Hitta sova med passions

Hitta sova med passions

Passionsblomma är känd för sina förtjänster mot sömnstörningar och ångest. Efter en genomgång av fördelarna med denna vackra anläggning.

 Innehållet i den här artikeln
  •  Passions bekämpa ångest
  •  Det är en naturlig sömn stöd
  •  Hur man använder passion?
  •  Försiktighetsåtgärder

Passions eller Passiflora incarnata, upptäcktes i sextonhundratalet av missionärer i tropikerna i Sydamerika.

Dessa spektakulära blommor och dot den ensamma fabriken, en klättring vinstockar, nu odlas i Frankrike i soliga trädgårdar.

Passions bekämpa ångest

Passions innehåller flavonoider och alkaloider maltol, med kända avslappnande effekter. Deras samverkan är en växt av den totala ångest terrängen.

Europeiska läkemedelsmyndigheten erkänner också dess traditionella användning för att förbättra måttlig ångest. Passions särskilt minskar associerade symtom såsom hjärtklappning eller spasmer.

Det löser också problemen med agitation, orsaken till hyperaktivitet eller ansträngande hyperexcitabilitet, hos barn över 12 och vuxna.

"Den passionsblomma är ett av de få växter som har jämfört med referensångestdämpande, särskilt oxazepam, för vilka likvärdig effekt observerades", säger Fabienne Millet, doktor i farmaci.

Det är en naturlig sömn stöd

"Eftersom det handlar om ångest, men också för att det är något lugnande, främjar passion sömn påpekar Jacques Fleurentin. Dess egenskaper är välkomna i de flesta sömnlöshet. "

Det framkallar en naturlig sömn, utan att orsaka några biverkningar relaterade till allopatiska piller.

Det orsakar inte beroende. "En annan fördel är att det lätt kan rekommenderas med andra växter med kompletterande förtjänster," antyder Fabienne Millet.

Hur man använder passion?

Antennen delar, som innehåller blad, blommor och / eller frukt skördas vid blomningen i maj.

För tillfällig sömnlöshet, rekommenderar vi motsvarande 400-800 mg torrsubstans per dag åtta till tio dagar, till exempel, och 200-400 mg torrsubstans för ångest bakgrund.

Annars kommer en bra örtte göra fint: förbereda en infusion med 5 g torkade växten för 250 ml kokande vatten. Brant i tre till fyra minuter före dricka.

Passionsblomma kan användas i kombination med andra växter.

  • Om en stress som följer i hjärtklappning, är effekterna av passions förstärks av de hagtorn.
  • När dominerar omröring, hyperaktivitet, eller i fallet med buksmärta, kombinationen med citronmeliss kan vara intressant och effektiv.
  • Mot sömnstörningar, kan passions kombineras med valeriana. Denna kombination är också bra att följa upphörandet av bensodiazepiner, ångestdämpande läkemedel och sömnmedel med flera biverkningar, är det lämpligt att ta med så kort varaktighet som möjligt. Passions faktiskt äger rum på specifika receptorer i hjärnan.

Vårt urval
För en god natts: gelatinkapslar innehållande 200 mg torrt extrakt av passionsblomman. Elusanes Passionnaturactive, € 7 låda med 30 kapslar. I apotek och droghandel.
Bio: blåsor kombinerar fyra kompletterande avkopplande växter. Passion Quartet bio-Hawthorn-Angélique-Eschscholtzia Super kost, en glödlampa på natten, € 13.05 Box 20 drickbara ampuller med 15 ml. I bios butiker.
Antistress: ett läkemedel som består av passion och horehound, hagtorn och valeriana. EUPHYTOSE Bayer Family Health, 6,95 € låda med 120 tabletter. På apotek.

Försiktighetsåtgärder

Försiktighetsåtgärder av passionsblomman är minimala. Anläggningen rekommenderas inte för barn under 12 års ålder och gravida eller ammande kvinnor, på grund av förekomsten av alkaloider.

Och det är bäst att undvika innan hjulet för en lång enhet!

En medicinsk konsultation rekommenderas för att identifiera orsakerna till sömnlöshet eller sova lite återhämtning om passionen är ineffektivt efter några dagar.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha