Har utfört kataraktoperation utomlands

Många människor får med åldern att göra med behovet av en kataraktoperation. Sedan snart kommer frågan om hur länge väntelistor och sjukhus där operationen kan bäst göras? Här, det sätt ett säkerställes spelar en viktig roll. Ett bra initiativ är i samarbete med ett stort antal nederländska sjukförsäkring med Zorgloket Tyskland. För många förhållanden är det möjligt att bli behandlad i Tyskland på bekostnad av den nederländska försäkring. Detta gäller även för kataraktoperation.

 Vad är katarakt

När vi blir äldre kommer det att minska vision. Detta beror ofta på grumling av linsen. Symptomen långsamt bli värre och sedan kan du välja att kataraktkirurgi. Grå starr eller grå starr kan inte bättre läggas av verksamheten tas bort från ögat, den grumliga linsen och ersätta den med en kunstlens.De fakiska lins grumlighet kommer att rivas och sög. Den artificiella linsen vikes och in i ögat kommer sedan öppna vika sig. Det finns olika typer av linser och läkaren tillsammans med patienten se vad som är den lämpligaste typen. I en gråstarroperation, kan man i allmänhet välja själv eller verksamheten äger rum under en lätt narkos eller att användningen är endast lokalbedövning. Lyckligtvis, risken för komplikationer i kataraktoperation liten. Efter operation bör det droppas under flera veckor för att förhindra infektioner.

 Vilka är symptomen på grå starr?

Först när vi ser allvarligt drabbade kommer att drabbas av en minskad en kommer att besluta att kataraktkirurgi. Detta är hänvisade till följande anmärkningar:
  • Folk ser suddigare
  • Minskar uppfattningen av färger
  • Man kan snabbt förblindas av ljuset
  • Se utflytning
  • Ett ökande behov av ljus när man läser
  • Värre se i mörker

 Kataraktkirurgi i Nederländerna

I Nederländerna, varje år minst 160.000 personer opererats för grå starr. Eftersom det finns så många patienter innebär det oftast att det finns långa väntelistor. Emellertid kvarstår behovet av om det inte att behandla detta kan resultera i det långa loppet till blindhet. Över hela världen är ca 17,5 miljoner människor är blinda på grund av grå starr. I Nederländerna kan väntetiden vara upp till ett tjugotal veckor.

 Vad betalar försäkringen

Kataraktkirurgi betalas av College of sjukförsäkringen nu kallas zorginstituut..De operation täcks av grundförsäkringen.

 Kataraktkirurgi i Spanien

År 2005 fanns det en särskild grupp från ögonsjukhus i Rotterdam till Alicante på Costa Blanca att utföra starroperationer där i Nederländska vint lång tid i Spanien. Dessa behandlingar var en stor framgång, men på grund av budgetnedskärningar i Spanien nu avslutade. Även i Spanien för närvarande långa väntelistor för starroperationer. Men ofta människor väljer att äga rum under den period som de befinner sig i Spanien operationen för att lämna den där i stället. Då beror väldigt mycket på hur du är försäkrad eller kostnaden för denna operation ersätts utomlands. Det omvända kan också förekomma. Nederländare som har emigrerat till Spanien skulle ibland genomgå behandling i Nederländerna. Även då samråda med försäkran av yttersta vikt.

 Kataraktkirurgi i Tyskland

Många nederländska folket från gränsen för att gå till Fachkliniek i Ahaus var i 2014 och 2015 har en kort väntetid. Men väntelistorna här gradvis längre. Fördelen med denna klinik som specialiserat sig på allt som har att göra med ögon och ögonsjukdomar och härmed används sedan den senaste tekniken.

 Zorgloket Tyskland

Ett bra initiativ är det samarbete som finns mellan ett antal kliniker i Tyskland och den nederländska sjukförsäkringen. Man kan göra det möjligt för ett stort antal villkor i Tyskland affären med den nederländska försäkringen täcka kostnaderna för dess räkning. Man bör dock äga bidrag som den som gäller i Nederländerna, bara för att betala. Dessutom finns det ytterligare kostnader i vissa fall. Därför alltid först kontakta ditt försäkringsbolag för att se om de deltar i detta samarbete. Care-kontor i Tyskland kan inte gå bara för ögonoperationer, men det finns många kliniker som samarbetar med olika krämpor. Vården kontoret Tyskland kommer att arbeta med dig vilken klinik som är bäst och de reglerar behandling och finansiering. Detta medling är gratis. I de flesta sjukhus är holländska talande kontakter. Ofta väntetiden är kortare i Tyskland än i Nederländerna, så det är definitivt bra att överväga denna möjlighet, och inte bara när man bor i gränsregionen. Hotell eller andra logikostnader för partner är naturligtvis för egen räkning. Vården kontoret skulle föredra att se sig själva som agent för medicinsk undersökning och behandling i Tyskland
Via webbplatsen kan Tyskland Zorgloket se vilken behandling alternativ finns i Tyskland för människor från Nederländerna. Det indikeras av sjukförsäkringen, det är samarbete och kliniker som är bäst lämpade för dina speciella förutsättningar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha