Hitta vita tänder för en strålande leende

Hitta vita tänder för en strålande leende

Skalning, tandblekning, ortodonti, injektion för att rita läpparna ... Mellan effektiva lösningar och falska löften, att vårt råd lysa upp ditt leende vitare och bättre anpassad tänder.

 Innehållet i den här artikeln
  •  Skalning är väsentligt
  •  Tandblekning
  •  Ortodonti att anpassa tänder
  •  Injektioner att rita läpparna

"Leendet är en del av uttryck och omedveten kommunikation, såsom beröring", säger Bernard Andrieu, en filosof av kroppen. En trevlig leende sänder andra en trevlig och behagliga bilden. Mer än en förförelse kriterium är också en social tillgång.

"Genom att öppna munnen för att tala, att äta, att anamma, visar den inom sig. Men i dagens samhälle, vad som är uppenbart måste vara slät, säger Bernard Andrieu, därav de vanliga vita tänder och linje. "

Tandläkare, orthodontists och läkare erbjuder riktade lösningar som sublim leende.

Skalning är väsentligt

För en felfri leende är b.a.-ba. Skalning suddgummi fläckar och fläckar på grund av te, kaffe, tobak ... och tar bort tandsten.

Om det har någon effekt vithet, säkerställer detta noggrann rengöring friska tänder, och nyckeln, en ljusare leende.

För att utföra en eller två gånger per år, ersätts av social trygghet, kostar 28,92 €.

Tandblekning

Det finns två tekniker som utförs av tandläkare: klargöra stolen och hamn ambulatorisk rännor bildade på mätning efter avtryckstagning.

Principen: en blekningsprodukt innehållande väteperoxid doserades vid 6% appliceras på tänderna, och aktiveras under en UV-lampa eller en laser.

En session är tillräckligt för behandling stolen.

Ambulatorisk tekniska rännor är strängare, eftersom de bör användas en timme om dagen, eller natt, i 15 dagar, genom att föra in produkten.

För vem? Stolen blekning passar alla. Ambulatory teknik är mer krävande: vi måste vara rigorösa, eftersom mängden produkt appliceras på exponeringstiden.

Fungerar det? Ja, dessa metoder gör det möjligt att rensa tvåfärgade genomsnittliga naturliga tänder. Men de inte agera på devitaliserade tänder, inte ändra färg på kronor, broar och komposithartser.

Stolen, resultaten är synliga inom en timme. De är progressiv med rännor.

Upplysning är hållbart, förutsatt att du glömmer tobak, kaffe, rött vin ... eller tvätta tänderna strax efter.

Missbruka inte dessa behandlingar. En gång vart femte år är tillräcklig för att stolen tekniken. För rännor, kan du behålla resultaten varje år för två eller tre dagar.

Priset? Räkna € 650 för sessionen stolen, € 450 för tekniska hängrännor, och € 900 för cirka två kombineras.

Barer leende: uppmärksamhet fara?

Ett leende bar är principen om upplysning samma som tandläkare, men utan tandläkaren ... och produkter, var och en innehållande mindre än 0,1%, inte kan vara effektivt.

Bestämmelserna om penningtvätt har ytterligare skärpts i juli 2013: koncentrerade produkter mellan 01% och 6% får endast säljas till tandläkare. Misstanke så om ni föreslog i räknaren.

Dessutom, i denna struktur, skick tänderna inte: om du har en hålighet eller en liten spricka, sipprar produkten i överträdelsen, med risk för att den smärtsamma behandling.

Speciellt före blekning, tänder bör avkalkas netoyées och ... tandläkaren!

Ortodonti att anpassa tänder

Att ha väl inriktade tänder, fler och fler vuxna vänder sig till tandreglering. De utgör därmed 47% av tandreglering. Idag är de föreslagna metoderna är avsedda att vara så diskret som möjligt.

Principen justera tänder med hjälp av vita ringar fästa vid den yttre eller inre sidan av tänderna, eller flyttbara klar Skenorna gjorde att mäta, att bära dag och natt och att förändring var 15 dagar.

Dessa Skenorna är bekvämare för språket, och låta utmärkt eftersom hygien kan ta bort dem. Perfekt för att borsta tänderna eller äta, medan den perfekta borstar är svårt med ringarna.

Ortodontisten ger den lämpligaste tekniken beroende på tillståndet av tänderna. Exempelvis rännor är inte den mest lämpliga om en har flera saknade tänder.

För vem? Nästan alla, även om en bär en krona eller bro.

Endast cons-indikations: när benet är för svag för att stödja rörelsen ålagts tänderna. Nämligen: om bara tänderna på botten eller toppen är felriktade, är det troligt att det är nödvändigt att räta alla eftersom de passar med varandra.

I denna behandling kan läggas en käkkirurgi när det finns ett stort gap mellan överkäken och den undre och behovet av att korrigera sin position.

Fungerar det? Ja, men behandlingen varar en till två år. Fördelarna är verkliga, så länge du följer instruktionerna: regelbundet se hans ortodontist att välja en ring i en nödsituation om det kommer att lossna, och hängrännor, bära dem 22 timmar på 24.

Efter avslutad behandling, när tänderna är perfekt i linje, är det viktigt att behålla dem. Eller med en tråd för att hålla liv ortodontist pinnar bakom framtänderna, eller med en skena för att bäras varje kväll under ett år, och ibland underhåll.

Priset? 3 000 till 5 000 € när ringarna är synliga, placerad på den yttre sidan av tänderna, 4 000 till 8 000 € på insidan.

För behandling med rännor, låt 4 000-6 000 €. Efter 16 år är ingen metod som stöds av social trygghet.

Injektioner att rita läpparna

När läpparna är raffinerad, är det leende som ändras. Injektioner kan rita en fåll och korrigera rynkor runt munnen.

Principen om hyaluronsyra injektioner, resorberbar produkt, återställa förlorad volym till läpparna. Läkare använder nu microcannulas eller flexibla nålar med rund tå, lite traumatiska, som lämnar mindre blå än konventionella nålar.

Eftersom detta är fortfarande lite öm, kan en bedövningskräm tillämpas åtminstone en timme innan mötet.

För vem? De som är säkra att ha en rätt inriktad käke, och som inte har varit tidigare icke-absorberbara produkt injektioner. Om du är benägna att herpes, använda en förebyggande behandling Zovirax såsom injektioner kan återuppliva ett herpesutbrott.

Fungerar det? Ja, är resultatet sex till tio månader, tiden för mindre hyaluronsyra i munnen, i synnerhet på grund av den konstanta rörelsen av läpparna. En riktig ansiktslyftning om resultatet är harmonisk och naturlig.

Priset? Greven av 300-400 €.

Läs också: Försköna hans mun är injektionerna säkra?

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha