Hallucinera från sömnförlamning

Böril Marklund Februari 27, 2016 Hälsa 37 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sömnförlamning eller slaapparalyse är vanligare än du kanske tror. Det händer en hel del människor och om det inte finns en underliggande fysisk eller psykisk problem för orsak, det är helt normalt och inget att vara rädd för. Denna förlamning sker oftast under REM-sömn, bara ögat muskler, lungor och hjärta är fortfarande aktiva.

Vad är sömnförlamning?

Sömnförlamning blir medveten om muskelsvaghet eller Atonia som inträffar under REM-sömnen, vilket avskräcker åtgärder för att genomföra våra drömmar för oss. Atony som äger rum varje gång vi somnar, men vi är mestadels omedvetna om. Under denna förlamning en person kan faktiskt vara vaken eller den personen kan drömma om att han ligger vaken i sängen. Vakna upp i förlamning sker oftast på morgonen, i slutet av sömn medan den senare i början av sömnen inträffar när du effektivt somna. Båda typerna brukar åtföljas av auditiv och visuella hallucinationer och en känsla av tryck över bröstet. Det skapar oftast panik och kan vara mycket skrämmande.
De flesta människor upplever detta sömnförlamning ofta, men inte alltför illa men två i deras liv. Det är ett utmärkt sätt att ange en klarsynt dröm, är detta en dröm där drömmaren är faktiskt medveten om att han drömmer. Om du vill uppleva detta, kan du alltid experimentera för att medvetet komma in i den sömnförlamning skede.

Symtom på sömnförlamning

Under natten vi alla göra det till det stadium där sömnförlamning sker. Vi är helt enkelt inte medvetna om oss, precis som vår hjärna vaknar innan kroppen gör. Här är några av de vanligaste symtomen på sömnförlamning. Du har förmodligen inte kommer att uppleva några symptom. Ibland kommer det att handla om en enda symptom, och ibland en kombination av flera symtom.
  • Domningar i musklerna i hela kroppen.
  • Känsla av vibrationer och stickningar
  • Hypnagogiska hallucinationer: Detta är det skede där människor hävdar demoner, spöken och alla möjliga konstiga djur har sett svävar över sin säng. Detta kan vara ganska skrämmande, även om du vet att du är i någon fara och det är bara inbillning.
  • Hallucinationer där människor känner att det finns en koloni av myror marscherar över sina kroppar. Somliga hävdar även att de kände sig som om deras kropp var helt täckt med grodor.
  • Hearing flera konstiga ljud som ett surrande ljud, poppande ljud, eller exploderande knattrande ljud eller ringningar i öronen.
  • En känsla av obehag om någon håller dig ständigt övervakas.

Nyttan av sömnförlamning

Personer som lider av sömnförlamning kommer oundvikligen att fokusera på rädsla och obehag som de upplevt detta, men sällan kommer de att inse att denna märkliga erfarenhet har också en enorm potential för upplysning av kropp och själ.
Folk som inte vet den verkliga orsaken till sömnförlamning tänker att de kommer galen och skulle föredra att aldrig behöva uppleva denna erfarenhet. Vår kropp, men inte har ett giltigt skäl att gå igenom denna förlamning skede. På grund av detta blir att vi kommer att agera som i våra drömmar, tänk på olika åtgärder, såsom att flyga, slåss, hoppning, simning, kort sagt, allt vad vi kan i våra drömmar.
Detta är anledningen till att kroppen är i ett tillstånd av sömnförlamning. Den enda delen av kroppen som fortfarande kan röra sina våra ögonlock. Om du har någon tittat någonsin sov medan den personen du har säkert redan märkt att ögonen ibland kan göra konstiga rörelser, även om de är stängda. Detta är ett tecken på att personen är förmodligen drömmer. Ögonen verkar i princip strikt som i drömmen. Dock är resten av kroppen förlamad.

Awakening från sömnförlamning

Sömnförlamning är inte skadligt, även med alla dessa hallucinationer och djur som du verkligen verkar krypa. Det är bara en reaktion av kroppen till ditt sinne är vaken alltför snart att bli.
Om du medvetet i en klarsynt dröm försöker få du uppenbarligen vill att det ska sluta sömnförlamning. Det enda du kan göra är att vänta tills det är över. Varaktigheten av en sömnförlamning kan gå från några sekunder till flera minuter. Det är meningslöst att försöka bekämpa dessa hallucinationer eller få panik. Detta kan förlänga förlamning eftersom din hjärna will'll tror du fortfarande drömmer gör din försvarsmekanism kommer inte att tillåta någon rörelse. När kroppen inser att du faktiskt vakna förlamning stannar av sig själv.
Det finns naturligtvis ett litet trick för att ändå få snabbare från sömnförlamning. Genom dina tår och fingrar fram och tillbaka försöker flytta du kommer att vakna snabbare från denna fas. Det fungerar inte för alla, men det är verkligen värt ett försök.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Ani Mattson
  Like 1   Dislike 2

Oja Joh. Jag står en enhet medan min kropp var förlamad och då kände jag att det går i mig men i själva verket var mina muskler i mitt huvud nedåt. Och denna enhet har blivit min vision och se det ibland auror runt folk. Och naturligtvis detta inte var allt. Det finns mer.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha