Höga räntor på efterställda insättning

Nichlas Bloch Februari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vad är ett efterställt insättning? Vem kan lägga undan pengar längre, välja en besparing på grund av skattesatserna högre sparande. En förlagslån insättning är också en möjlighet. Vilket ger en högre ränta, men har också en högre risk. Till exempel om banken misslyckas, kan det vara så att du pengar inte kommer snart återhämta sig. Men det stora intresset på en underordnad insättning är ofta lockande igen. Till du så önskar.

Sparkonton eller besparingar?

Vem vill bygga upp ett rede ägg, lägga lite pengar på det. Som stoppar pengarna? Besparingarna i ett vanligt sparkonto är ofta lite låg och allt placeras i aktier är återigen riskabelt. En bra mix är på plats. Om du vill lägga undan en del av dina tillgångar till en fast ränta, finns det flera möjligheter. Den säkraste är sparkonton. Naturligtvis är regeringen också mycket säker, men värdet av obligationerna är också föremål för valutaförändringar. Därför kan bindningar vara mindre önskvärda.

Vad är längden på ett spar insättning?

När det avgörs hur mycket du vill stoppa i ränte-, är det viktigt hur länge sikt ska vara. Korrekt egen ränte mix faktiskt kan monteras om så önskas. Du kan göra det själv eller i samråd med din rådgivare. För en kort period, det finns många intressanta internet sparkonton tillgängliga. Med eller utan begränsningar. För en längre sikt, kommer snart ut på sparande ?? s.

Höga räntor på sparande

Besparingar ?? s kan ge god avkastning. Eftersom de pengar du är villig att göra längre, kommer banken normalt vara villiga att betala mer intresse. Inlåning ?? s kan ha en löptid på en månad, men 10 år eller mer. Räntorna varierar också kraftigt. En annan punkt som du bör också uppmärksamma på om de besparingar medveten eller inte är underordnad. På ett efterställt insättning ges en högre sparkvot, men det beror på villkoren för ett efterställt insättning. Framför allt spelar säkerheten för ett efterställt insättning en viktig roll.

En ställda deponeringsskåp som en bank misslyckas?

Genom insättningsgarantin i Nederländerna regleras att ditt sparande garanteras upp till 100.000 euro per kontoinnehavare per bank. Denna garanti gäller även spar ?? s under förutsättning att de inte är efterställda. De så kallade efterställda inlåning ?? s vet detta absolut garanti för den nederländska banken inte. En förlagslån insättning är därför riskfyllda. Och denna aspekt återspeglas också av räntan. Till exempel gjorde tidigare DSB Bank förlagslån inlåning ?? s som kan stiga till 6,5%.

Säkra besparingar eller överväga risken?

Om du måste lita på att en bank inte kommer att falla över, då det är en rejäl ränta. Vill du spela på säkerhet, ska du bara välja ställda inlåning ?? s, och kan spridas över flera banker pengar. Vad du inte bör göra i alla fall redan sluta dina besparingar i efterställda insättningar: Det är tillåtet, men du kör mer risk än nödvändigt. Om banken går i konkurs, du är den sista i raden att få dina pengar tillbaka via curatorer. Dessutom, en förlags insättning inte omfattas av garantin från den nederländska centralbanken.

Vilka banker ger de högsta sparpriser i 2015?

Du kan också välja ett sparkonto utan villkor, så att du fri att ta ut dina pengar när du vill och inte fastnat för olika begränsningar. En artikel som tydligt visar vilka banker i vårt land ger de största besparingarna är den artikel som banker ger de högsta sparräntorna i Nederländerna.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Fotboll: FC Utrecht
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha