Hjälp! Jag är galen om min mamma!

Ofta är det kvinnor som har problem med sin mamma. Svårt att gå ibland så hög att man och hustru inte kan se varandra ner och även då separeras. Vilka problem i lagen är gemensamt? Du läser den här artikeln.

Den okänsliga lag

Där ljuger, bara gav upphov till ditt första barn, och din mor kommer in i rummet igen ingestormd på "väg". Om du berättar för henne om den smärta och svårigheter under förlossningen hon skakar på huvudet och säger: "Ni tjejer är alla så avvecklas. På min tid hade vi inte klaga det; vi bara gick under den. " Något liknande som kan komma från mynningen av din mamma. Vissa in-law kan vara otroligt okänslig. Om dina känslor och gedachtens inte spelar någon roll. Dessutom är de förringa dig framför din man och / eller andra släktingar. Din mamma har uppenbara försök att känna empati med dig.

Den given mor

Du har just återvänt från ett besök till dina föräldrar eller din mamma igen hänger i telefon med din partner. "Älskling, jag har ont i ryggen. Det hela är inte bra med mig. " Den tillgiven, mycket känslo mamma kan vara en katastrof för ett par. Speciellt när hennes fästman inte märker att hans mor hävdar honom oerhört. En kärleksfull mor kan också bra vägen till dottern "dottern hon ville altijf" fokus. En kommentar i stil med "Du bjuder väl mig till det parti, va?" eller "Jag kan inte pågå en vecka utan att du hör" görs enkelt.

Två ärtor i en pod

Ett problem uppstår när partnern ständigt dra på sin mor. För varje bagatell står han på hennes dörr om han är på telefonen. När allt inte är Bovens sin "mamma". Ganska irriterande det är när du säger: "Min mamma kan göra det bättre" eller "Mama gör det väldigt annorlunda." Ett antal andra problem som kan uppstå:
  • Din partner, behov sin mor över dina behov
  • Du kallar partner / talar dagligen med sin mor
  • Din partner finner sin mors åsikt är viktigare än din åsikt
  • Din partner flygning till sin mor i ett argument eller gräl

Den anfallande mor

"Vill du inte dammsuga en minut?" eller "Vill du låta dina barn så länge?" kan vara frågor om "attackera" lag. Summan av kardemumman är att du bara om din mamma förklarade krig, och kommer att försöka få dig att tvivla på din egen prestation. Typen "attackera lag" gör en attack på din karaktär. Enligt hennes exempel, du är för upptagen, du pratar för mycket, ordnar du hushållet inte bra, du har för lite djup ... you name it!

Den lag som fortfarande är "mamma" är

Har din partner när hans mamma fortfarande talar om "mamma" i stället för mamma eller pappa? Stor chans att hans mamma fortfarande behandlas som ett barn. Kanske hon fortfarande sammanträder varje vecka dammsugning, hon städar upp saker bakom din partner åsna eller gör dem sin "favorit kostje. Vissa in-law kan gå mycket långt här; de kommer inte lätt att acceptera att det finns en ny kvinna i livet av sin "älskade son" har kommit.

Den lag som ignorerar

Hela huset är fullt av besökare, men din mamma inte accepterar dig som en blick. Hon är precis som om du inte är omkring och snackar mysiga "med de andra gästerna småprat. De kommer inte att hjälpa dig att snabbt driva verksamheten.

Lagen i krig

Kanske är den typ av lagen bör du fruktar mest; krigförande lag. Men åtminstone är det klart och tydligt hennes sinne och vet "vilken sida" de uppger. Din mamma pratar öppet om sitt ogillande mot din relation eller äktenskap och kommer tala om för alla vad som är fel med dig och din relation.
(0)
(0)

Kommentarer - 13

Jag har inga ord för mig voor.Mijn mamma är någon du inte vet hur man får dem fast hebt.Ze är alltid oärligt och är en dubbel gezicht.Ik 18 år har varit två år med min flickvän 3/4 striderna är ungefär schoonmoeder.Ik'm någon som de ska inte prata bakom min rygg och kommer att göra detta klart, men då du får visas dörren aks mig maskinen inte var uitruim ville att hon skulle lyckas och så op.Ze uppfinner bokstavligen allt att få sin rätt och känner hennes kraftfulla de går de kan ringa Awel föräldrar beklagligt men min relation lider nedan och vet inte vad jag ska göra, den 16-åriga dotter det sparkar bort det på hennes 18 år av mitt svärmor make är en alla lösare med resultatet att han hoppar för alla och en silt is.En min flickvän efter alla dessa matcher återstår sannerligen hennes mor och glömmer ibland vad hemskt saker de doet.- l Ett tvåårigt slåss med någon, alltid har hon lika, måste du vara försiktig med vad du säger jag bara kan inte ens säga att jag äter hemma med sina egna föräldrar utan dem bakom en rygg gör eller dess dotterbolag i trappan sleurt.Help!

Jag är galen om min makes familj. De gör bara lömska och min man vill ha det, men inte se. Om vi ​​har en kamp sedan han går genast att ringa sina föräldrar och sedan går han där. Varje söndag går han till sina föräldrar. Detta gjorde han det för bröllopet diskuteras med mig så att han håller det. Om jag stanna lite att gå på en söndag får jag höra det direkt. När jag sa att jag är klar med äktenskap. Han kallade då hans föräldrar och sade att de har nu att komma till vårt hus för att få sina hjärtan himlen. Sedan hade jag den främre delen av vinden. Jag är en dålig mamma en dålig kvinna. Jag har inte haft någon kontakt med dem en stund. För att hålla fred i huset jag hade efter ett tag kontakt med dem. De aldrig bett om ursäkt. Allt de har sagt "glömma det vi aldrig talar om." Efter två år fortfarande det stör mig vad de hade sagt hela tiden. Jag kan inte sova och verkligen mardrömmar. Berättelsen är på. Det värsta jag tror att min man bakom mig. Även om han säger att han gör, men han gör mig inte. Om han stod bakom mig än vad jag hade att göra med det. Det är verkligen som om jag är emot dem. Jag har barn och vill att äktenskapet inte bara ge upp. Vi hade också roliga stunder tillsammans. Hur får jag min man så långt som han inte kommer att vara en mammas pojke? Han är nu en vuxen man och skulle fortfarande behöva kämpa för sin familj?

Tja damer, är allt detta inte så illa tror jag. Jag har redan mer än två år som bor min mor i huset. Så det kan alltid vara värre tyvärr ?? :-(

Vi bor bredvid mina schoonouders.Helaas inte själv valt, fästman hade levt där (hem köpt med tidigare förhållande) .Clear där den senaste flickvän helt skära zeikt har blivit och de uppenbarligen aldrig doen.Naarmate kunde något gott tiden gick började jag min egen beteende som identifierats i berättelserna om hans ex. Och nej, jag är definitivt inte samma typ, men jag vill också göra något annat än gå igenom dessa lagar och de även negeren.Ik började tycka synd om dem flickvän och erkänna våra skillnader i berättelserna om hans slagsmål går ex.De nm . alltid på sin mor! Min mor i lagen är ooo så söt kvinna som gör allt säga nej är helt uteslutet, eftersom hon verkligen har en kind.Nee, det är inte rätt! För jag är dotter hon aldrig haft! Hubby talar varje dag med henne, och om de enas om semester då de kallar varje dag! Försökte prata, men hon känner sig attackerad och de verkligen inte fel! Sedan kommer hon höga ben och behandlade mig så respektlöst att av någon jag tolererar, från dess väl förstås! Det är verkligen de människor där du kan göra något och det är aldrig bra! Du går en vecka inte, du får genast skulden du aldrig gå ?? så gå obligatoriska besök, även om du arbetar 40 timmar, studerar du nästa, du försöker köra ett hushåll och du är gravid ?? men vem bryr sig? När allt kommer omkring, skulle din mamma vilja se ?? Om jag kunde skulle jag omedelbart flytta ?? men jag vet att flytta sätter en bomb under min relation och fortsätta att leva här är också slutet på mitt förhållande ?? Men ja ?? vad ska jag göra? Jag försökte verkligen allt, men har ingen aning om hur jag kan lösa detta ?? Hubby förbjuda att gå Jag vill inte, men det verkar den enda lösningen

Inte freak. Det är sant. En italiensk studie visade att ett äktenskap är större chans att lyckas om mamman bor långt borta. Varje kilometer räknas! ?? Jo jag har 14 år som bor bredvid min "mor" ?? Avståndet var cirka 8 meter ?? Behöver jag säga mer ??? är väldigt glad att jag är ute därifrån!

I min berättelse inser jag ingenting i denna artikel, men min mamma hatar mig bara fullständigt och tittar ner på sin egen son, hon lät bara funktionshindrade förklara att binda honom till henne. Den kvinnan är bara helt psykotisk. Min mamma gjorde mig nästan strypt, nästan välts över min vän och inlåst i ett mentalsjukhus för att få relationen isär. Det är verkligen som i en film. Min vän och jag går bara så långt ifrån henne promenad.

Min berättelse är verkligen konstigt. När jag träffade min vän som jag har bara hört negativa saker om sin mor. Hon var aldrig där för honom, lät hon sin styvfar slog honom och de sparkade honom på hans 17: e hemifrån. Plötsligt var tvungen att komma en obligation med mödrar och så jag gick lydigt, och jag måste säga att det var bra, det gjorde jag inte missunna honom relation med sin mamma eftersom jag själv med min mamma har en mycket nära relation. Vid ett tillfälle var hennes plan att flytta till Australien och detta hände för sex månader, när hon kom tillbaka eftersom hennes relation det fortfarande inte går så bra. Efter en månad, hon fortfarande ville gå tillbaka igen och så hon bokade en biljett och hon en dag skulle lämna för hans födelsedag. Att en mamma gör något jag tycker är äckligt maargoed.Uiteindelijk har inte gått igenom på grund av mannen hon hade gått i Australien på henne hade väntat på hennes karaktär väl. Så hon kvar i Nederländerna. Det var en gång en kväll för en olycka med minus vän greps, han hade lite för mycket att dricka och det var fel att låta honom att förolämpa mig och gick mig in i vårt hus inte liet.Mijn mamma sedan ringde mig nästa dag skylla mig, medan jag var mycket upprörd över det hela. När jag sade att jag hänvisade henne preliminärt inte vill se fick jag höra att jag var barnslig och hon aldrig bett om ursäkt aanbieden.Hierna Jag skulle har tidigare sett henne en gång eftersom hennes far var på sjukhus och jag är inte mycket personen som då fortfarande göra ont kommer att gå eftersom trots allt jag tyckte det var mycket tråkigt för henne och hennes moeder.Nu jag bara plötsligt hade en tendens att titta på hans telefon min vän, eftersom jag hade varit en misstanke om att berättade var regelbundet svart maken.En vad visade sig att hon hade skickat honom ett meddelande med ett foto av en flicka som hon hade träffat med ett antal där, '' kallar henne är en trevlig tjej för dig '' stod. Jag var rasande! Min vän var mycket arg och omedelbart kallade henne och sa till henne att be om ursäkt. Hon gjorde det dock. Efter tre veckor, sade hon till min vän att hon var villig att erbjuda sina ursäkter eftersom hon var min "skit '' lör Jag tror att det är egentligen inte ett uppriktigt sätt att be om ursäkt så jag tackade nej. Men jag är nu i en mycket svår situation: min vän nämligen att få ett slut på vår relation, om jag inte precis som sin förknippar med. Han gör väldigt cool för mig eftersom jag har sagt att jag inte går och att medan han aldrig har brytt sig om att lära känna min dödligt sjuk mor. Jag tycker att jag inte är skyldig att bara låtsas att jag hittar henne så trevligt och absolut inte om inte gjort samma sak för mig. Vad tror du?

Jag är också i ett sådant dilemma. Jag har en anfallande mor-in-law som fortfarande mama och två händer på magen. Min vän är en enda barnet. I början av vår relation, allt gick smidigt. Jag var nöjd med henne som mamma, men nu kommer jag tillbaka till det. Jag vet inte riktigt var jag ska gå och se det här meddelandet som följd. Min vän har 4,5 år hade ammas i alla attityder och beteenden ser jag att de alla vill krypa in i hennes son, hon vet allt bättre, men min vän går längs med den. Han gör lyssna när jag berätta för er vem jag m sitter på sin mor, men efter min idé går det i ena örat och ut genom det andra. Han är också ganska bortskämda. Han blir dyra skor inte mamma och pappa betala ändå. Vad gör jag med det?

Jag har också krigförande lag. Fem år har jag försökt allt för att hitta ett sätt. Vårt problem är att lagen har en allvarlig psykisk diagnos. Hennes besatthet är hennes dotter som har beslutats för en lång tid ingen medicin att svälja. Svärmor och svägerska har bestämt att vi 3tjes vara goda vänner sedan vi var en tillfällighet ungefär samtidigt förhållande, gifta barn, etc ?? Efter så många motbjudande situationer mor och syster i handen, bestämde jag mig för att det inte var det. Det är deras sätt eller inget manier.Voorbeeld; Jag tjänar en vecka att gå in-law att besöka och / eller ring .Schoonmoeder kan inte vara glad för hans son och mig när vi har något vackert i vårt liv som en dotter, har detta ännu eller inte inte lika samlevnad / passerar. Då bestämmelser måste göras sex veckor före vår syster gifta och det är väldigt mysig och trevlig, till skillnad från vår stora avlägsen bröllop. Eftersom ja, behöver de inte främmande för hennes bröllop som vi har enligt henne så väl. På födelse berättar om sitt bröllop och graviditet, vi var gifta tidigare inte spelade någon roll i själva verket gjorde det de mostrar och farbröder-in-law inte för att det helt ignorerar ?? När vi fick höra att deras barnbarn inte längre välkommen i deras hus var att det inte gick som de ville, sade jag inte röra dem mer willen.Zal aldrig förneka deras son eller barnbarn stoke men jag vill göra något mer för att hebben.Ook detta är uppenbarligen ingen lösning. Istället fokuserar på en god relation med son och barnbarn gör det kanske i framtiden också med mig kommer naturligtvis att vara okej, är det uppenbarligen viktigare att ringa månads man och inte beklacht vad jag gör bra, även om jag ingen kontakt deras har, mycket speciell! En ​​ny lösning hittas, eller hur? Omkring två månader räknar vi med våra 2 barn. Mor och dotter kommer att vara rädd att jag drar för mycket uppmärksamhet med en 2: a kommer eller vad? Verkligen ingen aning ?? är benägna att säga detta en gång, vad jag gör det är inte bra, även om jag inte röra. Kanske ska jag bara välja för mig själv och när jag gav birth'm inte här för att engagera sig i dem.

Jag är en mamma och har min dotter som jag är mycket förtjust i mer än två år, inte sett hemma. Barnbarnen kommer aldrig att se mig här. Jag tillsammans med min make alltid akta och hjälpte till när det behövs. Nu barnen är större, de har andra intressen, logiskt, men morföräldrar hör inget mer av dem. Våra kontakter har blivit en enkelriktad gata och om jag hade andra tankar om början har vi ord om det, så vi säger ingenting. Kyliga sida, jag vill aldrig tro det, men det är verkligt ?? Jag önskar verkligen att annars, men det är inte där. Synd, ?? det ger en hel del sorg och oförståelse.

Tja, jag är verkligen en krigförande lag, som jag på mina ränder står för ansvarsskyldighet son av min vän och barnbarn när det gäller utnämningar, måste hela familjen att höra att jag inte vill, så jag bara inte vill att han ska varm slungas fram och tillbaka och konstaterar att ansvaret för de flesta på mamma är lik mig med mina barn.

Var är kära mor? Eller de är alla dåliga eller dålig dotter? vilka även har nämligen. en mor bara illa behandlad av sin dotter. Det är sällan talade om. Lagen har alltid gjort det. mycket barnslig.

Vilken oerhört gammaldags tuggas ämne. Under denna tid män är också en del av utbildningen och hushållet att ta på erfarna män också att deras mor kan störa. Kanske ännu värre eftersom kvinnor alltid tror att deras dotter är en vän för livet. Det kan vara hotande för den moderna människan. Åh slutar händer med mor-dotter historia ...

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också