Handla sport

Äta idrottare för idrottare är en viktig fråga. När man äter i idrott eller ersätta vanlig mat kommer att förbättra sport prestanda avsevärt. Återhämtningen av musklerna kommer också att gå snabbare.

Handla sport

Däremot kan köpa sport vara dyrt som det sägs ofta; då du har några. Vid höga prestanda sport'm gjorde en attack på musklerna. För att påskynda musklernas återhämtning och muskel building'm få köps av idrottare ofta sport nutrition. För återvinning av muskler blir dessa sporter tas vanligen efter träning. Under träning, finns det också speciellt sport nutrition, exempelvis accelererar absorptionen av fukt.

Sammansättningen av fodret

Sammansättningen av Sports Nutrition består i de flesta fall av tre typer av ingredienser som är mycket viktiga för energi, bränsle och bygga spieren.De tre ingredienser:
 • Proteiner
 • Kolhydrater
 • Fetter

De tre ingredienser har följande funktioner:
 • Proteiner skapar ny förlängning av musklerna
 • Kolhydrater ger bränsle
 • Fett ger mer fritid bränsle
Vidare är det viktigt att maten innehåller allmänna ingredienser såsom; mineraler, vitaminer och vatten.

Nutrition uthållighetsidrottare

Uthållighetsidrottare är idrottare som tränar för en lång tid i följd. Uthållighetsidrottare förbrukar mycket energi och därför mycket kolhydrater är viktigt. Det bör vidare ses för att förkorta i magnesium och järn. För länge är det möjligt att insatser för att förkorta här uppstår i kroppen. Vidare är det mycket viktigt att det alltid finns en tillräcklig mängd av protein i kroppen. Med en brist på protein och för mycket ansträngning kommer att bryta ner muskelmassa. Ämnen vara ordentligt tas in i kroppen, är det viktigt att åtminstone 2 till 3 liter vatten per dag få berusad beroende av sportprestanda. Det är vidare viktigt att äta snabbare kolhydrater i stället för fetter.

Sports Nutrition till sjukdom eller skada

När du får en influensa eller har ett brutet ben, är det viktigt att ta tillräckligt med näringsämnen för dig. Näring som proteiner är i denna mening mycket viktigt. Eftersom det blir mindre energi sjukdom förbrukar färre kolhydrater är nödvändiga för kroppen. Det är också viktigt att faktiskt äta mindre kolhydrater. Om problem med avföring förekommer, är det viktigt att äta mycket fibrer och massor av dricksvatten. Fibrer drar fukt i magsäcken genom vilken mat är bättre rötas. Det kan vara klokt att ta hänsyn till detta i förväg eftersom det blir mindre upprörd som i många fall kan orsaka blockeringar. Dessutom äta vitamin med sjukdom också mycket viktigt.

Viktiga allmänna riktlinjer för nutrition

 • Låt inte nivån insulin stiger. Du kan göra detta genom att äta mindre socker, speciellt glukos kan vara en brottsling.
 • Det är bäst att äta så lite som möjligt mättade fetter.
 • Varje dag, mejeriprodukter, företrädesvis låg fetthalt men inte fullt ut.
 • Fisk är mycket hälsosamt och innehåller omättade fettsyror, de är också bra att hålla kolesterolet lågt.
 • Det är bra att äta nötter och frön, även titta på ingredienserna när det gäller nötter, måste dessa pengar innehålla omättade fetter snarare än mättat.

Fem typer av bra sport nutrition

Följande tabell ger en god och hälsosam igen sport att välja mellan:
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha