Harry Potter: Ett liv i Snape

Snape är en mycket speciell person, skapad av JK Roling, författare till Harry Potter-serien. Snape spelar en avgörande roll i livet och överlevnad Harry Potter. Vilket parti har valt Snape egentligen göra? Hur blev han så han är? Hur fick Snape liv såg ut?

Snape i sina yngre år

Severus Snape föddes den 9 januari i år 1960. Hans mor var en häxa Eileen Prince. Snape far, Tobias Snape var en lera blod, någon som inte kan göra magi så. Som barn, Snape lutar, han hade en sälg hud och hår till axlarna. Snape kom inte från en lycklig familj, han försummade eller sämre. Detta återspeglas i de kläder som han bar. Så han hade exempelvis en kort jeans, i kombination med en skjorta som en vuxen man skulle bära.
I sin barndom lärde Snape känner Lily, mor till Harry Potter. Från deras första möte, han älskade henne, i ett tvångsmässigt och possessiva sätt. Hans kärlek han kände till dagen för hans död.
År 1971 lämnade de tillsammans till Hogwarts. Där placerades både i en annan avdelning. Lily hamnade i Gryffindor, medan Snape tilldelades till Slytherin. Lily träffade James Potter, som gillar själv tilldelades till Gryffindor. Från den stunden, Lily och Severus Snape blev alltmer glidit isär.
Under samma period, Voldemorts makt ökar. Hogwarts elever delades in i två grupper. Snape var en del av sido som hade öron vad Voldemort predikade alla. Snape och hans vänner blev blod status av stor betydelse. Snape vänner hatade smutsskallar, kommer Lily och Snape någonsin växa längre ifrån varandra.
Allt blev värre för Snape som James Potter och Sirius Black och hans vän började trakassera honom värre. De kallade Snape och fördömde misskött utseende Snape. Om motattack Snape försökte räkna ut alla felsteg av James och Sirius, i hopp om att de skulle upphävas.
Den värsta minne Snape är den dag då James och Sirius förödmjukade honom inför andra studenter. Lily var där och kom till Snape, men Snape var så rasande att han frigöra sitt humör på henne. Han kallade henne smutsskalle, ett ord som på den tiden hade så stor betydelse att det var oförlåtligt för Lily. Trots de ursäkter som gjorts Severus efteråt hade han sin flickvän Lily förlorade. De valde väg James Potter. Trots allt fortsatte Snape Lily.

Efter skolan Snape

I samma ögonblick som Snape var en vuxen, han blev en av Dödsätare Voldemort. Det är oklart vilken status Snape hade då, men åtminstone han alltid har varit på god fot med Voldemort.
Snape appliceras på order av Voldemort på Hogwarts. Där hörde han förutsägelsen att någon skulle födas som skulle minska kraften i Voldemort. I samma ögonblick som Snape upptäckte att den berörda förutsägelsen son till Lily var en vändpunkt för Snape. Han frågade Dumbledore att dölja familjen och skydda.
Efter Potters förråddes lovade sörjande Snape fullständig trohet mot Dumbledore, också han lovade Lily ?? s son, Harry, skydda. Snape kvarstod som NITARE och förutsatt Dumbledore detta sätt av information. Snape hatade Harry från det ögonblick han kom till Hogwarts. Pojken såg väldigt likt James Potter, som Snape hade så ?? hat.

Voldemort avkastning

När Voldemort återfick kraft och styrka, Snape samlade igen på hans sida. Han skulle ge Voldemort, information som erhållits på Hogwarts. På detta sätt var Snape spelar en dubbel roll. Endast Bellatrix Lestrange tvivlade uppriktigheten i Snape som clincher.
Under sommaren 1996 Dumbledore gick letar efter Horcruxes. Han blev förbannad när han först Horcrux, ringen, aanprobeerde. Snape hjälpte honom att fördröja förbannelsen, men kunde inte avvärja katastrofen. Dumbledore hade mer än ett år kvar att leva. Dumbledore visste att Voldemort ville mörda honom. Därför bad han Snape att utföra denna handling, för någon annan det skulle kunna göra. Snape motvilligt kommit överens om.
Eftersom Snape var den som hade dödat Dumbledore, Voldemort trodde segern äldre var lojal mot Snape. Voldemort, men ville ha kontroll över denna kraftfulla trollspö. Därför Voldemort, Snape dödade den 1 maj 1998. Voldemort Snape svek aldrig misstänkte.
Men segern var aldrig trogna äldre Snape. Draco Malfoy var den som hade avväpnat Dumbledore. Så stick tillhörde Draco, fram till den dag som Harry Potter Draco avväpnade. Segern äldre var så lojal mot Harry.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha