Home lätta pengar

Irmi Amundson Februari 28, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi vill alla att tjäna lite pengar från soffan. Lyckligtvis finns det några enkla sätt att tjäna pengar. Du kommer inte ha en massa teknisk kunskap för att tjäna en trevlig extra pengar tillsammans. Det enda som är viktigt är att du förstår att du inte är från en dag till en annan kommer att tjäna mycket pengar.

Google AdSense

Om du har en blogg eller en webbplats, och du skriver här regelbundet nya och intressanta artiklar, är det en bra idé att ha trafik du locka till din webbplats för att konfrontera med riktade annonser. Google AdSense är den största aktören inom onlineannonsering, hittar de också annonser som är av intresse för dina läsare. Varje gång en besökare klickar på en annons du tjäna en procentsats av det belopp som annonsören har kommit överens med Google AdSense. Med Google AdSense poängen är att du får massor av riktade besökare till din webbplats, är det också lämpligt att passera med adsense starta om din webbplats får cirka 150 unika besökare per dag.
Som nämnts du behöver för dessa tekniker för att ha några tekniska kunskaper, är detta också sant för Google AdSense. När du har skapat ett gratis konto får du välja mellan många olika typer av annonser som du vill sätta på din webbplats, tänk på storlek och färg på annonsen. Om du har valt rätt annons, ger Google AdSense du en bit kod som du bör lägga till din webbplats.

Affiliatemarknadsföring

Om din inkomst från Google Adsense räcker inte anser det möjligt att främja produkter eller tjänster andra på din hemsida eller blogg, detta kallas affiliate-marknadsföring. När det sker via din webbplats eller blogg en försäljning av den produkt som du gör reklam för, du tjänar en provision. Dessa uppdrag kan köra hög och det är till och med möjligt att du får en provision på 70% för varje försäljning. Hemligheten till framgång i affiliate-marknadsföring är att du marknadsför produkter som har samma tema som i din webbplats eller blogg. Om din webbplats handlar om matlagning, är det klokt att bara främja produkter som har att göra med matlagning. Du kan tänka på kokböcker och köksutrustning. Du kommer inte att uppnå mycket om du säljer på din matlagning webbplats främjar produkter som har att göra med viktminskning. Dina besökare är inte här hela vägen till ser och kommer därför inte att köpa produkten.
Att vara registrera dig på en av de många fria nätverk och välja en produkt som du vill främja en affiliate marknadsförare. Om du har hittat du får en unik länk, är denna länk din affiliate länk. Detta länka din plats nu på din webbplats och du är klar.

Kompletta undersökningar

Det är också möjligt att fylla i hemma från dina fåtölj undersökningar. För varje avslutad undersökning du tjäna en viss summa, oftast beloppet är inte särskilt hög. Men om du vill ge din åsikt i olika frågor, är detta verkligen ett alternativ att överväga. För att komma igång, registrera dig på ett av de många nätverk som gör att du kan fylla i enkäter. Dessa nätverk ger dig via enkäter till deras hemsida, som du skriver på datorn och skicka. Eftersom du med att svara på enkäter inte tjänar en massa pengar, är det lämpligt att välja en av de två ovanstående metoder.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha