Hälsosam viktminskning och / eller gå ner i vikt

Verner Lundin Januari 6, 2016 Hälsa 54 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Fler och fler människor och även barn är överviktiga. Inte bara är det irriterande att ditt utseende och därför ditt självförtroende och självkänsla, men det är också bara mycket dåligt för din kropp. Faktum är att det är mycket svårt att unlearn alla dessa godsaker och dåliga matvanor.

Goda intentioner

Det går igen mot slutet av året och det är det perfekta tillfället att ta dig till honom igen, nu äntligen gå till kampen mot kilo ?? s kroppsvikt du bär med dig också. Förutom det faktum att allt detta att göra med vad ni har att arbeta inom det har också att göra med sinnet, eftersom det är svårt att ändra äta vana. Linjer kan därför bara bli en framgång om du har styrkan för det själv och verkligen vill själv.
Ett nytt år är där för att hjälpa, men framför allt kommer du att vara med dig själv och din omgivning i konflikt måste vilja och ändå vill behålla det. Det är nyckeln. När du börjar gå ner i vikt, verkligen gå ner i vikt, bör du inse att du börjar med ?? annat ?? liv. Eftersom det annars kommer att drabbas bli kortlivad och sitta kilo ?? s igen efter flera månader.
Det värsta du kan göra är att lämna allt och gå på en svält diet. Din kropp är en överlevnadsmekanism och kommer att vara lika för att skydda mot svält. Det går bara på halv effekt arbetet så att den mat du verkligen ange minst lika med bli slagna för att förhindra ytterligare förluster. Det i sin tur innebär att, med undantag för första kilo ?? där ute den första veckan tycks flyga av, och som består huvudsakligen av fukt, så det blir mycket svårt att vara ett enkelt sätt att få ännu mer ut. Våra kroppar helt enkelt låta det inte!
Vi måste därför i första hand för att säkerställa att vår kropp inte får meddelande om att vi vill gå ner i vikt. Och vi gör det genom att fortsätta att äta regelbundet och med rätt produkter till livsmedel, som uppmuntrar kroppen att hålla igång till förbränningen.
Samtidigt som kampen mot andan. Lika viktigt, eftersom du nu är plötsligt en svår dragning till något som du förmodligen inte bör äta. Du får verkligen hungriga och ingenting verkar fylla. Så vi måste konsumera produkter som lämnar så mycket som möjligt mättat känsla, så att dra någon chans att springa iväg med dessa tankar.
Produkter mest mätta proteiner. Du kan förvänta att fett skulle vara, men det är inte fallet. Dessa är proteiner. Proteiner mätta mer än kolhydrater och kolhydrater mätta, i sin tur, mer än fett. Så vi bör göra för att titta på vad vi äter och inte hur många kalorier vi äta.
Vi måste också äta regelbundet och inte sluta äta. Vi måste lura kroppen så att det inte går på defensiven. ?? Kaminen hålla brinnande ?? så att säga, och du kan göra detta genom att äta rätt oftare. Mellan 6 och 12 gånger per dag.

Lätta produkter

Nu finns det också kommit överens om det värsta du kan tänka på är att gå ner i vikt äta och dricka dietprodukter. Livsmedelsindustrin har varit mycket smart att föra dessa produkter på marknaden, men de gör oss inte bra. Förutom att det är ämnen som skadar vår hälsa, såsom aspartam, också göra samma ämnen till att vi får mer hungrig och törstig så vi hamnade mer mat och dryck. Så startar inte Ljus produkter. De är verkligen uteslutet. Vill du veta mer om dietprodukter? Sedan läsa denna artikel ...

Oftare äter och dricker mycket

Så vi ska äta oftare och det betyder att du bara ungefär var 2 till 3 timmar bara för att äta. Och det borde vara något hälsosamt naturligtvis, eftersom när vi gå ner i vikt måste vi samtidigt som kroppen gör allt får vad den behöver. Delarna blir mindre, men. Och det är viktigt att du äter något som ger dig en känsla mättade så att du också när du framhärda. Och den känslan av fullkomlighet du får bäst genom att äta protein.
Vilka livsmedel innehåller protein?
Till exempel, ägg, kött, fisk, fågel, nötter, produkter och bönor mejeri.
Det finns de där kommer du att tänka likadant: nötter? Bönor? Som fortfarande gör bara fett? Men det är mängden och nötter och bönor innehåller också fibrer och friska lichaamsbenodigde ämnen som din hälsovinst. Så ja, nötter och bönor.

Vatten

Vi måste gå mycket mer att dricka. Och precis som med mat, skillnaden i honom vad vi dricker. I det här fallet, och i själva verket alla vet väl, det är vatten. Vattnet är så viktigt för kroppen. Alla skulle bara standard skall börja varje dag med ett glas vatten. Vi består av 70% vatten, är världens 70% vatten. Detta indikerar redan hur viktigt det är. Läs nästa artikel ett försök att se vad vatten för din hälsa
I vilket fall som helst är det mycket viktigt att dricka 1,5 till 2 liter vatten när du kommer att gå ner i vikt. För de ämnen som, om allt går väl, bör tas bort från kroppen som har vatten som behövs. De måste avlägsnas eftersom de annars blir kvar i kroppen och kommer sedan att orsaka sjukdom. Och det är inte avsikten. Drick så mycket vatten och därefter kan du känna några koppar kaffe om du vill. Helst inte smorgens. Ta te i dess ställe. Det kan vara att vänja sig, men det är mycket friskare och det finns massor av te som är mycket välsmakande och även ytterligare främja att gå ner i vikt. Ta en tur till en natur- butik och låter dig prova att utbilda dem. Du kommer bli förvånad över vad du kan åstadkomma med te. Också läsa följande artikel om te.
Betyder inte att du bara ska falla av rätt genom att dricka lite te. Det är samarbetet mellan alla god mat och dryck och den rörelse som kollektivt gör dig att bli friskare och sedan går automatiskt gå ner i vikt.

Frukt och grönsaker är mycket viktiga

Naturligtvis behöver du inte bara äta protein under att sex till 12 måltider stunder. Frukt och grönsaker är mycket viktig. De ger välbehövliga vitaminer och fibrer som vi också mycket behövs. Råa grönsaker, kan du äta så mycket du vill och du bör inte heller tveka att använda vissa olja och vinäger.

Gör aldrig att gå ner i vikt!

Vad du ska aldrig äta tillsammans är potatis eller bröd eller pasta liknande proteiner och frukter och grönsaker. Så ingen mer potatis, grönsaker och kött, men grönsaker och kött utan potatis. Inget bröd med pålägg, men bara sprider eller hackad kyckling eller läckra lite hemlagade köttbullar nötkött men inget bröd. En stekt ägg? Tasty, men inget bröd under.
Vill du göra en riktigt bra start förlora vikt då du säkert bara tre dagar äta protein. Efter det kan du sedan lägga till frukt och grönsaker och ja, även en smörgås. Behöver jag säga att den här kursen får inte vitt bröd? Nej, säkert!

Exempel på proteiner är enligt följande:

Ägg, ost, yoghurt, magert kött, nötkött, kyckling, kalkon, etc., fisk, soja, nötter som valnötter, pecanoten, hasselnötter, etc., 20 och 30 + ost, mjölk ??
Mängderna av delarna är cirka 60 gram ost, 100 gram kött eller kyckling, 30 gram nötter.

Proteinpulver

Proteinpulver är också ett protein portion. Detta är tillgängligt på läkemedel och hälsokostaffär. Proteinpulver blandas med vatten eller mjölk eller yoghurt är bra för att främja förbränningen. En sked genom att blanda yoghurt eller bara blanda med vatten eller mjölk och sedan dricka det.

Kosttillskott.

Är du verkligen gå ner i vikt? Använd ytterligare vitamintillskott.
Vitaminer som en bra Multi, en fibertablett och en bra fiskolja kapsel är viktigt. Varje dag!

Lycka till!

När du håller upptagen du kommer att ha en annan också vill vara friska och naturligtvis hålla dig nå en hälsosam vikt för dig. Vikten som tillhör dig också inte para vara 38. Vikten som tillhör dig är den vikt som ger dig en trevlig känsla av att du är bekväm i din hud.
Jag är ingen läkare, men bara någon precis som du, alla i hela mitt liv kämpar mot kilo ?? s. Därför har jag en hel del erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte fungerar. Med ?? Vet hur man äter ?? program jag har nått stora framgångar, men det är mycket dyrt att vända. Vad jag lärt mig är att du verkligen skulle vilja veta vad du äter och vad du inte bör äta eller kan äta utan att gå upp i vikt eller gå ner i vikt. Och det behöver inte kosta, bortsett från att använda ditt sunda förnuft.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha