Home Remedy att stoppa spindlar

De flesta spindlar föredrar att vistas utomhus, men vid vissa tider på året, kan de invadera hem, söker skydd och mat. De bebor de mest skilda utrymmen, föredrar de med fukt och svagt ljus, liknande trädgårdar, gräsmattor, bostäder källare, konturer och topp utanför lederna såsom tak.

Framväxten av spindlar beror på klimatet. Staden är vanligt att se armadeira arter, svart änka och brun spindel.

De vanligaste arterna av spindlar

De fyra vanligaste arterna av spindlar i Brasilien är följande:

  • Spider damm - Mycket vanliga i hemmen och lätt igen på deras utseende: liten och rund kropp och långa ben. Den producerar stora oregelbundna banor i hörnen av väggar, tak eller bakom möbler. Giftet är mycket svag, som endast serverar att immobilisera sitt byte, såsom flugor, myror och andra insekter av liknande storlek.
  • Wall Spider - inhemska spindelarter lätt att hitta bakom skåp, väggmålningar och bibliotek. Det är ofarligt för människor, har det inte giftkörtlar. Ett inslag i denna arachnid är den hastighet med vilken lyckas fly till känna vibrationerna av något.
  • Wolf Spider - Den här arten lever oftast på platser där det finns bananträd, stockar, plattor, staplade tegel och obebyggd tomtmark. Det anses vara den mest aggressiva i världen, som stöds står på bakbenen och hoppar angriparen. Dess gift är oerhört smärtsamt, direkt angriper det centrala nervsystemet och kan leda offret till en "chocktillstånd", eller till och med död när det gäller små barn och äldre.
  • Trädgård spindel eller tarantula - återfinns i trädgårdar gräsmattor, på landsbygden, intill bäckar och floder och villaträdgårdar. Det är mindre aggressiv och bett, men smärtsamt, vanligtvis inte utvecklas till allvarligare fall. Denna art har gråbrun färg, med en ritning pilformat buken.
  • Brun spindel - arter av inhemska spindel, som finns i mörka, varma, fuktiga platser, såsom hörn handfat, vägg sprickor, böcker, kakel och tegelstenar staplade. Har grönbrun färg, kroppen överstiger sällan 3 centimeter och har den mest aktiva giftet bland brasilianska spindlar.

Tips för att stoppa spindlar

Det finns några tips för att kontrollera och ta bort spindlar från ditt hem. Kolla in följande:

  • Håll trädgårdar och bakgårdar alltid ren, undvika ansamling av spillrorna, torra löv eller andra föremål som kan ge skydd för spindlar,
  • I trädbevuxna platser, stänga dörrar och fönster i skymningen;
  • Undvik tät vegetation, som prydnadsväxter, vinrankor, buske, banan, och andra, nära väggarna;
  • Alltid hålla gräset trimmas;
  • Kom ihåg att täta sprickor och hål i väggar, golv och mellanrum mellan tak och väggar, för att förhindra förflyttning av spindlar runt huset.

Hem rättsmedel för att bli av med spindlar

Förutom tipsen ovan finns det ett hem botemedel som hjälper dig att bekämpa spindlar hemma. Kolla in följande:

För att kontrollera och avvärja spindlar, varje vecka rengöra väggarna i bostaden med en trasa för att avlägsna en webbsida. När du har rensat spindelnät, gör följande blandning:

Ingredienser:

- 30 kryddnejlikor i Indien;
- 5 kamfer stenar;
- 1 liter alkohol.

Ansökan:

Lägg allt i en sprayflaska och låt stå i sju dagar, tills kryddnejlika släppa sin olja. Spraya de drabbade platser, väggar, portaler, bakom dörrar och där det finns spindelväv. Denna lösning lovar att spindlar inte längre visas.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha