Gyllene regler för öl

Baltasar Palmstruch Februari 28, 2016 Näring 1 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Användningen av öl i köket igen på uppgång. Det är inte längre konstigt att dricka ett glas öl i en skål. Vissa föredrar att förbereda sig för att ge ölet som användes i domstol, andra föredrar öl med en motsatt smak. Det finns några gyllene regler för att perfekt kombinera öl och gastronomi. Öl är mer törstsläckande och uppfriskande än vin, öl har en bredare smak paket och innehåller mindre alkohol. Dessutom lockar lägre kaloriinnehåll fler människor att dricka öl. Öl innehåller koldioxid som möjliggör snabbare matsmältning och bryter ner alkohol snabbare.

De gyllene regler när du använder öl i köket

  • Ut på produkten och hitta en lämplig öl med det. Öl och beredningen bör vara bättre för det.
  • Öl och matlagning måste ha samma smak eller arom innehåll styrka. Lättöl med en lätt matlagning, öl med mer smak med en starkare preparat.
  • Letar du efter den perfekta harmonin mellan surt, sött och bittert i matlagning och öl. Upprepa samma smak som en förberedelse för att hälla öl med en liknande smak.
  • Du kan använda öl för sås är dock inte nödvändigt. Såser ändrar smak och bildurvalet och smak av såsen bestämma öl val.
  • Börja med en lättare öl som en aperitif eller förrätt till huvudrätt och servera öl med en stark smak. Frukt Beers inkluderar läckra med desserter.
  • Smak är personlig. Vissa föredrar att använda samma öl från bryggeri och dryck, medan andra föredrar en annan öl. Här finns inga regler, vara kreativa och försöka hitta heller, så du vet var dina önskemål ligger.

Översikt vägledning
Du ser en tabell som visar de olika typerna av öl i vilken domstol du kan använda det bäst. Detta är inte obligatoriskt, det är ett direktiv.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Kia Palmstruch
  Like 5   Dislike 0

Hej, Vilken typ av öl skulle passa där med salta rätter som quiche tartiflette.Of s 'grtn Pascal?

Kristjana Syrén
  Like 2   Dislike 1

Inga brott men abbey öl? Det finns så många olika abbey öl som omöjligt att under ett paraply platser zijn.ik namn ensam Grimbergen en blondin och en St Feuillien Brown, båda kloster öl men helt verschillend.wil ni få ut din lista eftersom det butiker Ingenstans op.verder bra artikel.

Lovis Bergmann
  Like 0   Dislike 1

Belgiska rätter och hans rätter: belgarna kallas Burgundies och när man tittar på deras kök som bara kan bekräftas?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha