Holiday Köpa: vad kan du göra med det?

Halsten Lundberg April 24, 2016 Hus & Trädgård 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Du tvekar fortfarande när man köper en trevlig semester. Skulle du göra det? Du går det tillräckligt med användning av det? Du behöver inte åka dit för att rippa dina byxor? Gör barnen efter tio år fortfarande hitta mycket roligt? Blir du inte trött på upptåg? Inga problem, med en semester kan alla riktningar! Och med lite kreativitet du tjäna ännu synd det!

Själv njuta

Detta är, naturligtvis, den mest uppenbara orsaken. Du vill ha en paus och kommer med en hel familj som ofta kommer ut mycket dyra. Dessutom bör du också hyrt en annan försiktig om du är med små barn. Allt är på plats? Trädgården är ordentligt stängd? Det finns inga farliga trappor i huset? Samma problem kan uppstå när du flyttar till ett hyrt hus med husdjur. Kan de göra det? Om ja, hur kan du begränsa till det? Vad händer om du har mer än vad som visas där? Kommer de att spela gör ingenting? Kan du sätta dem någonstans i ett begränsat utrymme? Trädgården är ordentligt stängd? Kan inte de på gatorna? Alla problem som löses när remodeling din egen plats som du vill ha det. Är ditt eget hus uitlsuitend för personligt bruk, då kan du återigen lämna alla dina saker i. Ingen drar så mer med lakan, filtar, handdukar, väskor fulla av kläder, väskor fulla av leksaker, böcker, tvättmedel, tvål, schampo, baslivsmedel såsom socker, te, kaffe, etc. Bara hoppa in i bilen, gå ut och en gång på plats bara njuta !

Hyr semester

Naturligtvis ofta du tom lägenhet. Du är inte alltid. En bra lösning är att hyra din stuga. Naturligtvis finns det för- och nackdelar som är knutna till den.
Fördelar hyra lägenhet
 • Ditt hus är inte ständigt tom. Är så anordnad sändes där.
 • Uppvärmningen är påslagen när den är kall.
 • Vattnet strömmar gång genom rören.
 • Du har mindre chans att inbrott eller ännu värre, husockupanter.
 • Om något är fel, är du snabbt informeras.
 • En annan stor fördel är förstås att du förtjänar något. Och med att du kan möjligen meriter betala en del av inteckning och kostnaden.

Nackdelar hyra lägenhet
 • Du bör alltid antingen själv gå och se om hyresgästen lämnar, du antingen måste sätta på någon annan. Titta på dig själv, då kan du semester inte alltför långt borta. Vissa människor hyra huset bara för en helg eller för ett par dagar. Om du än fyra gånger per månad och måste köra igen, då du tillbringar mycket tid och också en hel del pengar på bränsle. När allt kommer omkring, inte bilen inte köras på vatten! När du använder någon tar att titta på ditt hus, då dessa ska subventioneras. Det igen extra kostnad. Dessutom behöver du den personen att ha 100% förtroende.
 • Du vet aldrig vem du komma in i ditt hem. Vissa människor ser mycket snyggt och prydligt, du kommer att ta hand om sin vistelse! Ölburkar överallt, hälften ätit pizza i rutorna på bordet, aldrig rengöras, hundtassar på alla sängar .... Det kommer bara att hända!
 • Kostnaderna kan ibland vara hög. Särskilt i fritidshus med gasflaskor. När dina gäster gott om varmvattenförbrukning, cylindrarna är så tomt. Eller om du har människor som verkligen skjuter. Eller någonstans lyser alla lampor. Och dessa kostnader har oftast inte.
 • Gör dina gäster dåliga bitar, då kanske du kommer att ha ett domstolsförfarande måste anstränga sig. Och här kostnaden kan vara hög. Är skum kål eller värd?

Möjligheter att främja din semester
 • Du kan hänga en annons i lokala butiker. Tänk stormarknad, pressbyrå, slaktare, bagare, etc.
 • Du kan placera en annons i en lokaltidning. Det kostar något, men om du låter ditt hus regelbundet, är kostnaden försumbar.
 • I djur tidningar såsom hjärta för djur kan du annonsera ditt hus när du accepterar djur i ditt hem.
 • På gratis annonser webbplatser som Gotcha, Kapaza, 2nd hand, etc.
 • Har du en blogg, skapa en länk
 • Skapa en webbplats med ytterligare information och bilder. Åtföljd du kan hänvisa till sociala sajter som Facebook eller Twitter.
 • Också på plats kan du annonsera: hänga en affisch i ditt fönster ATT HYRA. Häng en annons i snabbköpet. Ofta turister, dagsgamla människor, cyklister eller vandrare som söker en trevlig plats att sova. Då har du någon lokalt som krävs för att lämna över nyckeln.

Kom ihåg att i Belgien sedan 2011 något som kallas Boende lagen semester. Du är därför skyldig att lämna all egendom som låter dig ange. Vinst du gör på hyresavtalet bör inte visas igen.
Alltid vara snäll mot dina hyresgäster. Word-of-mouth är fortfarande det bästa sättet att locka nya hyresgäster. Skäm bort dem med en bonus när de anländer eller när de lämnar. Detta behöver inte vara dyrt i sig. En burk av hemlagad sylt, en påse vernacular kex, en frukt tårta, etc. alltid rätt att återbetala depositionen om folket har varit korrekta. Tar inte betalt extra avgifter om folk inte har långt med deras vatten eller energi eller om denna kostnad ingick inte i leasingavtalet.

Bostadsbyte

Är du efter ett tag lite uttråkad med din semester och du vet regionen nu kallas fickan? Överväg hus swap. Många människor vågar inte återvända hem när det gäller deras eget hem, för här ganska ofta mycket personliga saker ligga, hänga och stå. Men med en semester är saker annorlunda. Här du brukar ha, men bara de mest nödvändiga och inga ömtåliga saker. Så byta din lägenhet med någon från staterna eller från Finland och vidga dina vyer på ett billigt sätt. I själva verket kommer du bara betala dina rörelser. Mat du har hemma. Dessutom kommer du kommer ofta på platser där vanliga turister inte komma och du ibland fångas och bekanta av vänliga grannar. Du kan hitta mer info på: eller huizenruil.com När du betalar för att utbyta exempel endast 7,95 € i medlemsavgifter och du kommer inte att lyckas i ditt hus under det första året, är medlemsavgiften nästa lediga. Många har inte förlora! Läs mer om bostadsbyte? Kontrollera sedan: Hus Swap: vad är det och hur fungerar det?

Få billigt familj och vänner

Har du familj eller vänner utomlands? Skulle du låta dem älska att komma, men är ditt hem för liten för att ta emot dem? Nu kan du skicka dem till din stuga. Så alla har sin integritet och du kan fortfarande göra roliga saker tillsammans, särskilt om din semester är inte alltför långt borta.

Ge mig en helg gåva

Ingen aning för ett bröllop eller årsdag gåva? Ge mig en helg i din feriegåva. Folk reser nästan alltid trevligt och om det är gratis, det är alltid mer än välkommen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha