Höga förhoppningar föräldrar gör barnen lamm

Vissa föräldrar vill att deras barn kostar vad det kostar utför. Föräldrarna har extremt höga förväntningar på sina barn, ofta inte där för att uppfylla. Föräldrar bör låta sina barn till och framför allt lära sig att få självförtroende.

Höga förväntningar på barn: Regeringen uppmuntrar också dem

Höga förväntningar på barn, alla dikteras av regeringen. Undervisningsministeriet och utbildning kräver att alla deras lärare eftersom de är bara så att barnen kunde motivera dem att uppnå bästa resultat. Eftersom alla måste vara utbildade, så är mottot. Att detta är en utopi och barn ofta gör en lam anka, ofta glöms bort.

Höga förväntningar på barn är farliga

Vem har stora förhoppningar för hans barn har förväntningar. När barnet måste då uppfylla. Det handlar inte om hopp eller god harmonisk utveckling, utan om vad barnet ska vara i andras ögon. Men var är de kärleksfulla sätt att följa barnet vad det egentligen är och att uppmuntra vad är? Oavsett ett barn kan nå är inte tillgänglig av förväntningar. Det är i barnet och beror på vad barnet kan och kommer att uppnå.

Meddelande till barnet: Det är bra, men nästa gång det ska vara ännu bättre

Det finns många föräldrar att deras barn ger genomgående budskapet att denna gång eller är bra, men det borde vara ännu bättre nästa gång. Detta sätter en enorm press på unga kinderschouders. Men det kan också leda till att människor även om de redan är äldre, fortfarande undrar om de gör det allt bra nog.

Kognitiva prestanda: barn så unga som möjligt bör redan utföra mycket

Inom utbildningen är det inte annorlunda. Barn behöver för att leverera allt yngre och kognitiva prestanda i form av läsning, skrivning och räkning. Småbarn och förskolebarn bör alla skriva bokstäver och siffror kan utse. Men ett litet barn eller färg spelar mycket trevligt och det sätter alla hans eller hennes kreativitet, glöms bort. Även om detta är också av mycket stor betydelse för den fortsatta utvecklingen av ett ungt sinne. Budskapet att regeringen ger är dock att detta inte är viktigt. I alla dessa element är i själva verket pågår nedskärningar, medan barn kommer alltid att lära yngre, skriva och läsa.

Barn som tar ut eftersom de måste utföra för mycket

Resultatet blir ofta att barn dra om de måste utföra för mycket, och de är inte redo eller det aldrig vara där. De inte längre trivs på skolan eller i en annan lektion och vill inget hellre. På detta sätt, en del föräldrar och skolan så vill motsatt effekt.

Hjälp Wars utveckla självförtroende: det är grunden för framgång

Men för dem som väljer en annan väg och småbarn verkligen bidrar till att utveckla självförtroende, utan att ådra behov presterar mycket bättre att hjälpa dem på vägen. De kommer sedan automatiskt lära sig några eller anger att hon ?? bäst ?? kan själv. Endast förväntningar barnet slutligen avgöra framgången de kommer att ha. Föräldrar dem i deras ungdoms anstiftan saker som de inte är redo eller inte vill, så småningom kommer att få medlemmen på näsan eftersom dessa förväntningar barn kan helt paralysera.

Special på barnmisshandel

Den särskilda på barnmisshandel kan hitta allt om psykisk barnmisshandel, emotionell omsorgssvikt och misshandel av barn och vad åskådare kan göra åt det. Läs mer om detta ämne på: Alla former av övergrepp mot barn
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha