Hjärtklappning: hjärtklappning inträffar?

Behövs hjärtklappning. Trots allt, om ditt hjärta inte slår du dör. Med hjärtklappning, dock oftast inte menas den dagliga misshandeln av hjärtat. Man talar om hjärtklappning eller när någon känner starkt att slå sitt eget hjärta. Normalt kan du känna dina egna hjärtslag inte, såvida du inte utför märkliga sysselsättningar såsom sport eller tungt fysiskt arbete. Hjärtklappning kan kännas i bröstet, halsen eller nacken. De uppträder plötsligt och försvinner oftast inom några minuter till flera timmar.

Hjärtklappning: Orsaker till hjärtklappning

Den medicinska termen för hjärtklappning är hjärtklappning eller arytmi. Den exakta orsaken till hjärtklappning är inte känd hittills. Ibland visar hjärtklappning av hjärtsjukdomar, men det verkligen inte behöver vara fallet. Andra orsaker till hjärtklappning inkluderar:

  • Feber, uttorkning och anemi
  • Starka känslor
  • Användning av vissa läkemedel
  • Överdriven användning av stimulantia
  • Användning av vissa bantningspiller

Även om du tränar, då ditt hjärta slå snabbare och starkare, men det sällan har att göra med hjärtklappning.

Var ska du hålla utkik efter när hjärtklappning?

Hjärtklappning behöver inte vara allvarliga, men det kan. Risken för allvarliga komplikationer är mer sannolikt om hjärtklappning åtföljs av:

  • Dyspné
  • Svår smärta / bröstkorg
  • Tjockare vara av fötterna
  • Kraftig svettning
  • Svimning

Detta kan vara en indikation på ett hjärtfel.

Har du upplever hjärtklappning? Dela dina erfarenheter och iakttagelser i en kommentar nedan!

(0)
(0)

Kommentarer - 5

orsaka Jag vet inte, men skulle ibland be läkaren vad du kan göra åt det. En kollega till mig hade det och de har gett en behandling som de gör någon form av laserbehandling i hjärtat men kanske du är för ung för det. Försök ändå till panik för då är det förmodligen värre!

Det finns ingen anledning, mest troligt att du har en medfött hjärtfel, det kan även förmedla din 40th fram. Men totalt sett har det att göra något med träning eller stress. Jag ibland när jag läste en bok.

Jag är en tjej på 14 år gammal och har redan spelat in ett antal gånger på sjukhuset för hjärtarytmier. Mitt hjärta klappar för 5 till 10 timmar efter 200 till 250 slag per minut. Om jag har det, jag panik och jag vet inte vad jag ska göra och hur jag fick det? Kan ni hjälpa mig?

Jag är en tjej på bara 15 år, jag har sedan jag var nio arytmier. Jag opererades på fyra gånger och i förra veckan fick jag veta att den 4: e operation inte har hjälpt. När jag fick det, går mitt hjärta mellan 200 och 300 slag per minut. Efter en halvtimme jag tar ett piller mot det, och om det inte hjälper mig gå till sjukhuset och de få det än genom infusion till ett kraftfullt verktyg. Vanligtvis hjälper, men ibland inte. Om det inte fungerar, kan du fortsätta att göra ingenting, bara vänta. Mitt råd till dig är att ta medicin och om det inte hjälper åka till sjukhuset. För övrigt måste man hålla sig lugn och i en miljö där människor förblir lugna hjälper också.

Hej, Hur är det nu med dig? Genom en familjemedlem jag vet sätter en läkare vid en sådan hög hjärtrytm kort fingret mot karotidartären att normalisera rytmen. Ibland kan en pacemaker eller ablation meningsfull. Om du har inte vidtagit några åtgärder ovanför dig tre ständigt närvarande med din hjärtspecialist. Lycka till!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också