Hippocampus, utrotningshotade!

En av de mest fascinerande och underbara djur i undervattensvärlden är sjöhäst. Denna underbara varelse kommer endast i varmt vatten. Tyvärr är detta djur hotas av utrotning på grund av olika anledningar. En av de stora anledningarna är att de avlägsnas från vattnet genom människa och säljs för mycket pengar.
distributions sjöhästar

Där levande sjöhästar

Det finns omkring 35 olika arter av sjöhästar. Sjöhästar är utspridda över hela världen. Sjöhästar lever i grunda kustvatten mellan tång och sjögräs i Indo-australiska området och Atlantkusten i Europa, Afrika och Nordamerika. Dessutom västkust Nordamerika. Men också finns också två arter i Nederländerna. Speciellt de är fläckig regelbundet i Oosterschelde. Detta beror på den globala uppvärmningen.
Eftersom havstemperaturen fortsätter att stiga, allt längre norrut kommer också sjöhästar. De återfinns främst i grunda kustvatten mellan sjögräs och tång, där den nuvarande är inte alltför stark.
sjöhäst

Fysiska egenskaper

Storleken på en sjöhäst kan variera från 2,5 cm till 35 cm. Kroppen består av beniga plattor grupperade i ringar, de ger Sjöhäst styrka, men det garanterar också att hippocampus blivit så gott som orörlig. Deras rörliga svans de kan hålla på sjögräs. Genom deras färg, de är nästan osynliga bland sjögräs och alger. I svansen saknar stjärtfena. Denna svans används av fisk som en motor, och kan därför reagera snabbt att simma. Sjöhästar kan inte simma snabbt. De rör sig långsamt genom att dra nytta av sina stora och små ryggfenan bröst fenor partiklar. Ryggfenan kan härmed röra sig mycket snabbt och de står upprätt. Huvudet används som ett roder. Som en sjöhäst är så tuff, han har några naturliga fiender. Endast en krabba ibland observera en sjöhäst pissa. Ett hav häst kan hans ögon röra sig oberoende av varandra. Som bytesdjur identifieras snabbt.

Food Hippocampus

Sjöhäst äter under dagen. Alla små djur som passar suger och äts av dess rörformade nos. Sjöhästar inte jaga, eftersom de är alldeles för långsam för det. De väntar bara tyst tills ett byte simmar förbi. Och detta ord unceremoniously sugs in.
Reproduktion av sjöhästar

Reproduktion

Spridning av en sjöhäst är mycket speciell. Det är inte honan men hanen som uitbroed äggen. Nämligen en manlig har ett slags påse, en kull påse. Honan kan lägga upp till 200 ägg i kullen påsen. I kull påse, befruktar hanen äggen. Efter 4 till 5 veckor, äggen kläcks. Sedan den manliga plåga unga sjöhästar ut. Detta är en mycket ansträngande händelse för den manliga, och det händer också att hanen dör av trötthet. Unga sjöhästar gå direkt till ytan för att fylla simblåsan. De unga sjöhästar bör omedelbart ta hand om sig själva. Tyvärr, överlevnad sjöhästar födda 1000 fanns det bara två.
Torkade sjöhästar

Akut hotad

Sjöhästar de är mycket känsliga för stormar. Av stormarna driva bort dem från deras utfodring grunder och dör av utmattning. Människan är också ett allvarligt hot. I Dominikanska republiken får du en $ 100 fångenskap sjöhäst och sjöhästar används i Asien som ett läkemedel. Det hävdas att det är bra för impotens och astma. De används också som en delikatess i köket. Torkade sjöhästar fångas levande och används i stor utsträckning som en souvenir. De är också fångas för akvarier. Men, de är inte lämpade för. Det finns också försvinner en hel del sjöhästar misstag i fisknät. Kombinationen av allt detta är ett resultat finns det en massiv överfiske. Slutligen kommer människor förstör deras miljö. Om allt går så kommer vi snart inte ha något mer om sjöhäst!
(1)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha