Hemorrojder: klåda och behandling

Cyrillus Brodd Februari 27, 2016 Hälsa 45 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hemorrojder är erektil vävnad runt anus, vilket kan orsaka besvärande symtom som smärta och klåda. Smärta är ofta inte permanent, men klåda kan vara mycket lång tid att hålla. Vad orsakar detta kliar och vad som är den bästa behandlingen för klåda på grund av hemorrojder? Det är viktigt att förhindra hemorrojder: fiberrika livsmedel och inte trycka för hårt kan hjälpa. Men om det redan en gång hemorrojder, ibland behövde behandling.

Vad är hemorrojder?

Hemorrojder är svaga punkter i blodkärlen. Dessa blodkärl svälla. Problemet är att när hemorrojder är svullna blodkärl runt anus. Här extremt tryck under tarmrörelser, vilket gör att hemorrojder bli ännu mer svullna.
Hemorrojder kan ske spontant, men också av övertryck eller hormoner, såsom graviditet, kan leda till en försvagning av blodkärl. Den spontana uppkomsten av hemorrojder är oftast ett resultat av fel mat med för lite fibrer. Därför är avföring för hårt och för tjock, vilket ger för mycket press på venerna under tarmrörelserna.

Varför hemorrojder kliar

De två viktigaste symptomen på hemorrojder är smärta och klåda. Hemorrojder som får kläm, ofta orsaka en smärtsam känsla. Det kan också vara så att det finns en viss förlust av blod sker under och efter en avföring, eftersom slemhinnan av hemorrojder är sårbar.
En mycket irriterande klagomål klåda som orsakas av hemorrojder. Itch orsakas av två faktorer. Det första är det möjligt att det finns vissa tarm slem eller mycket lös avföring från att läcka genom sfinkter, som ett resultat av hemorrojder. Tarm lim eller avföring kommer irritera huden, vilket ger en kliande. Den andra är klåda orsakas av sphincter och huden blir irriterad av blödning från hemorrojder eller tryck på hemorrojder.
I båda fallen finns det en besvärande klåda, ofta under och omedelbart efter en tarmtömning. Denna klåda kan fortsätta att hålla sig till en lång tid. Men klåda kan plötsligt ställa in avsaknad av tarmrörelser.

Hur man hanterar detta kliar?

Klåda skapar en reaktion i oss: krabbor. Jo det är ogenerat repa våra skinkor är inte något som alltid är möjligt. Dessutom kan man bestämt genom att skrapa huden ännu mer skada och irritera.
Ofta kommer huden och sphincter irriteras av blodförlust, tarm lim eller lös avföring som är belägen på huden. Det är bäst därför att använda sig av en fuktad bit papper. Undvik att använda fuktig toalettpapper med parfym: huden kan ytterligare irritation. En toalettpapper som är indränkt med vatten, fungerar också väl. Klappa huden försiktigt med vått papper. Kallt papper ofta lugnar huden. Sedan Använd en bra salva som ger näring åt huden. Även här är det viktigt att inte använda parfym innehåller salva. Vaselin eller zink salva kommer att göra fint.
Ett annat sätt att bekämpa klåda är användningen av en speciell hemorrojder salva. Denna salva lindrar smärta och jeukstillend. Använd salvan enligt anvisningar från din läkare.
Tvätta alltid händerna noggrant efter att du har rengjort anus och / eller salva tillämpas. Resterna relief på händerna kan orsaka andra infektioner.

SITTBAD

Ett varmt SITTBAD orsakar anus kan slappna av. Det garanterar också bättre hygien anus. Använd helst ljummet vatten utan tvål. Badedas kastanj huden kan stödja återhämtningen. Apoteket säljer väl hand som skulle kunna blandas med badvattnet.
Torka anus efter SITTBAD genom att försiktigt klappa den. Gnid hårt under och runt anus det. Observera att huden är irriterad och kan ytterligare irritera gå igenom en omild behandling.
Om symtomen kvarstår eller fortsätter att återvända, är det lämpligt att gå till en läkare. Hemorrojder läker inte: en gång hängande erektil alltid. Det är möjligt att kirurgiskt avlägsna hemorrojder var på allvarliga klagomål. I de flesta fall är dock svullnaden valt att återställas eller piska upp överflödigt slem.

Föreskrifterna

  • Symptom av hemorrojder så mycket som möjligt, kan man observera bästa följande föreskrifter:
  • Ät fiberrik kost och drick rikligt med vatten
  • Flytta tillräckligt, särskilt med en stillasittande livsstil
  • Obs övervikt: Undvik det
  • Tryck för hårt och inte stanna för länge på toaletten
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Doreen Rehn
  Like 4   Dislike 2

Informationen är bra och tydligt längre än så, det med mig hittat en extern hemorrojder, som i början mycket smärtsamt att jag kunde knappt sitta och eller gå, är för närvarande den smärtan borta helt och hållet, bara hemorrojder är inte heller svårt det är bäst vätska, är det fortfarande möjligt att trycka tillbaka men det är möjligt för det, eller ska det vara att bli av med en kirurg där för att komma till hands för att ta bort det, har ibland flera gånger försökte trycka tillbaka men han var precis lika svårt igen om trycket i smärta när dessa dagar måste komma bort för de flesta en halvtimme.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha