Hjälp är mitt barn beroende av droger

Som föräldrar till ett barn beroende du är ofta maktlösa. Vill du hjälpa ditt barn, men hur? I många fall, bör du lämna den till professionell hjälp. Vid tiden barn når puberteten, de starkt påverkad av sin omgivning. Trots en bra utbildning, det kan fortfarande gå fel på flera fronter. Hur ditt barn kommer att bete sig, är i hög grad beroende av vänner som han eller hon arbetar med. I den här åldern, de är lätta att påverka och dra dem i en nedåtgående spiral. Den stora rädslan för föräldrar är att barn börjar använda droger. Ofta börjar med en oskyldig tid en cigarett med lätta droger, men varje narkoman började med en enda puff.

När någon är beroende av droger?

Ett beroende skapas vid den tidpunkt då det inte finns någon mer stoppade en vana. Detta kan vara ganska ofarliga, men det kan också få dramatiska konsekvenser. Någon som plockar upp varje kväll på middag och vissa vin ?? kväll också en eller två, kan ha ådragit sig en beroende. I fall personen är fortfarande helt enkelt stoppa dålig vana, det är inte fråga om ett beroende.

Min son eller dotter använder mjuka droger

För rökare, steget mot användning av lätta droger men små. Användningen av mjuka droger gör ditt barn ännu inte beroende, men du måste vara vaksamma. Det kan finnas en fysiskt beroende, och sedan nästa steg kan lätt sätta till tyngre droger.
Oavsett om ditt barn mjuk droger kan ofta lukta andetag och kläder. Om kläder stink kan ha orsakats av andra, men flera gånger med läkemedel illaluktande kläder hem måste komma till ljud varningsklockorna.

Ska jag förbjuda användningen av lätta droger?

Detta är en svår fråga. På ena sidan du har en tendens att ge dem en bra att föreläsa och ta deras pengar, men ofta har motsatt effekt. Det är klokare att inte skjuta från skon och göra ditt barn försöker förklara vad faran är. Som förälder kan du gå för att hitta informationsmaterial om farorna. Placera dem inte tjock bok som de inte kommer att läsa, men gå samman för att titta på en film eller dokumentär som belyser farorna med droger.

Jag kan inte hjälpa mitt barn med narkotikamissbruk

Som förälder kommer inte alltid att göra susen för att skydda ditt barn från att använda droger. En tröst är att majoriteten inte bli beroende av användningen av lätta droger. De flesta ungdomar där för att experimentera med, men det kommer så småningom vänder ryggen. Det finns också ungdomar med hjälp av mjuka droger är bara en början. När det eskalerar, behöver du inte försöka lösa det tillsammans med din dotter eller son. Du kommer att behöva söka hjälp med missbruk. Du kommer att kämpa ditt barns missbruk i sig inte kommer att vinna.

Var kan jag få hjälp?

När din GP du behöver det på kort. GPs kan utlösa ytterligare process.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Hej Elly, eftersom din son är minderårig jag tror att du kan få hjälp och råd till ungdomar. Ofta finns det ett telefonnummer på Internet eller om det finns ett kontor i ditt område där du kan gå inuti. Att be om gratis rådgivning kan inte kwaad.Gieta, jag vet inte vilken miljö du bor i, men det är en säker psykisk hälsa institution i området där du kan be om råd. Om din son vill ta emot någon hjälp, kan det vara en idé att ventilera ditt eget hjärta med en professionell så att du kan må bättre. GPs är verkligen en lättillgänglig information, som ofta är mycket stöd kan tas ut! Framgång

Min son är 21 år sedan hans 16: e beroende av rökning, alkohol och lätta droger. Jag kan inte gå till honom. Vad ska jag göra? Är en ensamstående mamma. Hjälp.

Min styvson 16 är beroende att gå försiktigt och miksschiuen också ytterligare en spul.Probleem är att hans far är alltför mjuk och inte nackdelar kvint tillräckligt. Sonen blir för mycket vreiheid. Finns det i West Friesland en diskussionsgrupp för föräldrar till drogberoende ungdomar?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också