Haag: distriktet Vruchtenbuurt

Haag har många stadsdelar, alla med sin egen karaktär. Ett av de områden som ofta nämns är Vruchtenbuurt. När Vruchtenbuurt hör också igen som mindre del av hela nötter i området. Frukt och nötter grannskaps området är prisvärda och fortfarande mycket populära stadsdelar i Haag.

Var är Vruchtenbuurt?

Den Vruchtenbuurt är ett område som löper ungefär mellan nämnda Laan van Meerdervoort och Old Haagweg och mellan Green Prinstererlaan och Avenue Oak och sanddyner. Mellan Vruchtenbuurt och stranden är bara ett område, stranden är också inom cykelavstånd från Vruchtenbuurt. Cirka 10 minuter med cykel. Med kollektivtrafik du kommer med buss 23 är enklast på Kijkduin stranden. Med cykel är stranden i Savornin Lohman Avenue närmare.

Karakterisering av distriktet

Den Vruchtenbuurt är en fjärdedel av trettiotalet. När detta område byggdes denna del av Haag var i stort sett outforskat. Det fanns egendomar, fanns det en hel del av sanddyner, och bönderna var fortfarande aktiv. Vägar knappt byggdes. Laan van Meerdervoort redan fanns vid den tiden och hade blivit en viktig tillfartsväg för distriktet. The Old Haagweg, som då hette Haagweg fanns. Först senare på andra sidan vattnet används Loosduinsekade där allt blev ännu mer tillgängliga. Liksom alla distrikt i trettiotalet i Haag har Vruchtenbuurt mycket Portico hem med en öppen veranda. Alla tre skikten. Området vet också säkert som byggtid hus med riktiga bakgårdar.

Butik Sälja i distriktet

Vid kanten av Vruchtenbuurt är shoppingcentret Savornin Lohmanplein, på gränsen till distriktet Böhmen. Köpcentret ligger i ett gränsområde där så många människor bor runt den med en bra inkomst. Gallerian är täckt är gratis på taket av köpcentret parkering. Tills nyligen orsak till ambulanser Haag söder och sydväst från parkeringsdäck, men ambulansstation flyttades till kyrkan Garden-området. Den inomhus köpcentrum är en av de största Albert Heijn butiker i regionen. Albert Heijn är också före sin tid genom självskannings kassor. Folk går med handscanner genom affären och köpa vad de vill de skanna plats, innan de sätter den i kundvagnen. En andra butik är C1000, som förmodligen kommer att gå in i en Lidl anläggning. Apotek Kalisvaart är ett begrepp, han sitter där under en lång tid och är i närheten välkänd. En mindre apotek är Barretos, i en byggnad som var tills nyligen Krenning. Krenning var en butik skivor, CD-skivor senare och har funnits i decennier. De hade också en annan filial i Appelstraat, var det också sålt utrustning. Den grenen fortfarande existerar, är inte längre Krenning och innefattar återförsäljare av kvalitet Bang & Olufsen. De Savornin Lohmanplein ytterligare presentbutiker, en bokhandel, Multivlaai, en kinesisk restaurang, ett kafé, Pedlar, ett slags förråd av Sinkel som verkligen har tänkt på allt, en slaktare, och några butiker. Inom gångavstånd från köpcentret är även shopping Appelstraat och Vlierboomstraat. Dessa gator är nära besläktade. Gatorna organiserar många saker tillsammans. Vlierboomstraat någonsin proklamerade njutbar shopping Nederländerna och en reklamfilm för Croma smör införlivas i en slaktare butik i Vlierboomstraat. Dessa två gator är bara små butiker, men de har också en Bruna etablering och Video. Hoogvliet gjorde för några år sedan, en stormarknad öppet i tre intilliggande byggnader, som de hade köpt den, men de fick tillstånd är inte runt, delvis på grund av de trädgårdar som skulle behöva täckas.

Nötter området som en del av Vruchtenbuurt

Hörnet mellan Thorbeckelaan, Gamla Haagweg, Albardastraat och Walnut Street tillhör Vruchtenbuurt, men alltid kallas Nötter Neighborhood. De har också en privat stadsdel förening. Nötter distrikt är ett litet distrikt där idag inga butiker längre. Utom Fonville, cigarrbutiken på hörnet av Walnut Street och den gamla Haagweg. Gamma och Vierman sitta på den gamla Haagweg, men det betyder egentligen inte hör till Notes-området. Dessutom kommer dessa butiker att rivas eftersom det byggandet av nio våningar kommer att vara hög. Invånarna i området Nötter har här några år utan framgång emot. I hörnet av Walnut Street och Albardastraat är en frisör. I hörnet av Walnut Street och Thorbeckelaan är en annan Café. Noteringar på torget är också en stadsdel pub sedan urminnes tider. Används för att veta detta område mycket mer affärer på varje gata ensam, som bagare Hus och mjölk butik Zeelenberg.

Försäljning och uthyrning

Nötter området är både när det gäller uthyrning och egnahem billigare än Vruchtenbuurt. Bostäder på Thorbeckelaan är dyr. På Savornin Lohmanplein hans privata bostäder att hyra ovanför gallerian. Lägenheter i Walnut Stadsdel börjar knappt en och en halv ton, lägre bostads dyrare. I Vruchtenbuurt de billigaste lägenheterna kommer att vara i ett snitt över halv ton. Nötter Neighborhood har inga småhus, den Vruchtenbuurt though.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha