Hjälp mig att få mina saker säljs inte!

Anne Edström Januari 7, 2016 Elektronisk 35 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alla vet det. Du sätta dina grejer på Marketplace, men då får du inget svar eller mycket nonsens bud. Det är naturligtvis mycket irriterande. Hur gör du säljer din grejer är?

Säljande grejer

Innan du säljer något du måste komma ihåg vad du vill göra det. Kontrollera att priset är tillståndet av produkten. En helt ny produkt, kan du ta ut mer än något som ofta används. Trasiga grejer du ofta inte säljer. Du behöver inte alltid komma med ett pris, du kan också bara sätta utbudet på. Vid alternativet erbjudande hittar ofta meningslösa bud, så var försiktig med det. Det är lämpligt att sätta någon siffra på annonsen. Det finns alltid människor som håller ringer men eller kanske till och med skicka textmeddelanden. Ange ett telefonnummer om du vill.

Försäljnings webbplatser

Det finns många olika deponier. Den mest kända är förstås Marketplace. Detta är också den bästa platsen där du kan sätta dina grejer. För häst grejer kan du placera annonser på Bokt, men även för vanliga annonser besök Bokt. För belgarna Kapaza är en bra plats. Ebay är också en bra plats att sälja grejer.
 • www.marktplaats.nl
 • www.bokt.nl
 • www.kapaza.be
 • www.speurders.nl
 • www.tweedehands.net
 • www.tweedehands.nl
 • www.ebay.nl

En bra annons

En bra annonstext med snygga och tydliga bilder säger mer än hälften annons. Beskriva produkten i stor utsträckning i annonsen, såsom färg, storlek och eventuellt andra saker. Kontrollera också bra bilder av produkten i dagsljus. Tvetydiga bilder, människor ofta begära ytterligare bilder. Sätt i annonsen också det nya priset, om du vet detta ännu. Så att folk vet vad de har att erbjuda för ungefär. Släpp en utgångspriset är också mycket bekvämt, men det gör uppenbarligen inte. Om du har en utgångspriset i åtanke, till exempel 50 euro, sedan lägga i annonsen är alltid ett högre belopp. Hur mycket denna mängd är högre, beroende på produkten. Anbudsgivarna kommer alltid erbjuda inkludera belopp och så småningom lägga till upp till det belopp som du har i åtanke. Också sätta i annonsen vad fraktkostnaderna om du vill skicka produkten samt. Att send'd helst inte behöva sätta detta i annonsen.
De viktigaste punkterna i korthet:
 • Nytt pris och begärt pris
 • State of produkt
 • Färg, storlek, modell etc.
 • Frakt / upphämtning, sjöfart
 • Tydlig beskrivning och bilder av produkten

E-postkontakt

Ofta får mail från människor som har bud eller fråga. Inte alltid, dessa e-postmeddelanden i vanligt holländska, ibland antisocial. Försök alltid att vara vänlig och ge bra svar på frågorna. Om du inte vill skicka e-post, kan du naturligtvis genom att ge ett telefonnummer. Call är snabbare än postkontakt och det är en mycket mer direkt.
Håll potentiella köpare vet alltid när det finns mer krävs. Alltid vara snyggt och blåsa en försäljning inte skrivas av. Sälja din produkt om det känns rätt för dig. Om du inte litar på, bör du inte sälja till den personen dina grejer. När du skickar pengarna ska alltid vara på ditt konto först, och fraktkostnader är oftast för köparen.
Den leverans av ett paket kan hittas bara platsen för DHL eller PostNL. Det är också mycket praktiskt att Track & Trace kod för att skicka till köparen, då köparen kan övervaka sin produkt.

Om / inte svarar

Du behöver inte svara på alla bud i annonsen. Om ett erbjudande du inte gillar, kan du ta bort den. På marknadsplatsen måste du ange ett skäl för utvisning. Detta kan vara "för lågt". Endast bud som görs via mail du bättre reagerar, det är så snyggt framför budgivaren. Ofta när du skickar ett e-postmeddelande du får ingenting tillbaka, kan du fortfarande skicka ett e-post efter ett par dagar. Vänta inte för länge, kan du skapa en produkt inte håller i veckor för en viss person. Till exempel, efter en vecka, kan du vända dig för att köpa produkten igen. Du behöver inte känna skuld om du säljer den till någon annan, eftersom den andra personen inte svarar.

Föremålen säljs!

Ibland måste du vänta med försäljning och ibland måste man nöja sig med en mindre mängd. Så småningom kommer du att sälja produkten. Vill du nöjd med pengarna och köparen nöjd med sin produkt. Ju mer du säljer, desto mer kommer du att få färdigheter i att sälja produkter. Lycka till med att sälja!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha