Hjälp har min e-post blivit hackad! Vad händer nu?

Det kan hända vem som helst: din e-postadress är hackad. Du plötsligt inte kan logga in på ditt e-post eller om du upptäcker att det skickas från din adress, till dina kontakter. Den skadliga hacker kan stjäla från dig all slags information såsom lösenord och kreditkortsinformation till andra webbplatser. Din bild kan drabbas ett hårt slag av skräppost verkar ha skickats från ditt namn. How do you fastställa att du är ett offer för dataintrång och vad kan man göra åt det?
 • Hur vet jag att någon har varit inne i min e-post?
 • Vad ska jag göra om min e-post har blivit hackad?
 • Vad ska jag göra om jag inte kan i mitt e-postkonto?
 • Hur kan jag förhindra att min e-postkonto hackat?
 • Vad kan jag göra om hacker uppgifter raderas?
 • Hur e-postkonton att hacka?

Hur vet jag att någon har varit inne i min e-post?

Det finns två mycket tydliga budskap:

 • En inkorg med studsade spam berichtenJe kan inte logga in på ditt e-post även om du är säker på att du har gett rätt lösenord.
 • Det finns e-post till dina kontakter utan att ha gjort det själv.

 • Andra saker som tyder på att en hacker på ditt konto har varit:
  • Din kontaktlista har tagits bort eller ändras.
  • Dina sparade meddelanden raderas.
  • Din automatisk reaktion i frånvaro förändrats.
  • Din auto signatur med varje e-post har ändrats.
  • Någon har loggat in med en IP-adress och / eller vid en tidpunkt och från en plats som inte är ditt.

  Naturligtvis händer flera saker samtidigt. Om du ser skickat meddelanden till dig, ser att du är så utgående e-post. Det kan också vara snabbmeddelanden. Om du ser detta när du loggar in på ditt e-post igen, agera direkt drag, kan detta bara ske när någon har varit i ditt konto.
  Det finns rapporter om människor att få ett mail från hackare med utpressning i linje med "betala så mycket pengar och jag ska ge dig ditt konto tillbaka." I ett sådant ögonblick är det en fråga för polisen, eftersom utpressning är straffbart enligt lag. Hur mycket polisen kan göra åt detta, är naturligtvis frågan, men mer avkastning finns, desto större är chansen att något faktiskt kommer att hända.

  Vad ska jag göra om min e-post har blivit hackad?

  Det finns flera åtgärder du bör vidta omedelbart för att garantera säkerheten för ditt konto och dina data. Se nedan under "Vad ska jag göra om jag inte kan i mitt e-postkonto?" om hackare har ändrat ditt lösenord.
  Populära lösenord: använd inte det!
 • Ändra ditt lösenord omedelbart. Förändring är inte en enda märke eller klass, men gå vidare till något helt annat. Undvik att använda ord eller namn, eftersom de kan ange hackare automatiskt ordböcker eller namnlistor. Undvik också födelseår, eftersom de är lätta att gissa. Det är en bra idé, till exempel för att ta ett ord där brev kan ersättas med figurerna. På detta sätt är det lätt att komma ihåg för dig, men mycket svårare för en hacker att spricka. Till exempel: l → 1 eller en → → → 3s 5 eller $ b → → 8c, vilket betyder att det spelar roll om du använder stora eller små bokstäver. Inte varje webbplats med hjälp av den här funktionen. Se också till att ditt lösenord är tillräckligt lång och att du alltid använt andra tecken. Så inte bara bokstäver utan även siffror och skiljetecken. Inte bara använda dessa tecken i början eller slutet av ditt lösenord, men också i mitten.
 • Ändra din säkerhetsfråga. Många e-postkonton är säkrare med en säkerhetsfråga som "Vad är ditt husdjur?". Hackaren kan möjligen vara så upp på ditt konto: svaret på säkerhetsfrågan var för lätt att gissa. Dessutom hacker kan, om han har varit på ditt konto, ändrade frågan. Så välj en ny fråga från listan eller, ännu bättre, tänk på en själv. Även direkt till förändringar i andra säkerhetsalternativ, såsom din e-postadress eller mobilnummer.
 • Kontrollera vidarebefordran funktionen. E-post från ditt konto kan automatiskt vidarebefordras till en annan adress. Hackaren har inrättat detta möjligt och kunde sedan fortsätta att ta emot all din e-post. Han behöver inte bara vänta tills det passerar känslig information såsom kreditkortsinformation, och kan anta din identitet. Om hackare gjorde detta, ta bort denna adress, men håll den att passera på e-postleverantör.
 • Kontrollera POP och IMAP-åtkomst. Dessa är sätt att ladda ner e-post från ditt konto till en dator. Se till att dessa alternativ är avstängda när du inte använder. Om du använder det själv, kontrollera att alla inställningar är korrekta.
 • Kontrollera meddelandet i hans frånvaro. I de flesta e-postkonton, kan du skriva ett meddelande automatiskt när du inte är där för en viss tid. Hackaren hade kunnat ändra detta skräppostmeddelande.
 • Kontrollera signaturen. Du kan ställa in alla e-postmeddelanden du skickar ut har en viss signatur. Normalt exempel dina andra kontaktuppgifter. Men detta kan ha ändrat hackare i skräppostmeddelande. Detta är faktiskt värre för varje gång du skickar ett e-postmeddelande anger att enligt igen. Och den här gången du har skrivit en del av det själv, så att budskapet till mottagaren verkar pålitlig.
 • Kontrollera filter eller mappar. Ofta kan du ställa in det konto som vissa meddelanden filtreras och sedan visa upp med en tagg eller hamna i en annan mapp. Hackaren kan till exempel leda all inkommande e-post till papperskorgen så att du först senare att du har blivit hackad konto. Återställa dessa typer av omdirigeringar.
 • Kontrollera att se vilka webbplatser som har tillgång till ditt konto. Det är ganska bekvämt att länka platser tillsammans så att du kan dela kontakter, såsom din e-post till Facebook, men det ger en extra säkerhetsproblemet. Se till att webbplatser som endast dessa webbplatser kan få tillgång till din e-post som du har gett tillstånd. Om en okänd plats kan få tillgång till, kan hackaren klara ännu en gång på ditt konto även om ditt lösenord har ändrats.
 • Kontrollera din dator efter virus, spionprogram och sabotageprogram. Det är möjligt att hackaren har brutit sig in ditt e-postkonto för att du har ett litet program på din dator utan att du vet om det. Denna typ av program erbjuder viss tillgång till din dator på distans, och angriparen kan sedan mycket enkelt logga in om du har sparat ditt lösenord. Andra program registrera fästingar som alla du gör så att hackare kan härleda ditt lösenord. Klicka aldrig på länken i skräppostmeddelande, hur nyfiken du är den annonserade eftersom dessa platser är fulla av virus och andra oönskade saker. Så du gör det möjligt ännu värre.
 • Skicka ett meddelande till alla de människor som spammaren har skrivit med varningen att inte gå in i meddelandet. Vanligtvis meddelandena hänvisar till en viss webbplats som kan fyllas med virus eller spionprogram. Enligt rapporten kan innebära en billig erbjudande av elektroniska produkter, men naturligtvis ska du aldrig köpa något. Chanserna att du faktiskt får din produkt, är det noll. Det kan också vara så att spammaren som du gör, säga att du har problem och be dina kontakter att skicka dina pengar. En vaken person, naturligtvis, inser också att meddelandet är inte din, eftersom det oftast felstavade, innehåller konstiga zinssnedes om det är plötsligt en engelsk mail. Folk vet att spam kan komma från främlingar, men inte att räkenskaperna för bekanta kan missbrukas för detta ändamål. Om du vet något rekommendation eller begäran, vi är mer benägna att gå in i den. Och det är precis vad hacker räknar med! Ta detta steg så säker: se boxen skickade meddelanden som fick posten. Förklara att posten inte kommer från dig, men ditt konto har blivit hackad. Varnar för att klicka på länken och / eller skicka pengar. Säg att du har vidtagit åtgärder för att förhindra att andra gång du får en sådan post via bättre säkerhet. Men först se till att ditt konto är skyddad mot dessa attacker innan du skickar varning till dina kontakter.
 • Skicka ett mail till din leverantör. Låt se till att ditt konto har blivit hackad. Det är verkligen inte något som sällan händer och förmodligen kan de ha lite att göra, men om de ser en ökning av antalet hacka, kommer de att vara möjligt att varna alla. Ge så mycket information som din dators operativsystem, antivirusprogram program som låter dig kontrollera din e-post och eventuellt IP-adressen för hackare. I vissa e-postkonton längst ner anger vilken IP-adress var senast inloggad och så om du bara har hittat konto har hackats, måste den IP-adressen vara från hackare. Självklart kommer detta inte att fungera om du har loggat ut och själv en gång redan. Gmail är möjligt att se de senaste tio IP-adresser.

 • Vad ska jag göra om jag inte kan i mitt e-postkonto?

  När en hacker har fått tillgång till din e-post, kan han lätt ändra lösenordet. Du kan då inte längre vara i ditt konto.
  Sluga hackare ändra ditt lösenord första steg är att begära ett nytt lösenord, som sedan skickas till den e-postadress. Om detta fungerar, logga in med det nya lösenordet och ändra det direkt till en starkare lösenord. Följ de övriga stegen ovan.
  Det kan vara att hackern har ändrat din alternativa adress. Du får själv e-postmeddelande med det nya lösenordet, men hacker får. Så han fortfarande ha tillgång till ditt konto. Om detta görs, är det en svår historia. För att kontrollera ditt konto för att återställa Gmail till exempel det datum du skapade kontot som kontroll, men det är redan för några år sedan, som minns det? På olika forum uppmanas att stanna kvar ändå försöka och fyll i formuläret flera gånger med så mycket information som möjligt. När du inte kommer ihåg, inte spela men lämna det öppet. Kontakta din e-postleverantör, men också inse att du är säkert inte den enda detta händer och de är inte alltid kunna göra något mot dataintrång.

  Hur kan jag förhindra att min e-postkonto hackat?

  Den första försvaret mot hacking är ett bra lösenord som beskrivits ovan. Det är lämpligt att ändra ditt lösenord ett par gånger om året. Vara mer försiktig med ditt lösenord, speciellt när du loggar på offentliga datorer. Det inkluderar datorer på jobbet eller i skolan också! Se alltid till att du loggar ut från din e-post efter att ha använt en offentlig dator. Webbläsare ger också möjligheten att spara lösenord och automatiskt fylla i. Detta bör naturligtvis aldrig göra på en annan än din egen dator.
  Hackare kan också komma från andra, mindre säkra platser. Försök att undvika du använder samma lösenord för olika ändamål. Om en hacker har gått när du lösenord för en webbplats, är det första steget för att testa det på din e-postadress. Och sedan: byte av ett bokstav eller siffra är inte tillräckligt skydd. Du kan ofta ställa in e-post att det alltid finns en säker anslutning används för att logga in.
  Hacking är tyvärr mycket simpelEen annat möjligt problem är en keylogger. Hackaren har ett sådant program för att komma åt din dator. Den spelar in allt du skriver och så hackare kan hämta ditt lösenord. En bra malware scanner ska kunna hitta programmet och sedan kan du ta bort den. Kontrollera inte bara enheter på din dator, utan även USB-minnen, eftersom de kan möjligen sätta programmet igen på din dator. Logga ändå inte på andra platser tills problemet är löst, eftersom hackare ännu mer kan räkna ut dina lösenord. Om du har reparerat ditt konto och du kommer att finna en gång att det har blivit hackad, det är förmodligen en keylogger körs. Om du inte kan hitta programmet, konsultera en expert.
  Många människor har förlorat tron ​​på sin e-postleverantör om de har blivit hackad gång. De är arga, särskilt om deras data har gått förlorade eller deras rykte påverkas av skräppost till kontakter. Många väljer därför att kliva upp efter att hacka sig in en annan tjänst. Även om det är en förståelig åtgärd, trots allt, du också skydda ditt hem bättre efter ett inbrott, i e-post inte riktigt vettigt. Gratis leverantörer som Gmail, MSN, Live, Hotmail, Yahoo och Ilse är verkligen inte bara mål för hackare. De e-postadresser som kommer med en internet som Telfort, Tele2, XS4ALL, HetNet, KPN, UPC, Scarlet, Hem, Vodafone, linje och så vidare är inte alltid säker från hackare. Ansvaret för fullgott skydd är inte bara leverantören, det ligger också med användaren. Varje e-postleverantören rekommenderar att du tar ett bra lösenord, hålla det hemligt, ändra det regelbundet, etc. men de flesta människor tar detta goda råd till hjärtat först när det är för sent.
  Gmail är den första gratis e-posttjänst som ger extra skydd sedan Februari 2011 mot hackare. Dessa inkluderar en valfri process där du kommer att skickas en kod till din mobiltelefon eller via ett röstmeddelande på fasta. För personer med en Android, Blackberry eller iPhone finns det ett program tillgängliga som genererar denna kod. Om du ställer in denna kontroll i två steg, kan du bara logga in med lösenord och koden. Detta gör det mycket svårare för hackare att komma in på ditt konto eftersom de behöver också tillgång till din telefon. Du kan välja att få en kod varje gång eller var 30 dagar. Detta innebär att varje månad måste du skaffa en ny kod för att komma in på ditt konto. Inte för mycket begärt och det ger betydligt bättre skydd mot oönskade invasioner på din e-post. Vid den här tiden inte alla Gmail-konto denna möjlighet, men det väntas ske snart.
  Gäller framtiden:
  • Var försiktig med e-post från andra med konstiga länkar eller önskemål att ge ditt lösenord. Ingen av de stora e-postleverantörer kommer att kräva det, så det är ett tydligt tecken på att en hacker är aktiv.
  • Se till att du går till rätt plats går av sig själv att följa för att skriva in adressen i stället för en länk. Hackare skapa webbplatser med en adress som ser exakt ut som den ursprungliga platsen. En inloggning på en sådan plats är tillräckligt för att förlora dina konto hackare.
  • Uppenbarligen berättar aldrig ditt lösenord till någon annan. Om du gör det, från en viss nödvändighet, ändra det så snart som möjligt.
  • Använd inte samma eller liknande lösenord för din e-post och andra platser.
  • Det är inte alltid förhindra att ditt konto hacked, men du kan fortfarande begränsa skadorna. Så spara viktiga dokument, bilder, etc. alltid på utsidan av ditt e-postkonto, det vill säga på din hårddisk och eventuellt även till en extern datalagring. Det finns backup program som finns tillgängliga, såsom http://www.gmail-backup.com/.
  • Exportera kontaktlistan till datorn och uppdatera den regelbundet.
  • Utnyttja alla inställningar säkerhets för din leverantör som finns tillgängliga.

  Vad kan jag göra om hacker uppgifter raderas?

  Det händer ofta att hackaren inte bara ta över ditt konto och ändrat dina inställningar, men också göra ändringar i din e-post. Ibland alla tidigare e-postmeddelanden raderas. Om du inte kan hitta dem igen i mappen Skräppost, Papperskorgen eller genom att söka dina meddelanden, de tyvärr förlorade för alltid. Om hackare har tagit bort alla meddelanden från papperskorgen och Spam mappar, dessa är inte åtkomliga.
  Kontakter arrangeras också raderas. Detta kan endast återställas manuellt om du någonsin har exporterat alla dina kontakter. Du kan sedan importera listan igen.

  Hur e-postkonton att hacka?

  Det verkar som om din e-post är säkra, men det finns många olika angreppsvägar för hackare:
  • Virus / Spyware: Ett program som du har på din dator oupptäckt, overtakes dina lösenord.
  • Keylogger: En verktyg registrerar alla skriva och kan därmed hitta dina lösenord.
  • Nätfiske: En webbplats som ser riktigt, men det är inte.
  • Nätverk: En anslutning som inte är säker, och där trafiken är öppen för hackare.
  • En alltför enkla lösenord: Lätt att gissa av hackare.

  Exempel på CAPTCHA'sMaar hur hackare kan gissa ditt lösenord? Det är inte svårt. Hackare lägger en automatisk skript som din e-post lösenord kommer att försöka. Detta skript använder alla uppslagsord och namnlistor. Efter några fel försök, bör det visas en så kallad CAPTCHA: en kub med bokstäver och siffror som du måste fylla för att visa att en person är på jobbet och ingen dator. Problemet är att inte alla CAPTCHA är säkra eftersom de fortfarande kan läsas av datorer automatiskt. Även om CAPTCHA är säkrad, kan hackarna göra på ditt konto om de verkligen vill. Grupper av hackare anställa helt enkelt människor som inte gör något mer än att fylla CAPTCHAs och tjäna pengar baserat på hur mycket de kan fylla på en dag. Det tar hackare naturligtvis pengar, men inser att ett meddelande som sänds av en känd många gånger verkar mer tillförlitlig än en vanlig skräppost. Hackare vet att de kommer att få fler klick på deras hemsida, och fler människor kommer att falla in i sina berättelser. Men leverantörerna har det än inte? Om under en lång period finns ständiga försök att få till ett konto, då är säkert det misstänkta? Självklart. Och det är anledningen till att programmen inte gå igenom upptagen hela dagen, men ta pauser och gör så ibland veckor att hämta ditt lösenord. Jag förstår frågan, sorry.Jantrao
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 40

  Vi fick meddelande om att någon har loggat in från Frankrike på e-post från min vän. Från Asien skulle undertecknas på hennes facebook. Vad ska vi göra?

  Min e-postkonto var hacka, när jag har skapat är att få ändrat mitt lösenord ett nytt lösenord. Detta har nu hänt så ofta att jag kan göra mer med inget lösenord. Nu så är genom räkenskaperna för handlarna saker beställts av mitt namn, e-postadress och lösenord. Jag vill blockera min e-post. Vad kan jag göra åt det, snälla hjälp mig. Eftersom jag kommer i tusen euro skuld, som jag verkligen inte känner heb.Alvast vänliga dank.Vincenso.

  Hej, För några dagar den skickas elaka meddelanden på mitt konto med en zato. Det ser ut som jag skickade det. vad kan jag göra åt det / tycker det är mycket vervelend.Groet, Jan

  Hej, är min yahoo hackad. Jag ändrade mitt lösenord, etc etc mina kontakter jag kunde få tillbaka lycklig. Den enda och mycket betydande problem nu vad som finns kvar: Jag är inte emot e-post längre! Det kommer att finnas något någonstans som detta orsakar, men var och hur kan jag ändra det igen? Tack! Sabina

  Hej Min fru fick ett telefonsamtal, frågade om hon var gift med mannen med min e-postadress? När hon svarade ja, frågade han hennes e-postadress, han gick för att visa henne något. När hon öppnar sin PC, visade han mail till mig, som försvann efter ett tag. Kan det vara? Och vad ska jag göra för att undvika detta?

  Hej, När jag öppnade min e-post jag fick se en bråkdel av en sekund post från en Richard B. Innan jag kunde klicka för att ta bort den om det behövs, han försvann weer.Wat kan ha varit spam?

  Kära, jag fick sparken för att jag är förment konfidentiella uppgifter vidarebefordras från mitt arbete e-post till min personliga e-post, men jag har inte sänt eller tas emot. Hur vet jag om jag fick något och hur kan jag bevisa att jag inte har gjort detta, därför att han har bevis för att jag postade den info jag kan få mina borttagna mail tillbaka till toppen Jag har provat detta med borttagna post återhämta sig men jag hittar ingenting i gengäld? kan du hjälpa att jag är verkligen desperat redan bedanktMvg

  Min post hackad ikväll. Förlorat allt, inklusive alla mail och kontakter. Fett suger. Någon som vet hur gamla post och kontakter kan hittas igen? Resten, jag slåss efter några timmar tillbaka.

  I morse fick jag ett mail från en bekant. Den innehåller ingen text, bara en länk. När du klickat på länken beklagande: det relaterade till SPAM. Snart stängd och kastas. Känd postas, hon visste ingenting. Från vad jag läser här, jag tror att hennes Live-konto har blivit hackad och jag varnade henne. Men ?? Vad betyder det för mig? Ska jag ändra mina lösenord och hur troligt är det att jag fortfarande sitta med ett lösenord-finding-virus på min dator? Jag tror dock inte att det är långsamhet eller konstigt beteende computer.Alvast tack vare mig för ditt svar.

  I förrgår fick jag på min vanliga PC nämna någon via mail att jag inte längre var tillgänglig ?? Gmail visade mig ett nytt lösenord, men skadan är skedd, igår kväll alla mina konton varit en tysk mail med en "google docs" som de hade öppet. Lyckligtvis finns det många inte upp. på datorn det finns aldrig några kredit- eller betalkort kortnummer med koder ingegeven.MAAAAAR på iPad är sedan förrgår visakaartnr en kod eftersom apple så önskar om du vill kopen.LOOP en iTunes I FARA? thx för ditt snabba svar

  Hej, Just nu var på nätet i mitt Gmail-konto, och plötsligt såg jag att det fanns aktiva sessioner som inte har undertecknats. Men jag har inget annat att logga in på Google, inte ens genom min telefon. Vad jag såg var också att webbläsaren inte var Chrome, men bara "Browser" i stället för "Browser. Vad jag inte se, var en annan IP-adress. Hur är detta möjligt? Gr, Wim

  Jag kan sedan förra tisdagen inte längre har min e-post och jag vet inte vad jag ska göra ...

  Min Yahoo e-postadress även hackad i april 2013. Hur du kontaktar fan Yahoo leverantören. Ingenstans att hittas på Internet! Vem kommer att hjälpa mig vidare?

  Jag har en yahoo e-postadress och hacka. Jag kan inte i min e-post och jag svarar också de hemliga frågor glömmer att backa in i den. Vad kan jag göra?

  Jag fick ett mail från Google att någon försökte min gmail att tränga in i fel IP-adress. Nu har jag ändrat mitt lösenord och en SMS-tjänst bifogas. Nu fick jag ett telefonsamtal inuti genom min text som kommer från England. Hur spelar jag denna rätt?

  Dessutom var min e-post hackad och jag har flera gånger försökt att rätta till detta, men tyvärr inget svar! Vad kan jag göra?

  Hej, min e-post sedan en vecka 5 hackad. Jag försökte redan flera gånger för att åter be mitt lösenord, men jag har redan fått tillbaka flera gånger att denna begäran inte kunde worden.Kan eftersöks i en annan sätt som inte beviljats ​​i meddelandet för att se om det är en e is.Ik inte skicka en massa e-post från Hotmail, men får alla mina e-posttrafik in genom hotmail.mvg Patrick

  För fem dagar jag inte längre har min e-postadress har huggits av? Jag tror att kriminella från Ghana och skicka känslor till mina forts handlingar och vilka konsekvenser detta igen för mina kontakter, jag har ingen aning om ännu.

  Jag vill ha min e-post förkorta lite, men med leverantören gmail blijven.Hoe jag gör. Kan ni skicka mig stegen?

  Min e-post har blivit hackad in.dec2011. Tack vare en welwillige Registrator, har vi lärt känna på kortast tid som hacker är. Men det verkar svårt att göra något med, eftersom angriparen tillhör den federala polisen, och han vill helt avundas mig uitpluizenIk'm verkligen desperat. Idag med ett litet hjärta satte fortfarande steget till polisstationen. Åh, och jag skulle därför ge min dator och det skulle ta veckor att jag är utan. Jag försökte systemåterställning men det fungerade inte så bra att du vet ett sätt? Jag fick det e-post i 15 år, är mycket viktiga data. Jag vill hämta e-post: hackad e-post är: native_tongue71 redan gett upp, men var det mogelijkhgeden?

  Jag fick reda på denna vecka att min e-post var hackad. Eftersom mitt konto sändes en oroande e-post som jag var i trubbel. Men det visar sig, alla mina kontaktuppgifter har förändrats. Alla e-postadresser har lagts till bokstäverna "ea". Jag kan därför inte direkt skicka alla en e-postmeddelande att mitt konto var hackad. Har någon ens sett? Och vad kan jag göra bäst. Ändra cirka 600 kontakter och varje kontakt förbrukar en enorm mängd tid, ungefär en minut kontakt ... Jag hoppas att någon har en snabb lösning på mitt problem!

  Kära Joost, jag kan inte följa din berättelse: först måste du ha en log-in e-post från Frankrike, då plötsligt en inloggning från Asien till Facebook. Vad exakt är det som händer? Den här artikeln handlar bara med olagliga inloggningar på ett e-postkonto. Om det är ditt problem, jag förstår verkligen inte varför du ställa din fråga, svaret du letar efter, du har redan fått, nämligen artikeln. Har du ens läst artikeln innan du frågade din fråga? En tydligare färdplan än vad som beskrivs i artikeln, jag kan inte förutsätta maken.Jantrao

  Bästa Vincenso, de steg du behöver ta beskrivs i artikeln. Om du inte kan ändra lösenordet, gå till din leverantör och se vad de kan för dig. Tänk också rapportera detta till polisen, eftersom hacker har din identitet gestolen.Succes, Jantrao

  Jan följa stegen i artikeln staan.Succes, Jantrao

  Kära Sabine har hacker förmodligen satt framåt samtidigt brev från brevlådan där de sändes. Detta skulle förklara varför du inte längre ser post anländer. Se steg 3 under "Vad ska jag göra?" Sök i hjälpfunktionen Yahoo där inställningen är Auto framåt, är det med varje leverantör är annorlunda. Håll den e-postadress som är inställd som en framåt eftersom detta kan hjälpa Yahoo achterhalen.Mocht dessa inte hacker, se om ett filter är inställt som e-post tas bort omedelbart, se steg 7 i "vad ska jag göra?" Framgång, Jantrao

  Dear John, är det bästa sättet att inte anta någon att dela information över telefon. Om hacker känner till ditt lösenord, kan han logga in och störa din inkorg. Följ anvisningarna i artikeln! Jantrao

  Förmodligen verkligen skräppost som fortfarande var filter tegengehouden.Jantrao

  Kära Ellie, som hackare har hackat din e-post och har skickat dessa e-postmeddelanden, de kommer också att ha varit smarta nog att radera spåren av sina handlingar. Sedan hjälper återställa raderade e-postmeddelanden förmodligen inte. Dessutom, för att bevisa att du har gjort något som inte i princip omöjligt, för då om du inte har något gjort, du har bara inga uppgifter om. Du kan bara bevisa att du har gjort något annorlunda vid den aktuella tidpunkten, till exempel genom att visa att du är vid tidpunkten för att skicka var i ett möte eller zo.Succes, Jantrao

  Hej Andre, om hackare har tagit bort din e-post och kontakter och du har ingen backup, då försvinner. Även i andra mappar som meddelanden som skickas, som kanskevad staat.Jantrao

  Kära Saskia, kontrollera din dator efter virus, keyloggers, etc. Genom att klicka på länken det har redan varit ett litet program på datorn sätts. Om allt är väl, omedelbart ändra alla lösenord, för säkerhets skull. Se också till att du inte använder samma lösenord för e-post och andra sites.Jantrao

  Jacques gör ett inbrott i din e-post inte automatiskt innebära att de också har tillgång till datorn eller iPad själv. Jag kan inte tydligt se om data lagras, nämner dig i din e-post eller på iPad. Om det är i din e-post, verkar det rimligt att mig att spärra kortet. Om de är på iPad, som inte har något att göra, men kanske du kan göra det bäst samt och screening för virus scannen.Succes, Jantrao

  Kära Wim, troligt att du inte har loggat ut under en tidigare session som fortfarande är öppen. Om det är samma IP-adress, behöver du inte bry sig om att göra det, för då är du själv geweest.Jantrao

  Aafke följa stegen i artikeln och kontakta din mailprovider.Jantrao

  Cristina, ingenstans att hittas? Jag bara google för "yahoo helpdesk Nederländerna" och hitta olika resultat, inklusive denna så svåra var att inte ... Jantrao

  Christine, kontakta Yahoo, det är det enda du kan nu doen.Jantrao

  Hej, jag förstår alls är fallet. Om du loggar in med sms på, kommer du att få en kod. Jag förstår inte varför ni skickades till ett telefonnummer. Jag kan berätta för er att den information som jag har nu inga ytterligare helpen.Succes, Jantrao

  Hej Rita, följ stegen som beskrivs här. Om du behöver hjälp från din leverantör, har du fortfarande att vänta tills de reageren.Succes, Jantrao

  Hej Patrick, mycket irriterande att ditt konto har blivit hackad. Tyvärr kan du verkligen bara med Hotmail regelen.Succes, Jantrao

  Hej, är Stegen för återvinning som beskrivs i artikeln. Om det misslyckas och även någon med en förståelse för datorn inte lyckas, så kommer det tyvärr över zijn.Succes, Jantrao

  Kära David, det är förmodligen ett snabbt sätt att göra detta, men du bör skriva ett litet program för. Jag kan inte göra det, men kanske du känner någon i ditt område med mer IT-kunskaper. Jag är rädd att en förändring i övrigt den enda lösningen. Kanske detta är ett bra tillfälle att se om det fortfarande krävs alla dessa 600 kontakter, eftersom avlägsnande är mer sannolikt gaan.Succes, Jantrao

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha

  Se Också