Historien om hop

Hop är ett läkemedel som är glad, skingrar oro och gör människor tillmötesgående och ödmjuka, så gjorde folket i medeltiden. Hop har inte alltid varit i öl; Det fanns först använt andra örter. Humle kan ätas vanligt, och även har medicinska befogenheter. Under antiken och medeltiden hop regelbundet rökt för att få i en dimma. Denna förgiftning kan uppmana slutet av medeltiden är lätt genomförda; Det beror på att nästan alla öl.
Ritning hop 1892

Innehåll:

  • Hoppa i antiken
  • Hop som öl ingrediens
  • Kung Gambrinus
  • Använd hop tiden
  • Hop sinne kontroll över massorna
  • Hoppa från medeltiden till 17th century
  • Hopgebruik historia 17th century till idag

Hoppa i antiken

Hop var allmänt användes under antiken. Judiska brottslingar i fängelse i Babylon drack korn öl med humle för att skydda sig mot spetälska. Plinius, som levde under det första århundradet efter Kristus, skrev att de gamla romarna åt unga humleskott som sparris. De används också i soppor. I germanska länder gav ett hopp på upptagen barn och sömnlöshet. I öronvärk eller nervsmärta kudde fylldes med kottar. En annan metod var att en kon i en trasa för att göra vad barnet hade att suga på.
Hopplantage

Hop som öl ingrediens

Humle som en ingrediens i öl första visas på en charter från 768 tecknades av Pepin kort, far till Karl. Hop är en ört som inte bara ger ölet bitter smak, men också tillåter den som dricker slumra in i en hypnotisk sömn. Innan humle användes, svingade de örter som lavendel, rosmarin, salvia, isop, rosor, liljor, lagerblad, citronmeliss, hallon många andra kryddor för att göra det tilltalande öl.

Kung Gambrinus

Kung Gambrinus, öl kungen av Brabant, den första hop för skulle ha gjort genom öl. Kung Gambrinus har dock aldrig existerat. Det var förmodligen en av smeknamnet. Öl bryggdes i kloster under medeltiden. De platser där ölet bryggdes var called'cambarii ". Cambrinus eller Ganbrinus skulle word'cambarii "härstammar. En annan möjlig förklaring är att givaren av Pepijjn kung, en som heter Gambrinus, för första hopp har gjort genom ölet. En givare var under medeltiden, någon på domstolen som förberett dryckerna för kungen och hälls.
Hoppa in i en serbisk vapen

Använd hop tiden

Under medeltiden, hoppa en gemensam anläggning. De använde samtalet att röka. Det är trots allt en narkotiserande ört. Young uppstod humleskott på dig som sparris. Konerna var alltmer för att brygga öl under medeltiden. Bladen av humleanläggningen tjänade som nötkreatur och får foder. Stjälkarna var tillplattad och vävs in Tågvirke som de gjorde väskor. Dessutom hopvezels användes såsom garn. Vad var anläggningen över användes som bränsle och halm. Allt som produceras hop anläggningen användes av medeltida människor.

Hop sinne kontroll över massorna

I den 9: e århundradet, började munkar att odla humle libido minskande och lugnande effekt det ger. Det var ursprungligen en medicinalväxt. Barn gjordes med det lugnt. Inte bara barn hölls trevlig och lugn av humle. Hildegard av Bingen, en kvinnlig forskare som arbetade i tjänst hos den romersk-katolska kyrkan beslutat att korn öl måste vara beredd med humle. Örten enligt Bingen gav människor en sorglig och melankolisk stämning. Sedan hoppa över från Bingen skrev den hade redan blivit en hypnotisk användning örten att göra öl. Tillhandahållande av alkoholhaltiga drycker till personer var i sig ett motordrivet verktyg för att driva ett folk, och genom tillsats av humle, blev det en starkare medel för att upprätthålla massan i schack. Genom att ge en population hopdranken, folket var trevlig och lugn och svimma handlas bort dem i melankoliska fantasier så de gav kraften i kyrkan som oöverstigliga accepterade och anslutit sig. Samma sak i dag fortfarande pågår, även om det finns vissa maktförskjutningar inträffat: Hur ofta hör du drinkers säga att världen är full av elände, men du kan inte göra något åt ​​det?
Hopbel

Hoppa från medeltiden till 17th century

Inte bara tyskarna använde humle som ett lugnande medel. Indianer i Nordamerika gjorde samma sak. De använde också det som ett lugnande medel, smärtstillande och gynekologisk medel mot bröst och livmoder smärtor. I den 14: e-talet sattes humle öl som bryggs i Flandern och Nederländerna. I England, därför väntade de tills 16-talet, när kyrkan of England slutligen dömdes en romersk-katolsk kyrka. Innan Henry VI och Henrik VII mot användningen av humle upprörd eftersom det är dåligt för folket. Paracelsus som levde i början av 16-talet, pekade också på den sedativa och hypnotiska effekter av humle. Paracelsus gav en viktig impuls till signaturen läder. Enligt denna medicinska visionen, den gula färgen på körtelhår tyder på att det främjar matsmältningen. I dagens fytoterapi, är det ett vetenskapligt bevisat matsmältnings förstärkare. I traditionell folkmedicin användes humle som en mage tonic. William Turner, en engelsk herbalist från 16-talet, fann att de underskattat medicinska egenskaper humle. John Gerard, en annan engelsk herbalist och 20 år samtida av Turner, såg öl med humle som ett läkemedel drink och inte en törstsläckande vätska. Nicholas Culpeper, en engelsk herbalist och botanisten av 17-talet föreslog hop på leverinfektion eller hepatit, gastrointestinala infektioner, huvudvärk, hudinfektioner och rena blodet. Utom hepatit är den helande kraften i humle i alla dessa sjukdomar bekräftas av modern vetenskap.

Hopgebruik historia 17th century till idag

Hopplukkende människor somnade snabbare. Man tror att den essentiella oljan inhaleras eller om den fastnar på händerna eller genom huden, så att den spelades in, eller vid ett senare tillfälle via livsmedels kom. En kombination av dessa tre möjligheter kan uteslutas. Kvinnliga hop plockare visade oregelbunden menstruation. Vare sig man var mens tidigt, eller för sent. Dessutom anläggningen i den kvinnliga libido öka, i motsats till mannen, till vilken hop är libido sänkning. Man hop plockare fick ännu större bröst, så de noterade. De sågar handling, men inte bakgrunden; Idag libido modulerande effekt tillskrivs fytoöstrogener i humle; som är bioidentiska hormoner som ändrar den sexuella upplevelsen. Numera östrogener från humle som används i HRT, hormonbehandling som används för kvinnor med klimakteriebesvär och transsexuella. Alfred Vogel, den berömda 20-talet växtbaserade expert, rekommenderas humlete mot överdriven sexuell irritation och sömnlöshet. Hop har i århundraden bevarade genom en relation med den lugna och en föränderlig sexuell erfarenhet av män.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha