Handeln med kvinnor, ett allvarligt problem

Luca Bengtsson Februari 26, 2016 Miscellanea 83 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Handel med kvinnor; storföretagen och genomförs i stor skala. En näringsidkare som får 300 euro per dag för en kvinna som dödligt bakom fönstren, hur kan detta hända? Hur kan kvinnor vara så behandlas? Och vilka lagar är till för att skydda dessa kvinnor? Kvinnohandel är kvinnohandel, främst för sexuella ändamål. Det är ofta kvinnor som tas till ett annat land av en människohandlare med en ursäkt eller löften. Till exempel kvinnor som säger att de som au pair eller hushållerska kan gå till jobbet. När de anländer till destinationslandet, de har att arbeta i prostitution och de ser lite eller ingenting tillbaka från de pengar de tjänar. De är helt enkelt säljs som slavar. De hotas, misshandlas, våldtas och fängslad av sina ägare. Flickor och kvinnor är ofta alltför rädda för att fly och myndigheterna skjuter mycket kort att ge stöd. Enkla mål att sälja unga kvinnor är att ekonomin går dåligt med dem eller för att de har redan blivit fysiskt misshandlade. De drömmer om ett bättre liv som människohandlarna använder detta genom kvinnornas ?? arbete ?? i väst att erbjuda. Ordboken definierar människohandel enligt följande: ?? Alla åtgärder som direkt syftar till att få en kvinna i ett tillstånd av beroende av andra för att leverera henne till prostitution ??.

Omfattningen av kvinnohandel

Det är världs allmänt gjort till kvinnor. Varje år ensam där från länder och Balkan Ryssland än 200.000 människor smugglas för sexindustrin. Exakta uppgifter om omfattningen av handel med kvinnor inte är närvarande, eftersom människohandel är olagligt och därför bara en del är synlig på rättvisa. Det uppskattas att det handlas i Europa mellan 500.000 och 700.000 kvinnor tjänar sexindustrin och för närvarande som sexslavar som arbetar i Europa. Worldwide, finns det uppskattningsvis mellan 700000 och 2 miljoner kvinnor smugglas.
I Nederländerna, enligt siffror från rapporten från National rapportör om människohandel, 3500 kvinnor som utsatts för människohandel som är kända för polisen, rättsliga och biståndsorganisationer. Ofta är dessa kvinnor med falska löften förs till Nederländerna och tvingas arbeta som prostituerade i dåliga förhållanden. Hälften av offren kommer från Östeuropa och Ryssland. Även om dessa siffror kan i själva verket vara mycket högre, eftersom det är olagligt och därför inte allt är känt, blir det uppenbart att detta är ett internationellt problem med imponerande storlek.
I Nederländerna registrerar STV antalet rapporter om offer för människohandel. De spelar de skadade bland så kallade B9 system ?? ?? höst och deklaration har gjort. B9 förordningen får utlänningar som är offer eller vittnen till människohandel möjligt att bo i Nederländerna lagligt tillfälligt under utredning och åtal och därmed vara tillgänglig för polis och åklagar.

Kvinnors intressen och handlare

Den främsta orsaken till en kvinna näringsidkaren pengar. En prostituerad tar en dag till ca 300 ??, handlare bli rik snabbt eftersom de få kvinnor får sina intäkter. Dessutom är chansen att en operatör fångas ganska små. Detta beror på att kvinnor ofta är lagligt att göra sin passage till Nederländerna. Handlare kallade resebyråer för att ordna ett turistvisum för kvinnorna. Kvinnorna stannar i Nederländerna längre än de borde verkligen, men eftersom de har varit en svunnen tid de kan inte spåras. Eftersom det är svårt för polisen att komma till ett spår av den ständigt föränderliga 06 siffror, handelsvägar och fönster. Ibland händer det att en trafikansvarig fångas, frikänd nästan alltid näringsidkaren, efter en förklaring av sina prostituerade, som är alltför rädd eller tvingas att tala sanning.
Den främsta orsaken till kvinnor att åka utomlands, den ekonomiska situation som de befinner sig i. I ursprungslandet, kvinnorna undervärderad och tjäna lite pengar. Västvärlden verkar dock en plats där drömmar kan gå i uppfyllelse och där de tjänar tillräckligt med pengar för sig själva utan också för att försörja sina familjer. Genom denna vision trappan kvinnor i lögner en köpman. En återförsäljare lovar en bra framtid med pengar och arbete, kvinnan tänker på ett bättre liv och går in i den. En gång i Nederländerna, dök sanningen och visar historien om handlaren inte slå, men det är för sent. Kvinnorna fungerar inte inom besöksnäringen eller inte arbetar som au pair, men hamnar i prostitution motiverat. Kvinnorna måste betala enorma skulder eftersom de kostar en massa pengar, enligt näringsidkaren genom att inkludera visum, biljett och pass. Dessutom är kvinnor ofta tvingas ge dem möjlighet att erbjuda något motstånd vågar. Gå till en organisation innebär en stor fara, för om näringsidkaren tar tillbaka dem de missbrukas och satte omedelbart bakom fönstren. På grund av dessa risker, det finns liten eller ingen verklig chans för kvinnor att fly från denna hårda och dålig situation. Vid en ålder av kvinnorna möjlighet att fly ännu svårare. De är unga kvinnor som ofta inte har stabilitet och mental styrka att gå mot handlarna.

 Vilken politik gör regeringen och vilka lagar som rör kvinnor?

Handel med kvinnor verkar vara mycket lönsamt och förknippas alltmer med internationella kriminella organisationer. Kvinnor handel är så lönsamt, eftersom straffet för vilka det är relativt låg och vinstmarginaler hög jämfört med exempelvis narkotikahandel. Europeiska kommissionen vill nu att öka straffen för kvinnohandel. Dessutom skulle kraven för beviljande av tillfälliga uppehållstillstånd inte vara så kan variera. Licenser bör striktare verkställas. Handeln med kvinnor är ett allvarligt brott mot de mänskliga rättigheterna. I Nederländerna faller människohandel enligt straffbestämmelsen i artikel. 273a i strafflagen. Strafflagen anger att det är handel med kvinnor som en av tvång, utpressning, bedrägeri, våld eller någon annan faktum utnyttjas. Det finns för närvarande olika intressegrupper som deltar i kampen mot kvinnohandel. De tränar förebyggande genom att informera publiken, delade ut flygblad varning och visa video. De försöker att människor blir medvetna om allvaret i kvinnohandel. Dessutom ger de stöd och hjälp till brottsoffer.
Under de senaste åren har kvinnor varit en mycket diskuterade frågan i media. I slutet av 1999 var förbudet mot bordeller avskaffats och det var också verkligen genomförs den 1 oktober 2000. Bordell förbudet innebar att det var förbjudet att driva en bordell. Prostitution själv var aldrig förbjuden i Nederländerna. Efter indragningen av denna lag, måste polisen kontrollera alla bordeller i den egna kommunen, kvinnorna bör bära sina pass, bordell bör vara hygieniskt och brandsäkra. Detta kommer säkerligen att förbättra arbetsvillkoren för prostituerade. Det senare är det stora problemet med denna åtgärd.
Vi undersöker för närvarande huruvida situationen för illegala sexarbetare, som befarat, mycket har gått bakåt. Många fruktar att de människohandlare som tjänar så mycket pengar på dessa kvinnor deras inkomster inte bara ge upp.
Det finns fortfarande illegala kvinnor som arbetar inom prostitution, bara dessa kvinnor komma djupare in olaglighet. Här blir de otillgängliga för biståndsarbetare och polisen.

Lösningen av människohandel

Inom Europeiska unionen under de senaste åren mer och mer prat om hur kvinnor kan stoppas. Sedan 1996 har EU utnyttjas för detta ändamål. De vill särskilt att vidta förebyggande åtgärder för att stoppa kvinnohandel. Att ta fram åtgärder för att förhindra kvinnohandel. EU kommer i de länder där kvinnor innehar de flesta kommer från kampanjer går, så kvinnorna varnas handlarna. Dessutom vill de också att indirekt orsaka färre kvinnor kommer genom att minska skillnaderna mellan rika och fattiga i Östeuropa. De hoppas att färre kvinnor tar i desperation kallas hjälp av människosmugglare.
Dessutom är det etablerade europeiska forumet organiserad brottslighet. Detta forum är inte bara frågan om kvinnohandel, men för all organiserad brottslighet. Hittills har det gjort lite forum mot människohandel.
Lösningen för att bekämpa handel med kvinnor är svårt. Strängare kontroll måste hållas i prostitution. Dessutom behöver vi rättsliga grunder som främjar återlämnande av ett offer. För närvarande är det en stor risk för en kvinna att väcka åtal och att gå till polisen, med de konsekvenser som den kan medföra. Tröskeln för rapporteringen kommer att bli lägre när kvinnor har förtroende för att deras förklaring verkligen vad som utlöser. Detta kan skapas genom bättre och mer intensivt stöd från hjälporganisationer. Dessutom män som skulle göra förmodligen något att göra med kvinnor måste hanteras bättre. Det kan inte vara så att efter en ytlig förklaring om dealern bara tillbaka på gatorna och kan fortsätta med sin praxis. Till de kvinnor som vänder från offer för människohandel, är det land i vår uppfattning ingen lösning. I en snabbrörlig kvinnor handlare kommer nya kvinnor att smuggla Nederländerna att arbeta som prostituerade. Östeuropeiska kvinnor är ett lätt byte för människohandlare, gäller även för de länder som snart kommer att ansluta sig till Europeiska unionen inte viseringstvång. Som ett resultat av fler och fler kvinnor kommer att hamna i Nederländerna illegalt bakom fönstren. Vräkning åtgärder gör det mindre synliga, men olaglig prostitution och kvinnohandel går sedan vidare till mer dolda former av prostitution, såsom eskort. Dessutom skingra små grupper av kvinnliga prostituerade på bostadsområdena. Problemet är inte löst när du ser det längre. Det är dags för en seriös inställning.
Något måste göras åt det här problemet. Myndigheterna kommer att ha ett möte om detta ämne och kommer att vara åtgärder som vidtagits för strängare och tydligare regler när det gäller kvinnor.
Erfarenheter om kvinnor
Sorgligt men sant, det finns många historier om kvinnor som var offer för människohandel. Kvinnor som såg förstöra sina liv genom effekterna av människohandel. För att få en uppfattning om de olika berättelserna om dessa kvinnor, det är en personlig berättelse om ett offer för människohandel som ingår i den här artikeln:
Ett exempel på en kvinna som har drabbats av kvinnohandel är Anna Ziverte. Det är nu mer än nio år sedan, men Anna kommer aldrig att glömma hur hon stod upp efter en tröttsam trettio timmars bussresa från Riga, mitt i natten på en kall och mörk centralstationen i Rotterdam. Tillsammans med sin bästa vän och en annan kvinna från Lettland. Och alla tre med antagandet att nästa dag som en au pair skulle ha blivit börjat. Men det var annorlunda. I stället för en trevlig värdfamilj, var de unga kvinnorna får en sexklubb arbetsmiljö. Under hot om en pistol och en mycket nytaget foto av hennes två år gamla son Eddy Anna kunde göra något mer än vad ombads av henne.
Tre månader tvingas de arbeta som prostituerad, om hur hon svarar har lidit denna period ?? efterhand förstår jag att jag själv inte. Jag var klockan nio på morgonen till 10:00 ?? ?? nattarbete i ett privat hem. Från klockan tio arbetade jag i en klubb. Jag sov bara två timmar per natt - mycket ibland en extra timme mellan. Jag slog helt var knappt hungriga, ville känna ingenting och har minimal kontakt med hemmet. Jag agerade som en robot, inte en människa. Jag föreställde mig varje kund ett mål och gjorde vad jag var tvungen att göra. Jag försökte aldrig fly. En vän till mig var upprorisk och såldes vidare för straff. Hon hamnade i ett arabland. Det verkade bättre att bara göra mitt jobb och vänta tills det var över. ?? Hon hade aldrig trott att det skulle gå så långt att de skulle falla rätt i här. Medan hon var alltid så försiktig. ?? Efteråt bitarna faller på plats, men när det verkligen inte var förutsägbar. Det var precis som förra julen att du har bestämt sig för en semester på Phuket. Jag var alltid så försiktig. Jag hörde dessa historier det, läste om det i tidningen, men det skulle aldrig hända mig. Om du har ett kontor som detta kommer du inte förväntar dig att människor är engagerade i kvinnohandel. Det fanns inga män med guldkedjor, men det var en mycket trevlig dam. Människor kan gå mycket långt för pengarna. ??
Anna har även skrivit en bok om hur hon blev offer för kvinnohandel och tvingas att arbeta som prostituerad. Hon hoppas att denna bok ställning offer för människohandel till uppmärksamheten.
I sin förordet skriver hon: ?? länge jag trodde att jag var den enda på så ?? s low mode lurades in i en fälla. Nu vet jag att varje år hundratals kvinnor i vissa sätt offer för människohandel. Lyckligtvis kunde jag fly från den tunga kriminella världen, men många kvinnor stayer delta i det mot sin vilja. ??
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha