Hem gym eller gå till gymmet?

Nederländerna en masse verkar fungera ut. Människor strävar efter en tonad kropp att se bra dag på sommaren. Hos män som kör kursen, speciellt för muskeltillväxt. Frågan är om det är nödvändigt att ta ut en prenumeration på ett gym. Är det möjligt att träna hemma och få samma effekt som i gymmet till ett lägre pris? I denna artikel kommer denna fråga skall besvaras.

Fitness hemma eller på gymmet?

I det ögonblick du vill gå till gymmet har du två alternativ:
 • Hem gym;
 • Gå till gymmet.
 • Nedan är fördelarna och nackdelarna med båda dessa alternativ kommer nu att beskrivas, förhoppningsvis, bidrar detta till att göra ett val.
  Först och nackdelar att gymmet kommer att utses.

  Fitness

  Gym erbjuder ett antal fördelar, nämligen:
  • Många olika enheter att träna varje muskelgrupp på rätt sätt. Eftersom gymmet har många olika enheter, du kan nästan varje muskelgrupp i kroppen att träna sig, det främjar muskeltillväxten. Dessutom behöver du inte oroa dig att du inte kan gå vidare som mer upptagen, det finns alltid tillgängliga enheter som du kan använda under tiden.
  • Fitness Instruktörer för korrekt vägledning. Detta är särskilt användbart om du är nybörjare. Fitness är inte något du bör göra lätt, om du inte schema förbereder dig kommer att ha liten eller ingen framsteg. Med hjälp av en fitness instruktör du kan ställa in ett schema för att boka en god och hälsosam tillväxt, eventuellt i kombination med en livsmedels schema.
  • Känsla konkurrens. Eftersom det finns naturligtvis andra människor i hans gym för att arbeta uppmuntrande när du ser andra människor gör. Detta kan också vara en negativ upplevelse, kan du känna dig såg och eventuellt hållas tillbaka.

  Naturligtvis finns det fördelar inte bara för gymmet, kan vissa nackdelar vara:
  • Köpavgift. Tecknings kostnaderna kan variera kraftigt med gym, det är därför lämpligt att orientera dig själv först innan du prenumererar.
  • Grupptryck. Vissa människor är obekväm när andra runt omkring dem att se hur de tränar. Det kan vara att du därför inte vågar göra vissa övningar är bra för dig.
  • Öppettider. Delta i ett gym, du är föremål för öppettider. Ett gym är inte öppen 24/7, kan det hända att du vill gå till gymmet när gymmet är stängt.
  • Utanför dörren. Det kan vara ett hinder för vissa människor att de måste gå till gymmet innan de kan gå till gymmet. Se till att du är med en grupp människor så att du är mer benägna att gå till gymmet, annars kommer du att skjuta upp det snabbt.

  Hem fitness

  Hem fitness faciliteter inkluderar följande fördelar:
  • Kostnader av engångskaraktär. Den enda kostnaden du har är den initiala kostnaden. I grund och botten, att göra alla övningar om du är i besittning av en bänkpress, justerbar hantlar, en skivstång och viktskivor. En bänkpress är enkelt att beställa online via en köpman, köpa second hand är också ett alternativ.
  • Egen tid. När du kommer hem fitnest du kan bestämma när och hur länge du ska träna. Du är inte beroende av öppettider.
  • Åtkomliga. Från och med hem fitness är tillgänglig eftersom du inte behöver från dörren, så att du kan starta snabbt.
  • Ingen grupptryck. Eftersom du fitnest bara du inte lider av grupptryck som du kan känna det i gymmet, du bestämmer din egen takt och intensitet som du vill.

  Naturligtvis hem fitness också vissa nackdelar, några exempel är:
  • Ingen expertis. Om du är en nybörjare till fitness, är det lämpligt att först gräva i hur du kan utföra alla övningar på ett säkert och effektivt sätt. Kunskapen fitnessinstruktör kan erbjuda dig hemma inte har direkt, men det är möjligt att söka information på internet om detta.
  • Mindre motivation. Om du fitnest hem riskerar du att du är mindre motiverade att träna hårdare. Om du är med andra, kommer du att vara angelägna om att göra i stället, det är en fråga om självdisciplin till detta hemma.
  • Ingen hjälp. Om du vill göra tunga övningar som du behöver hjälp, tänk på bänkpress med tunga vikter, kan det vara så att du behöver hjälp. Nackdelen med hem gym är att du inte bara hjälp hemma, på gymmet, det kommer alltid att finnas någon som kan hjälpa till.

  För både hem och gym för fitness i gymmet för att utse olika fördelar och nackdelar.
  Det är individuellt när föredrar att. Naturligtvis spelar också roll om utrymme i ett hem, har inte alla utrymme hemma för att befria utrustningen. En annan viktig faktor är pengar, en prenumeration kostar snart ?? 20, - per månad. En andra tryck bänk inklusive hantlar, skivstång och vikter du kan för cirka ?? 200 - köp.
  Detta skulle innebära att du säkerhets din investering efter 10 månader och kommer att spara pengar.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha