Guardian; Paulo Coelho

Den nya boken av Paul Coelho kallas "Guardian", första utgåvan augusti 2010. I denna bok, men beskriver Paul Coelho är sanna erfarenheter från 1988. Coelho skriver i 3: e person, en berättelse om ett par - Paulo och Chris - sådana som beror en tilldelning av läraren J. Paulo 40 dagar i Mojaveöknen spenderar på jakt efter sin förmyndare. Separat växer de andligt och som ett resultat de också återupptäcka sin kärlek.

Paul Coelho

Paulo Coelho är en världsberömd andlig författare. Alkemisten, den Zahir och Häxan av Portobello är bara några kända titlarna på hela hans konstnärskap. Hans verk har översatts till så många som 71 språk. Han har hedrats med många internationella utmärkelser och FN HII heter "messenger of peace". Hans bok "The Guardian" handlar om modet att börja om igen, förlåta vårt förflutna och framtidstro.

The Guardian

"Vi förstör alltid vad vi föredrar är
Allt vi vet, men;
Vissa gör det med en bitter blick
Andra med en smickrande ord;
Fegisar göra det med en kyss,
Den modiga med svärd. "
Detta fragment av en dikt av Oscar Wilde satte lektor J. Paulo tills att gå till en avlägsen plats, eftersom någon kunde hjälpa honom om vad han älskar - hans arbete - att acceptera.
Paulo väljer att låta Mojaveöknen i USA ut. Hans fru följer honom medan Chris.
Att omedelbart maaar göra en stor åra i: Om du har något att göra med det andliga, det är definitivt inte din bok. Ändå är det en gripande bok som också innehåller icke-spirituals ett kraftfullt budskap: när vi mot sin vilja ikapp eller till och med kört fast i en rutin, har vi våra bästa drömmar / vad vi är den sötaste, ofta inte accepteras eller försökte även huden. Och det är också mycket svårt att bryta sig loss från rutinen och eliminera allt skräp i ditt liv, eller åtminstone till den grad att det kommer närmare vår dröm. Eftersom det är lättare att göra ingenting, eftersom vår rutin är gjuten som en sliten sko.
Paulo och i dess kölvatten senare Chris att komma i kontakt med sin förmyndare och användning av Tog, en välkänd lärare J., de snart hitta sätt att prata med sin förmyndare. Detta görs via den så kallade "kanalisering". Enligt detta brev, vi alla har en andra själ. Tricket är nu detta andra sinne att hålla käften och det fungerar precis att låta honom först helt tills det är naturligtvis trött. Då är du redo att kanalisera och tala med din skyddsängel.
För Chris detta är tillräckligt, men inte för Paulo. Han vill också se hans skyddsängel.

Valkyriesen

Valkyries är strids gudinnor från den nordiska mytologin.
Under sina vandringar i Mojaveöknen göra Paulo och Chris mötte en grupp av Amazons som kallar sig Valkyries. Detta är en grupp av åtta i läderklädda damer som drar till häst genom öknen och i varje stad på väg kond ge upp sin tro. Kaptenen heter Valhalla. Valhalla har sin skyddsängel redan sett och Paulo vill inget hellre än för henne att ta reda på vad du måste göra. Hon ger alla typer av verbal och icke-verbala signaler, men i slutändan lämna Valkyries att följa sin egen väg och låt Paulo och Chris bakom. En av dessa indikationer är: du måste bryta avtalet när som helst som du har stängt i ditt liv. Var och en av oss har tecknat ett sådant avtal med sitt liv, menar Chris. Av de fyrtio dagar i öknen, finns det nu 38 gått och det är bara den näst sista dagen av skyddsängel visas och skriver sitt namn i sanden.

Din egen skyddsängel

Det finns mycket mer saker i himmel och jord än vi kunde ha trott och inte ens de mest nyktra dem fly denna idé. Men du kan också läsas som en fabel den här boken och dra dina egna slutsatser. Att söka efter din skyddsängel kan också ses metaphorically: du är din egen skyddsängel och du kan bara hitta dig själv när du är öppna presenter och där man skulle kunna uppnå bättre än i den majestätiska naturen, vilket i sig har något magiskt. De säger att alla har en skyddsängel. Det är bra. Men denna skyddsängel för att hålla dig själv på jobbet. Det är inte så att han kommer mellan dem om du uppträder vårdslöst, till exempel om du beter sig som om ingen annan är på väg, vilket gör alla, även skyddsängel, men bör föregripa din dumhet. Nej, din skydds bör ge dig en chans, du måste hitta honom och han är inte du.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Han vill vara i den här berättelsen - ångra förbi stängt ackord: Fan Coelho i vila är "kontrakt" som han hade skrivit som låtskrivare med "The Beast" = Aleister Crowley, en ockultist / trollkarl. Coelho, R-katolska gjorde på uppmaning av sin lärare J. Coelho regelbundet ber till Gud och Maria för skydd. Ändå påverkan av Crowleys lära även i hans senaste böcker lezen.Het bok om sig själv, men han inte skriva i jag-form eller i tredje persoon.Hij beskriver hans verk, lämna och tänka igenom / från olika karaktärer. Läser lite obehagligt. Coelhos handstil i denna bok är mycket förgäves, ibland till den grad av arrogans. Historien är intressant. När du läser den här historien Google är en bra hjälp för att läsa "mellan raderna".

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha