Handel med utsläppsrätter

I Nederländerna 300 företag för 45% av utsläppen i vervuling. Företagen får utsläppsrätter, det vill säga att de har fått rätt av regeringen att förorena. När de förorenar mindre än de rättigheter de har, kan de sälja sina utsläppsrätter; som kallas handel. Handel med utsläppsrätter är i grunden smutsig luft handel.

Innehåll:

  • Stipendium
  • Myndigheten utsläpp
  • Utländska Emission
  • Kyoto
  • FÄRS
  • CO2 är bra

Stipendium

Det finns även en speciell stipendium grundades utsläppsrätter. Policyn utsläpp bör förmedla idén till folket i landet att regeringen gör något för att bekämpa föroreningen. I själva verket finns det inte mindre förorenad, men företagen har en extra administrativ skyldighet där. När ett företag är upp tas utsläppen sannolikt kommer att överstiga eller inte måste sluta förorenande; Det kan helt enkelt köpa ytterligare utsläppsrätter på börsen.

Myndigheten utsläpp

De nederländska utsläpp Authority har varit aktiv sedan 2006. Denna byrå av regeringen att kontrollera om ersättningar och åtaganden uppfylls. Om ett företag har för mycket C02of CH4uitstoot, så kolla denna byrå om det finns tillräckligt med ytterligare utsläppsrätter som förvärvats. Köp utsläpp på kort sikt är billigare än att producera ren.

Utländska Emission

Utsläppsrätter kan köpas utomlands. Det är naturligtvis leder till regeringar i andra länder ta upp alla typer av utsläppsrätter i livet som kan säljas till andra länder. I Nederländerna har många företag köpt utsläppsrätter från utlandet för att förbli ostraffade genom att förorena luften. Handel med utsläppsrätter är luft handel. Tyvärr, handeln med smutsig luft.

Kyoto

Handel med utsläppsrätter är ett resultat av Kyotoprotokollet. Klimatkonferensen i Kyoto var faktiskt misslyckas; de kunde inte enas om ren produktion. I stället för att producera rena, regeringar med införandet av handel med utsläppsrätter företag ges en legitimitet att förorena ostraffat.

FÄRS

Handel med utsläppsrätter är en fars och inte arbeta för att förbättra miljön. Genom att köpa utsläppsrätter för att köpa ut sin skuld ett företag eller en regering kan säga att de tänker mycket på miljön. Det är en typ av reklam. Utsläppsrätter är en pseudo-åtgärd. De 300 holländska företag som tillhandahåller nästan hälften av föroreningarna i Nederländerna, endast bör kunna visa ett extra papper om de överstiger normen utsläpp. Företag och regeringar slå zihzelf bröstet och säga titta, vi göra något åt ​​miljön. Föroreningar kommer att köpas med pengar. Det ser ut som överseende av den romersk-katolska kyrkan; De synder kan lösas.

CO2 är bra

Det faktum att föroreningar kan köpas av med pengar visar att ett företräde framför ekonomi en hälsosam miljö. CO2 anses vara den viktigaste växthus. Tyvärr, ingen vetenskaplig konsensus om det. Det är emellertid väl känt att metan och koldioxid är en mycket förorenande ämnen som företagen avger det. Ändå finns det en politik som syftar till. Utsläppen av koldioxid är genom aktiemarknaden har blivit en handelsvara, som kaffe och socker.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha