Hedera helix arborescens; vård och allmän information

Hedera helix arborescens är en mycket lätt vintergrön buske, som är mycket härdig. Denna buske kräver lite speciella vårdbehov och gör i allmänhet bra i alla jord. Nytta av Hedera helix arborescens är att det förblir grön på vintern, blommor under hösten och vintern bär också bär. Därför är det inte bara vi nöjda med busken, men också bin och fåglar.

Hedera helix arborescens

  • Hur hög är Hedera helix arborescens?
  • Där Hedera helix arborescens växer bra?
  • Bloom Hedera helix arborescens
  • Bär Hedera helix arborescens
  • Hur blad Hedera helix arborescens ser ut?
  • Vård av Hedera helix arborescens; gödsling och beskärning:
  • Användning av Hedera helix arborescens

Hur hög är Hedera helix arborescens?

Busken kan bli upp till två meter, men beskärning kan bestämma och bibehålla önskad höjd.

Där Hedera helix arborescens växer bra?

Denna buske är mycket lätt, eftersom han kan njuta av solen och i skuggan stå och även mellan. När marken är busken redan mycket lätt, varje jord är bra.

Bloom Hedera helix arborescens


Hedera helix arborescens i snö Hedera helix arborescens blomning i september / m december med gul blomma kluster. Hela buske kan täckas med den. I denna tid på året det inte bar en hel del fler växter i blom. Alla typer av insekter som bin uppskattar blommorna.

Bär Hedera helix arborescens

Hedera helix arborescens är på vintern svart bär som hänger på buske i klasar. Bären är utsökt mat för alla typer av fåglar, som koltrastar och duvor. Var medveten om att barn inte stoppar bär i munnen, eftersom de är mycket giftiga för människor.

Hur blad Hedera helix arborescens ser ut?

Den färska nya blad växer på busken, är lätt variation. Senare blir mörkt. Arket är vacker, glänsande, och har formen av ett hjärta.

Vård av Hedera helix arborescens; gödsling och beskärning:


Kogödsel pellets
  • Gödnings: Hedera helix arborescens växer bra om du en gång granulerad ko spridning under våren. Eventuellt du upprepa det en gång under sommaren, särskilt om buske är i sandig jord.
  • Beskärning: Hedera helix arborescens är en enkel buske beskärning. Vid i stort sett när som helst kan du beskära busken. Men är den bästa tiden våren, när bären är borta. Du får inte vara begränsad till bildandet av nya blommor. Tidigt på sommaren kan du tryggt beskära igen, men gör du det senare i sommar, får du färre blommor och sedan därför mindre eller inga bär.

Användning av Hedera helix arborescens

Hedera helix arborescens är mycket väl lämpad som vätskande heggetje i trädgården. I större trädgårdar gör buske är också trevligt som block fyllning. Hela flera anläggningar kan beskäras i en önskad form. Vidare kan buske naturligtvis bearbetas som vintergröna växter i gränsen.
För mer information om groenblijvende- och blommande växter och träd Se även mitt speciella växter och träd för trädgården
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Kan jag använda en murgröna arborecens som krukväxter, och låt den hänga ner till marken? Tack för din insats!

Liksom fler tips om att bry sig inomhus. Hur ofta behöver vattenverket?

Denna Hedera är inte en hängande växt. Han kunde vara i en kruka men lika upprätt växt.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också