fungerade inte på Wii. Hade honom på Wii formatera. Fungerar perfekt. Har laddat flera DVD-skivor och startas. Men nu nästa steg jag ville att mina spel, som nu på min dator, överföring via USB på denna HD. Dock är datorn kommer att inse att HD inte mer! Så jag kan inte sätta det här spelet eller jag har alla första bränna dem på DVD? Finns det ett verktyg som jag kan lösa detta problem. För övrigt skulle jag vara i min entusiasm nästan glömt. Fortfarande tack för hjälpen så långt.

  Hej, Jag har försökt via den nya länken till nedladdnings manager. Har installerat den. Exakt samma som tidigare. Ingen "standard WAD" och fann inga "key.bin" fil. ? Min femte punkt förstås väl av din guide: Låt under fliken "enkla" inställningar bara stå där. Gå till fliken "Channel skapelsen" "kryssa" Kanal skapelse "aan.Bij" Basic WAD fil "du måste bläddra till" standard tuss ", vilket också är i zip-filen. I" Delad nyckel fil "du måste bläddra till "key.bin" som också ingår i zip-filen. Låt andra inställningar som de är och klicka okej "Här förkläde så. Dessa två filer ingår inte i zip-filen. Den innehåller bara installationsprogrammet för WBFS.Mijn fråga är: Hur kan jag ta bort dessa två filer för att infoga dem att starta WBFS på alternativen Fasta bedankt.nicoetbun?

  Efter den första starten av WBFS Manager är visningsalternativ: Basic WAd fil: anges i denna handbok: Navigera till "standard tuss", vilket också är i zip-fil. När Delad sleutebestand ger dig att bläddra till "key.bin som också är i zip-filen. Min fråga: Vad är det här? Jag kan inte hitta filer som listas. I den nedladdade zip-fil från WBFS tillåter endast installationsfilen och ingenting annat. Liksom en förklaring.

  Bara speciellt för dig upp till Mediafire http: //www.mediafire.com/ m5mdj4uqyly?

  Hej, Har du installerar ungefär en gång varannan vecka uppdateringar? Här är det, tror jag ... Titta på microsoft.com annars ens på google.

  Programmet WBFS nedladdning bilderna. Dessa är sedan listas i en katalog. Detta måste sedan kopiera för att visa bilderna mappen på SD-kort och sedan USB Loader 1.4, de boxarts höra igen.

  Jag har ingen aning ... vad tuss manager använder du?

  Hej Danny, måste du ange inställningar i två filer vid trappan. När du har gjort det, kan du göra maken.Dit kanaler genom att dra ett spel till höger och sedan kan du skapa kanal "klikken.Het Allt du sedan behöver göra är att hitta en butik plats. Då kan du installera kanalen med Wad manager 1.4.

  Hej, Gör så här: -Öppna WBFS Manager där "C-enheten" kan du söka efter disk E -Nu bör du se din hårddisk -Dra ett spel mot högerklicka på botten: "Lägg till disk "Nu måste han om det är bra att kopiera spelet.

  Hej, du är rätt igen! The stuff att göra de kanaler jag har därför bara uppladdade separat. Länken är: Jeroen

  Hej, Du har helt rätt ... Jag laddade fel paket. Från och med nu finns det en ny länk! Din tillgivenhet för din rapport!

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha

  Se Också