Hemlagad recept för att bli av med gasansamling

Det är ett obehag när vi känner uppblåsthet och buksmärta orsakad av gaser. De bildas i huvudsak på två sätt: ett är genom jäsning av mat i våra tarmar, medan den andra är sväljas tillsammans med saliv luft eller på grund av hur fodret. Att dricka några kolsyrade drycker såsom läsk, att dricka drycker eller varm mat, vi smuttade och detta får dem att svälja luft. Så han som pratar en hel del, eftersom talar salivavsöndring stimuleras och saliv bär luftbubblor som blir rapningar eller tarmgas.

Livsmedel till måttlig

Vissa livsmedel är redan märkbart mer gas än andra tränare, som vissa korn: bönor, ärtor, linser och vissa grönsaker som kål, grönkål, rädisor, etc. Därför måste dess förbrukningen reduceras när vi konstatera att det finns en viss ansamling av gaser i våra tarmar.

Hur som helst, kan denna olägenhet lösas utan droger.

Det tar några medicinalväxter och uppbyggnaden är borta!

Här är några naturliga recept för att befria dig av denna obehag av gaser

  • Vissa frukter eller örter bidra till att förebygga eller behandla gaser papaya; Vattenkrasse; salsa; avokado; Trädgård rosmarin; malört; morot; sju Sangrias; jurubeba; aubergine; graçatonga; granatäpple; sothöna; kardborre; klöver och lin.
  • Gör fänkål te, med växtfrön infunderas i varmt vatten detta te ska drickas flera gånger om dagen, utan socker. Fänkål te har kramplösande funktion och kan behandla gastrointestinala problem.
  • Gör en te infusions teblad: Boldo, belladonna, gentiana och kronärtskocka och dricka en kopp tre gånger om dagen.
  • Gör en te med två koppar kokande vatten och en matsked krossade blad av heliga nagel te i 15 minuter. Dricka upp till tre koppar te om dagen.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha