Hem rättsmedel för sömnlöshet

Sömnlöshet är en obehaglig tillstånd som du bor under dagen kan störa en hel del. Lyckligtvis finns det några huskurer för sömnlöshet som du kan prova. Det finns flera sätt att förhindra dålig sömn.

Sömnlöshet

Du vet att känslan av att du är faktiskt ganska trött, men kan fortfarande inte få sova? Eller att du bara inte riktigt sova eftersom du tror att du är på toppen och känsla passar? Klockan två på natten? Alla har stunder när det är svårt eller omöjligt att få sova. Tillfällig sömnlöshet orsakas ofta av stress och ångest. Men vissa människor lider av kronisk sömnlöshet. Båda formerna av sömnlöshet kan ibland behandlas med enkla huskurer.

Te mot sömnlöshet

Det finns vissa teer som du kan lugna ner, vilket gör att du somnar lättare:
  • Kamomill te: Kamomill har förmågan att lugna magen, hjärna och matsmältning, är deras sömn främjas
  • Citronmeliss tea:
  • Passion Tea: passionsblomma te har en anständig stark lukt och smak och har en starkt lugnande och sövande. Många tabletter för sömnlöshet inkluderar passions
  • Valeriana Te: valeriana är ett mycket effektivt lugnande medel och hjälper också lindra depression

Aroma

Det finns eteriska oljor som är mycket lämplig för att bekämpa sömnlöshet. Du kan använda dessa eteriska oljor som massageolja, eller tillsätt några droppar av olja till ett varmt bad. Många eteriska oljor används för sömnproblem inkluderar kamomill, lavendel och mejram. Du kan också välja att lägga till ett par droppar olja på en näsduk och lägga den på kudden.

Från köket

  • Lök i mjölk: Koka 1 till 2 lökar i vissa mjölk och dricker blandningen precis innan läggdags
  • Äppelcidervinäger med honung: blanda 2 tsk äppelcidervinäger med två teskedar honung med ett glas varmt vatten och dricka blandningen före sänggåendet i små klunkar
  • Varm mjölk med honung: en mycket populär dryck i sömnen

Förhindra sömnproblem

Att somna lätt är en god sömn hygien är mycket viktigt. Det är mycket viktigt att upprätthålla ett fast sova och vakna rytm. Gå runt samma tid varje kväll till sängs och vakna upp varje dag vid ungefär samma tid på. På grund av detta lär din kropp när det är dags att gå i vila och när du ska vakna upp ordentligt. Detta gör att du förbättra kvaliteten på sömnen. Det är viktigt att du inte sova under dagen, detta påverkar din sömn vakna rytm förvirrad. Dessutom, se till att din kväll är utan spännande och spännande saker som du tittar på en läskig skräckfilm. Försök att undvika starkt ljus, inte gå på datorn när du vill somna kort därefter.

När min läkare?

När huskurer som beskrivs i den här artikeln inte fungerar, eller om dina sömnproblem orsakas av fysiska problem, är det klokt att besöka läkare. Också gå till läkare om sömnproblem pågå i veckor och dålig sömn påverkar ditt liv i dagtid mycket negativ.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha