Hamstring eller kollektiv suck samla så sjukdom

Geska Wikström Februari 28, 2016 Miscellanea 10 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Samla upp så mycket som huset är inte längre beboeliga. Människor som lider av hamstring eller kollektiv suck går så långt som deras otämjda passion för att samla leder till packade, smutsiga hus och försummelse. Ofta finns det stank och brandsäkerhet i målet där dessa människor är en fara för sig själv och sin omgivning. Denna psykisk sjukdom är med droger och beteendeterapi behandlingsbara. Insamling är i alla tider och i alla åldrar. Barn är redan tränar med att samla baseball kort och Barbiedockor och äldre, i sin tur, samla antikviteter, böcker, djur, tidningar eller skor. De flesta människor har sin uppsamlings passion i handen och hålla sina insamlingsnivåer eller hyra, om det behövs, en professionell arrangör att sätta saker i ordning. Det kan också komma ur handen så huset är för liten, föroreningar och försummelse uppstår, tillsammans med lukt. Vi talar då för hamstring eller kollektiv suck.

Collyer bröder

År 1947 är en extrem form av kollektiv ilska för första gången i nyheterna. I New York, under det året bröderna Homer och Langley Collyer hittades död i sitt hem.
Redan år 1928 stängde väl förmedlade bröderna i deras tre våningar herrgård på Fifth Avenue från omvärlden. Krymplingar Homer kom hem inte längre och Langley gick ensam på natten utanför. Under hans nattliga vandringar släpade han allt tillbaka hem, kasserade möbler, lådor, tidningar, även grenar och skrot. Han stouwde hela huset fullt och staplade allt så att en sann labyrint var där han kunde hitta sin väg ensam. Rädd för inkräktare även fällor han som en själv blev dödlig.
Efter en sökning på mer än två veckor, den April 8, 1947 är ruttnande och råtta-ätit kropp hittades begravd under stora balar av tidningar, inte långt från den plats där den 21 mars om den livlösa kroppen av Homeros hittades. Blinda och lamslå Homer var helt beroende av sin bror och en svält dog. Totalt 103 ton avfall avlägsnas från huset. Rädslan att kasta något förutom hamstring kallas därför ibland Collyer syndrom.

Djursamling

Förutom den extrema kollektiv suck av föremål, djur är också mycket uppskattad samlarobjekt som körs ofta utom kontroll. I vårt land når oss genom media regelbundet rapporter om smittade hus, fulla med försummade djur; hundar, katter, hästar, reptiler och gnagare. Och i en två-rumslägenhet i Berlin höll en tysk man 1700 parakiter. Efter grannar klagade över buller och lukt olägenheter grep myndigheterna. Ett typiskt fall av djur Hamstring eller i detta fall Bird Hamstring.

Obsessive Compulsive Disorder

Den samlarsjuka eller pack råtta, som hänvisar till hamstring att djuret betyder att de fruktar måste kasta bort något och kan inte avstå från onödiga, slitna föremål i tanken att det någonsin skulle viktigt kan vara. Compulsive insamling är en erkänd psykisk störning, tvångssyndrom, vilket har inneburit en stor inverkan på välfärden för personen. Den dagliga tvångstankar, kan patienten vanligtvis inte längre leva ett normalt socialt liv eller fungerar inte längre som han blir isolerade. Det finns ofta en depression och fysiska symtom som huvudvärk, magbesvär och trötthet.

Behandling av beteendeterapi och antidepressiva medel

Personer med OCD är inte galen. De är medvetna om vad som händer omkring dem, och att de har ett problem. Men de är inte ens medvetna om att de själva är problemet. När patienten är sent in under behandling är att behandla väl med tvångssyndrom, i kombination med beteendeterapi med läkemedel såsom antidepressiva eller antipsykotiska läkemedel.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Crescentia Sjöholm
  Like 1   Dislike 1

Jag har nyligen tagits emot av sådan person eftersom jag har något att falla av en myndighet du hade något där att doen.Ik afleveren.Kan väldigt osäker inuti eftersom det fanns behov, men en gnista av hennes cigarett och flyger utanför partiet i brand med vad alla låg på marken

Kiki Sundqvist
  Like 1   Dislike 0

Hej D.Indien du oroa dig, kan du kontakta din lokala hälso-avdelning. Bedömningen av föroreningar, samordna en evakuering och rengöring av huset är oftast uitgevoerd.Zalomeya av dem

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha