Herbal Wisdom: Ginseng

Agda Henriksson Februari 27, 2016 Hälsa 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ginseng är ett av de örter som du inte stöta på när alla i huset. Även om det finns ginseng te är inte det en sorts te som människor dricker mycket. Ginseng kan oftast välja mellan medicinsk synpunkt eftersom ginseng är känd som en healer ?? alla ?? och om du kommer att läsa om det än det verkar bero på att ginseng har skördats i tusentals år, särskilt för sina medicinska egenskaper.

Vad ginseng eller exakt?

Ginseng är i grunden bara en vild växande växt som trivs genom vackra röda bär klasar. För tusentals år sedan, upptäcktes det att roten till denna anläggning har medicinska egenskaper. Kineserna tror ginseng är lika gammal som mänskligheten själv och att ginseng är en form av människan är som växer i jorden själv. Formen av roten är den grundläggande orsaken för detta i åtanke, eftersom det är i form av en kropp med armar och ben. Därför kallas de ginseng också ?? mänsklig rot. I själva verket kan alla delar av denna anläggning användas för olika ändamål, men när vi talar om det nästan alltid innebär ginsengroten. Vad vi åtminstone vet säkert är att ginseng säkerligen 5000 år används för sina medicinska egenskaper.
Det finns olika typer av ginseng att erhålla. Asian Panax ginseng ?? ?? är en som används mest och där man tror att detta är den mest kraftfulla av de olika arterna, men det finns också den amerikansk ginseng och sibirisk ginseng. Även Siberian ginseng, strängt taget, inte en riktig ginseng, är liknande den i normal ginseng driften av denna anläggning och är därför alltid nämns. Fördelen med det senare är att dess pris är mycket lägre. Det finns flera olika typer av ginseng har och om du vill läsa mer utförligt om, kan du följa den här länken: "Ett starkt immunförsvar med ginseng

Ginseng är dyrt

Real vild ginseng är dyrt. Anledningen är i första hand på grund av ginseng växer mycket långsamt och det sägs att den äldre roten, desto starkare helande. För en rot av ett decennium lätt skulle kunna vara $ 1000 begärde. På grund av den höga efterfrågan på ginseng i vilda växter allt svårare att hitta och därför ginseng som vi hittar här i produkter oftast odlas och därmed billigare. Men den medicinska effekten av ginseng även mätas vid en ålder av roten. Ginseng kan skördas efter tre år, men roten till 10 år eller längre tillskrivs en mycket större helande kraft.

På plussidan

Ginseng är en adaptogen, vilket innebär att ginseng kan hjälpa till att få kroppen tillbaka i balans när denna balans störs. Dessa störningar kan orsakas av stress eller ansträngande motion men också av högt blodtryck, fluktuerande blodsocker eller höga kolesterolvärden. När psykisk press ginseng kan hjälpa till att återställa motståndskraft igen och stärka så att du kan hantera mycket mer. Med tung ansträngning, såsom under träning ginseng ökar syrehalten i blodet så att tiden förkortas som musklerna behöver återhämta sig till normal nivå. Med fysisk obalans som högt blodtryck ginseng kommer att bidra till att minska dem igen. Detta är också sant för kolesterol- och blodsockernivåer och även omvänt. Även om dessa värden är för låga, ginseng, för att föra dem tillbaka i balans, vilket ökar.

Behöver ett lyft?

Så om du har drabbats av stress? Eller har du bara en hektisk stressig period bakom? Är det viktigt att din koncentration gång vevas eller av någon anledning: trötthet, stress, öka motståndet, you name it, det verkar ginseng vara ett svar. Jag säger verkar särskilt ?? ?? eftersom om du har alla dessa saker bry det kan vara klokt att spendera betala en läkarbesök. Om det visar sig att du är fysiskt vid god hälsa, så du kanske överväga att ta ginseng som en extra skjuts i form av ett tillägg. Vem vet, kommer din läkare tycker att det är en bra idé. Fråga honom eller henne.

Ginseng finns i olika former

Ginseng är då i form av roten, pulver eller kapslar på mataffärer eller ?? ännu snabbare via Internet på de många platser som du kan hitta när du går googling på ginseng. Ginseng rot verkar snabbare och fungerar bättre men också dyrare. Håll dig under några omständigheter där sådana broschyrer att missta sig på sidan av försiktighet som örter eller kosttillskott är inte godis eller ersättningsprodukter för hälsosam kost. Detta verkar vara en reklamslogan, men det är verkligen så! Dessutom kan du också gå ginseng te och kaffe, och du kommer också marknadsför som står mot ginseng grädde. Ginseng kan vara vad som helst och vissa bearbetade. I drycker, hud- och hårvårdsprodukter, tandkräm och även ginseng rökelse. Ogiltiga för val så. Men ??

Vänligen notera!

  • Är du gravid eller vill du amma? Använd inte ginseng!
  • Bördan av rädsla, fobier eller irritabilitet? Ingen ginseng!
  • Använd dina alla stimulantia? Ingen ginseng!
  • Högt blodtryck? Operation? Ingen ginseng!
  • Inte för barn
  • Ska du ginseng allvarligt begåtts? Först be om expertråd. Vid överdosering du lider av sömnlöshet, förhöjt blodtryck och ödem
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha