Hjul: Bontrager Race Lite TLR Skiv CL

Ennert Lindbergh Februari 29, 2016 Sport 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Idag, mycket har förändrats på cykeln. Ett hjul där det är tydligt att den Bontrager Race Lite TLR Disc CL. Inte så lätt men mycket bekväma.

Första anblicken

Rätt vid första anblicken, att talade bröstvårtor på Bontrager Race Lite TLR Disc CL huggande asymmetriskt i fälgen.
Detta så kallade OSB, är avsett att ekerspänningen vid den drivna och icke drivna sidan för att göra samma höjd. Således livslängd hjulet ökas. Också, de främre och bakre kant har båda en annan profil och därmed anpassas till den specifika användningen.

Fördelar

Du kan använda Bontrager Race Lite TLR Disc CL tubeless enkel resa. Vidare däcken är mycket styva, så att varje styrpuls motsvarar en akut respons på ditt framhjul. Det är också trevligt att spakarna för snabbkopplingar är något längre och bredare, så att du kan justera spänningen med mycket känsla. En annan fördel är bildad av de mjuka smör nuvarande nav vilken en liten spårvagn impuls oändligt visas genom svarvning. Frihjulet är också mycket lätt och knappast verkar generera motstånd.

Nackdelar

En nackdel att namnet inte gör mycket bra är vikt. Däcken är nu inte så lätta att de "Lite" måste nämnas. Vad som också är en nackdel till Bontrager Race Lite TLR Disc CL, är att hjulet endast med Center Lock skivbroms finns för bekräftelse. Men du kan bygga med en separat medföljande adaptern till ett "IS-6 är en bekräftelse".
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha