Happy hemmafru

"Den lyckliga hemmafrun" har precis släppts på bio och verkar vara en våldsam film. Men vad är den här filmen om? Och vilka aktörer har filmen? I den här artikeln om "den lyckliga hemmafrun."

Vad är "den lyckliga hemmafrun" om?

Lea Meyer är en lycklig kvinna. Hennes man älskar henne, ger massor av pengar i kassan, och hålla, liksom lea sex. Leah liv verkar perfekt. Men sedan Harry senare, hennes make, Lea att han skulle vilja ett barn av sin vilja. Lea är helt utmattad av födelsen av hennes son Harry Jr, och faktiskt känner ingen bindning med sitt barn. Lea får vanföreställningar, de fastnar i en psykos, och måste införlivas. Lea sätter dåre med psykiatriker och de andra patienterna i institutionen, men så småningom upptäckte de något av sig själv i hennes medpatienter. Lea försöker överallt för att göra ett skämt, men inuti döljer en hel del olösta sorg. När Lea är hemma hon kan inte plocka upp sin takt. Hon upptäcker att hon bara kan vara en lycklig hemmafru, när hon lämnar sitt förflutna bakom sig.

Vilka aktörer och skådespelerskor spela en ledande roll?

Lea spelas av Carice van Houten. Carice van Houten spelade nyligen i "en kvinna kommer till doktorn." Hennes make Harry spelas av Waldemar Torenstra. Han är också känd från "ja syster, ingen syster" och "ljus flygning".

Vem är boken "The Happy hemmafru" skrivet?

Boken är skriven av Heleen van Royen. Heleen van Royen föddes 1965 och kommer efter sin examen från Journalisthögskolan i arbetet Haarlem Dagblad. År 2000 var sin bok "happy hemmafru" och härav mer än 250.000 sålda exemplar. Denna bok har översatts till åtta länder och en mycket stor framgång. Heleen behandlas i denna bok, hennes egna erfarenheter.

Vem gjorde titellåten för "happy hemmafru"?

Titellåten sjöngs av Anouk och kallas "För bitter eller sämre." Detta är samma namn som albumet som den här låten är. Anouk skrev den här låten tillsammans med Tjeerd Bomhof.

Vad är förlossningspsykos?

När en kvinna efter att ha fött ett barn känner sig ledsen för veckor, kan det vara så att hon är i en postnatal psykos. Kvinnan är rädd, mycket irriterad och deprimerad. Detta kallas också en postpartum psykos. Fenomen som uppträder när dessa psykos är olika. Postpartum betyder förlossning. Kvinnor upplever ofta lite glädje av barnet, kan de vara extremt trött och slö och irriterad och aggressiv hösten. Kvinnan förlorar sin självkänsla och kan känna insidan "död" att vara. Vanligaste symtomen är huvudvärk, yrsel och illamående. Kvinnan kan också ha vanföreställningar och förlora kontakten med verkligheten. När detta händer ofta får tog hjälp av en expert.

Vad gör Kijkwijzer om den "lyckliga hemmafrun"?

Filmen är 12 år och äldre. Det varnar för att filmen kan vara skrämmande, och grovt språk.

Positiva recensioner om "den lyckliga hemmafrun":

"Jag var tvungen att skratta flera gånger hemskt."

Negativa recensioner om den "lyckliga hemmafrun":

"Filmen är förutsägbar.

Körs "den lyckliga hemmafrun" redan i bisocoop?

Från och med den 14 april till 2010 se filmen på biograferna. Filmen är inte i någon bio.

Var är filmen och boken till försäljning och hur mycket de kostar?

Filmen finns tillgänglig i butik från September 28, 2010 och nu kostar 24.99 euro. Boken finns på de flesta bokhandlar och litterära frågor och kostar 0:50 euro.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Jag njöt av filmen, jag kan rekommendera den till alla. Kan någon berätta för mig vad titeln och vars musik är i slutet av färgfilmen vid krediter.

Texten har anpassats, bra. Men en liten varning: en postpartumpsychose sker oftast direkt efter förlossningen upp till några veckor efter, så "som en kvinna i månader efter att ha fött ett barn känner sig ledsen", som vanligtvis inte ett tecken på puerperal psykos, som ofta som visar tecken på allvarlig mani snart vara synlig efter förlossningen.

Felaktigt, är begreppen "förlossningsdepression" och "postnatal eller postpartum psykos" i ovanstående artikel omväxlande. Men det är två helt olika sjukdomar, alla med sina egna symtom, är det inte sant att förlossningsdepression i psykos kan passera eller liknande, en postpartumpsychose är traditionellt känd psykiatrisk sjukdom och bör behandlas vid alla tillfällen med psykofarmaka som föreskrivs i en psychiater.http: //nl.wikipedia.org/wiki/Kraambedpsychose

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också