Hobby Växthus, växthus och folie tunnlar för egen odling

Om trädgården erbjuder gott om utrymme, det placerar sin egen växthus mycket värdefullt. Och så en hel del kvadratmeter är egentligen inte nödvändigt att trädgårdsarbete för att ge en extra dimension. Med sin egen växthus kommer plötsligt många fler möjligheter när det gäller trädgårdsarbete i. Du kan tidigt på säsongen beså din egen anläggning och odla. Och om de planteras i trädgården, kan växthuset vara fylld med värmeälskande växter såsom melon, tomat eller gurka.

Eget växthus i trädgården

För många trädgårdsmästare ofta en länge närda önskan: egen växthus i trädgården. Inte överraskande, eftersom dess egen växthus ökar möjligheterna att trädgårdsarbete enorm. Fans av ett år gamla växter kan vara så tidigt på säsongen, februari eller mars, börjar med sådd och odla dem. I en uppvärmd växthus, är det även möjligt att ha anbud växter övervintra. Och värmeälskande frukter som melon, tomat, paprika och gurka är inte lämpliga för odling inde öppen mark, men kan odlas i ett växthus.

Supply Hobby Växthus, avel rutor och folietunnlar

Det finns ett brett utbud av hobby växthus, avel rutor och folietunnlar, i alla former och storlekar. Valet som skall göras är ofta beroende av det tillgängliga utrymmet i trädgården, och naturligtvis också på kraven i fråga om användning. En bra växthus, cirka 50 år, eller ännu längre, kom tillsammans. Se till att när du köper ett växthus bättre kontroll på kvaliteten och i andra hand för att passera på priset. Växthus av lägre kvalitet har en betydligt kortare livslängd. Hushålla inte på storleken av växthuset. För litet växthus ger bara irritation under användning. Bra utrymme är mycket viktiga och ökar trivseln. Den totala golvytan måste vara tillräckligt, eftersom det breddade möjligheterna av växthusträdgårdsarbete. När du börjar trädgårdsarbete i växthuset ofta inte kan stoppa längre. Ha detta i åtanke när man bestämmer önskad storlek! Placera pengar alltid i solen och åsen från norr till söder.

Typer Växthus


Senaste modellerna
De flesta av de växthus levereras i glas eller polykarbonat och är försedda med en aluminiumram. Ibland är växthus försedda med en träram. Dessa är ofta mycket speciella modeller, men användningen av trä vara dyrare att köpa. Dessutom kräver trä mycket mer underhåll än aluminium.
Glas Växthus
Glas växthus är i bruk sedan urminnes tider. De är gjorda av något hortikulturell glas med en tjocklek av 3 mm. En nackdel med glas, naturligtvis, är sårbarheten. När du arbetar i och runt växthuset är det ibland händer det att ett fönster förstörs av något inte uppmärksamma. Handtaget på en kratta eller hacka kan gå i en bråkdels sekund genom fönstret bort.
Polykarbonat Växthus
Växthus vari glaset har ersatts med plattor av polykarbonat är mycket mindre sårbar. Sådana plattor är praktiskt taget okrossbara. En annan fördel med polykarbonat är att den behåller värme bättre. Polykarbonat växthus upp till 40% besparing jämfört med en värme glazenkas. Detta innebär att trädgårdssäsongen i en liknande policarbonaatkas kan börja tidigare, eftersom växthuset upphettas snabbare.
Tillbehör och förlängningar till växthus
Om växthuset har installerats, kan du börja tänka på arrangemanget. För en optimal och användarvänlig användning av växthus finns många tillbehör som finns separat:
 • Shade Cloth
 • Grow Lights
 • Automatisk fönsteröppnare
 • Växthus uppvärmning
 • Bubbelplast
 • Värme termometer
 • Olika bevattningssystem
 • Seed Brickor
 • Sugga Tabeller
 • Avels Tabeller

Folie tunnlar i olika storlekar


Low folietunnlar
Om budgeten är inte lika stor eller om det finns ett behov av en enkel och snabb lösning, då folietunnlar rekommenderas. Tunnlarna är ganska låg och skryta med galvaniserat stål. Dessa tunnlar finns i följande ämnen:
 • Polyeten
 • Förstärkt polyeten
 • Fleece
 • Skyddande duk
 • Shade Cloth

Hög folietunnlar
De högre modeller folietunnlar göra mer påminner om ett växthus. Med en galvaniserat stål ram täckt med transparent folie, polyeten eller förstärkta PVC 300 mikron, vilket skapar en stor och trevlig växa room. De enkla tunnel filmerna har en öppning i vilken folien skall rullas upp uppåt. Det finns också mer lyxiga modeller med full karuselldörr.

Platt fack eller propagator för att odla grönsaker

För dem som tvivlar, eller snarare först vill börja i liten skala, är växthus eller platta fack helt och hållet en följd. På en mycket liten bit av trädgården redan kan testas för ett lågt pris eller växer i växthuset uppfyller behoven. Grow Växthus är vanligen tillverkade av polykarbonat eller armerad polyeten. Även här är ett flertal former och storlekar. Med skjutbara - eller skjutluckor.

Mini växthus för små trädgårdar

Mini-växthus är lämplig för dem som vill börja i liten skala eller egentligen inget mer utrymme till sitt förfogande. Skillnaden mellan ett växthus och en minikas är höjden. Mini-växthus är mycket högre. Mini-växthus ofta utrustade med hyllor så gardened kan vara på olika våningsplan. Många mini växthus är också lämpliga för placering mot en vägg.

Cedar växthus

I England växthus ceder i stor utsträckning. Holländska växthus är nästan alla tillverkade av aluminium. Men om du vill något annat, är detta en mycket speciell val. Växthus av cederträ har en sann traditionell engelsk atmosfär. Det är definitivt ett blickfång i trädgården. Den använda ceder är infödd till Nordamerika och är ett av världens mest hållbara skogar. Western Red Cedar naturligt innehåller oljor som är resistenta mot mögel och röta och så att ytterligare underhåll är onödig. Rödbrun naturligtvis ceder får efter flera säsonger en naturlig grå utseende. Företaget Alton i England femtio års erfarenhet inom produktion av cederträ växthus. Traditionella växthus, vägguttag, runda eller åttakantiga växthus; det är möjligt. Alton har också en filial i Belgien.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha