Hem som ålderdom

Många människor älskar sitt eget hem fortfarande som den bästa avsättning för ålderdomen. Men finansiella rådgivare varnar inte stickande alla besparingar i sina egna hem. Det är inte utan risk.

?? Vi lever nu. Vem vet nu vad är ungefär trettio år ???

För många unga människor som tänker på sin framtid, snabbt når fantasin sina gränser. De klär sig som sport, arbete i en trendig sektor och inte riktigt bekymrade över sin framtid. ?? ?? Jag lever nu, säger många i trettioårsåldern. "Hur ska jag veta vad det handlar om 30 eller 40 år?" Men när de säger, sina småbarn i åldern tre, fyra år växer upp, börjar det som en ung far eller mor för att kittla och öde nästa generation blir mer intresse dem:
 • Hur kommer världen att se ut om deras son eller dotter är vuxen?
 • och hur de är bäst besparingar eller investeringar, så deras familj från den tiden kan leva väl?

Förvaltningsfastigheter som förstahandsval

När det gäller pengar, unga vuxna är ofta en konservativ, men också mycket osäker. De oroar sig för saker som miljontals andra människor som är inblandade i Nederländerna. De hör i media nästan dagligen om saker som:
 • inflation;
 • finanskrisen;
 • de fortsatta räntesänkningar i euroområdet.
Helst skulle de vilja vrida ratten som denna typ av nyheter täckning och kommer på radion. Deras slutsats är säker på förhand: för dem är bara en typ av investering som ålderspension, och det är fastigheter.

En privat hus, den bästa avsättning för ålderdom

Ofta ungdomar under många år genom sina arbetsgivare som deltar i pension, men av allt att döma kommer det snart knappast räcker. Andra unga äldre par i deras vänkrets har redan beslutat om ett kommande budget steg de köpte sitt eget hem. Ett hem innebär att det du i din ålderdom kan leva hyresfria. Existerar inte bättre avsättning för ålderdomen.

Bolags pengar är oftast ett problem

Vad håller unga vuxna är ofta det första stället sina egna pengar, men också den plats där en betecknas med begränsade resurser. Det egna kapitalet som de behöver för att köpa ett hus, har de inte. Även om de tar dubbla inkomster nr sexsiffrigt belopp tillsammans.

Betong Guld eller skuld

Dessutom beskriver beteendet hos sina vänner oroar dem, som har ett hus i förorten och stickande alla sina pengar i den. Utom helger i husbilar i grannskapet, det finns ingen semester mer. Det ger många presumtiva köpare att betvivla: ett hus för evigt ?? ?? men jag skulle vilja mitt liv länge levt i en sådan sak "Dessa och många andra frågor finns tusentals unga vuxna varje dag med? planerade köp av fast egendom:
 • vilket är rätt grannskapet?
 • det finns tillräckligt med pengar för de nödvändiga justeringarna?
 • eller vad som händer om vi bryter upp?
 • och förändringar vad skatt avseende ägandet fortfarande väntar på mig i framtiden?

Ofta allt som betyder något att tänka på när man köper ett hus där bara för mycket. Dessutom har krisen på bostadsmarknaden gjort klart att det inte är givet på förhand är att fler bostäder år efter år i värde kommer att stiga.

Vad gör bostadspriserna i framtiden

Ett tydligt svar på denna fråga kan inte ges:
 • både ekonomer håller fastigheter som en god investering eftersom de är därmed mindre beroende av kapitalmarknaden och för att undvika risken ?? s därav;
 • å andra sidan ingen vet exakt vilken typ av påverkan kommer att ha den demografiska utvecklingen, och inte bara på priserna på fastigheter. Den befolkningsminskning gör hela vår pension dålig kalkyler materia, varnar ekonomer.

Pessimistiska beräkningar antar att befolkningstillväxten i Nederländerna efter, säger, 2025 kan mycket väl platta kraftigt och kunde även visa en nedåtgående trend. Kan öka i framtiden, vilket ytterligare press på bostadspriserna som en del av husen kommer det att inte längre bebodda. Men det finns ljud även hörbara för krympningen erbjuder också möjligheter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha