Hjärtfrekvens för dina ögon att se eller känna: vilka är orsakerna?

Leopoldina Simonsson Januari 7, 2016 Hälsa 531 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Är du bekväm tyst tittar på TV medan du njuter av en drink och tilltugg, kan det hända att vyn ser annorlunda ut. Det verkar som om du kan se pulsen i ögat, där förutom kan du också se tunga prickar, fläckar och konturerna av vener. Det ser till att dina ögon är allt fokusera på dessa störande element som du föredrar att titta på TV. Varför du ibland kan se hjärtslag för ögonen?

Hjärtfrekvens för dina ögon att se eller känna

  • Efter dimsyn
  • Få upp för snabbt: sparklers
  • En skur blodkärl
  • Ränder och fläckar visar
  • Erkänn hjärtslag
  • MS relation med dimsyn

Efter dimsyn

Med svarta fläckar eller tillfälliga prickar till ögon, vi alla ibland. Denna omständighet lockar vanligtvis några minuter bort. Ögonen kan ha en rad olika tillstånd, samt nervsjukdomar, högt blodtryck och blodsjukdomar kan orsaka. Kontinuerligt har svarta ränder, prickar, fläckar i kombination med åsynen av blodflödet i vener kan vara mycket störande. Dessutom kan sikten vara helt äventyras. Vilka är några av anledningarna till att vi ser blodflödet eller vagt störande element kan observera mycket ljus?

Få upp för snabbt: sparklers

Mest välkänt fenomen som vi regelbundet se hans asterisker för ögonen. Genom att stå upp för snabbt i kombination med lågt blodtryck, ögon blir även tillfällig brist på blodtillförsel. Detta gör det ännu svart för ögonen och kan se ut som små prickar. Detta kan orsakas på plats av ögonen, men det kan också bero på en avbrutna kommunikationen med hjärnan. Tillfällig blodtryck i hjärnan kan störa den information, som vi känner igen prickar för ögonen.

En skur blodkärl

På grund av en olycka, men också orsaka sköra vener i ögonen, en blodläckage burk. Detta kan också orsakas av ögontillstånd, såsom uveit, eller diabetes. Det orsakar blod i glaskroppen kan sluta göra personen ser direkt suddig, mindre och fläckiga. Man kommer att se blödningen sig inte flödar emellertid genom den tjockare glaset kommer fukt mindre väl utanför ljus som når näthinnan. Blödningen kommer att vara tillfällig, kommer dock tjockare glas fukt då måste bytas ut.

Ränder och fläckar visar

Suddig kan ses på grund av mycket små vener i ögonen blir igensatta med långsam blod. Speciellt med diabetes mellitus, insulinresistens och överdriven alkohol och fettintag kan leda till olika problem i ögonen. Dessa olika influenser se till att det är relativt mycket glukos i blodet. Detta resulterar i en högre viskositet av blod, vilket får den att strömma långsamt. Särskilt i de minsta vener kan leda till trafikstockningar, vilket lokalt blodflöde ytterligare. Ackumuleringen av blod resulterar i prickar igenkännliga för ögat. Den platsen kan vara liten, men kan också öka i storlek om tillståndet inte korrigeras. Det håller injicera tillräckligt med insulin, dricka mindre alkohol och ta friska långsamt brinnande kolhydrater, så blodsockernivåer kan sjunka.

Erkänn hjärtslag

Förutom att ha ränder och fläckar framför ögonen, är det också möjligt att man kan se pulsen. Den flyter bokstavligen perspektiv. Eftersom venerna i ögonen är mycket små, och ögon är fokuserade på någon annanstans, vi ofta inte se det. Om viskositeten hos blodet är högre kommer blodet strömma långsammare. Denna rörelse kommer därför att kännas igen, så ögonen är också mer benägna att gå ut för att fokusera på. Den visar också att det potentiellt kan leda till tilltäppning av venerna. Observera att det är också ett tecken på att det finns en ökad risk för trombbildning, vilket gör ett stort antal blockeringar kan förekomma i kroppen. Tänk på hjärtinfarkt, TIA, stroke eller lungemboli.

MS relation med dimsyn

Ett annat fenomen är gemensamma angelägenheter dimsyn på grund av multipel skleros. Det första tecknet på att en person har MS, dimsyn. Ibland kan en enda öga, men mest påverkade driften av båda ögonen i flera veckor. Man ser suddig, har fläckar innan ögonen, med det inre ögat kan överföra vibrationer. Detta orsakas av en försämrad funktion av nerverna. Blodflödet kan påverkas lokalt, vilket gör det ser extra nackdel. Detta tillstånd brukar försvinna inom några veckor bort, men bör ses som en allvarlig varning.
Svår trombosbildning och försvagande effekterna av MS bör undvikas så mycket som möjligt. Medicinsk hjälp i tid är nödvändig för att förhindra värre. För ytterligare information, kontakta din läkare för att få visshet om dina speciella förutsättningar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha