Hillhout, ett stort urval av trädgård timmer och trädgårdstrender

Hillhout är en berömd trendsättare trä trädgårdsprodukter i Nederländerna och många andra länder i Europa. Den viktigaste platsen är i Zwolle. I den här artikeln lite mer om de möjliga Hillhout och trädgårdsprodukter från detta företag.

Något om historien om Hillhout

Hillhout startade 1970 som en enskild firma som ägs av Danny van den Berg. Han startade ett företag som importerar och säljer trästaket hade som huvudsakligt syfte.
Företaget växte över åren till en internationellt känd tillverkning och handelsföretag. Huvudkontoret ligger i Zwolle och därmed en trend läggs ut för trädgårdsarbete, där du kan hitta i stora delar av Europa. Man använder sig av återförsäljarnät, dotterbolag och ett antal länder
egna distributörer för spridning till butikerna.
De fyra prioriteringar för bolagets verksamhet är: inspiration, innovation, kvalitet och service.

Hillhout där virket kommer från

Det trä som används i Hillhout har alltid en FSC-märkningen. Detta innebär att virket skördas från brukade skogar och är därför också den nödvändiga återplanteras.
Även i PEFC Hillhout ansluten. Denna organisation syftar till en hållbar förvaltning av skogarna i världen. Det trä som används Hillhout, kommer främst från Tyskland och Skandinavien.

Samlingen

Samlingen inom trädgårdsarbete är mycket omfattande och de är indelade i följande grupper:
 • nyheter
 • Matlagning utomhus
 • Uteliv
 • utomhus spela
 • lekplatsutrustning
 • fäktning
 • pergola
 • staket och grindar
 • Terrasser och trädgård timmer
 • sittplatser
 • utemöbler
 • blomlådor och trädgårdsdekorationer
 • lusthus, paviljonger och stugor
 • trädgårdsskjul
 • utelek

När nya produkter sätts varje år nya trender och den här kursen kan beundras på hemsidan.
Den matlagning utomhus Samlingen består av en utomhus köksluckor och en utomhus stuga där allt sätts under. Köks arket är galvaniserad och kommer så småningom att ha en tråkig matt färg.
Utomhus Livings produkter omfattas av skärmen Utmärkt trädgård, friggebod med kapell, perfos- och skärmen utmärkt skytt och landet tabellen Excellent.
Leka med utomhus kan göra ett val från en enkel sandlåda, för att slutföra spelet.
Det går för långt att namnge alla produkter, men utbudet är alla tillgängliga på webbplatsen för Hillhout. Visst stort urval av olika pergolor bör inte gå förbigås med tystnad. För varje behov det finns en pergola med lämpligt.

Garantin

Det är genom Hillhout garanti ges som inträffar inom 10 år av röta. De skadade delarna är utan material byts ut mot ny aktie. Kurs krävs av dig att du kan skicka in ditt kvitto för styrning av inköpsdatum.
Den rymmer också att virket efter leverans av Hillhout inte behandlas och inga skador på virket. Installation och montering måste göras enligt gällande föreskrifter. Garantin gäller endast för material och inte de extra kostnaderna för arbete eller andra icke-relaterade materialkostnader.
Garantin på konstruktioner två år, med undantag för timmerstugor och lusthus, som monteras på monterings laget Hillhout. Du kommer i så fall 5 års garanti på konstruktionen.

Komo val

Träet Hillhout bär KOMO-certifierad, vilket indikerar att träet har bevarats med ett medel som inte är toxiskt för miljön. Således är det inte skadligt för människor och djur. Ditt barn har så även en fara i att slicka trä eller hudkontakt med till exempel spel.

Slutsats

På Hillhout Du kan komma om du bestämmer dig för att dekorera din trädgård igen, eller om du vill ändra en del av din trädgård. Hållbara material i kombination med modern design. Inspirerande webbplats, många möjligheter, kommer du att skapa nya idéer. Jag önskar er en trevlig sommar i nya trädgård.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha