Gräv i Trampolin, InGround studsmatta

Ingabrita Sohlman April 24, 2016 Hus & Trädgård 18 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En InGround studsmatta är snyggt dold i trädgården. Eftersom de flesta av det är begravd är mycket mindre på studsmattan. Vid fastställandet av platsen i trädgården, är det viktigt att ta hänsyn till utrymmet runt omkring. För en vacker yta, kan du välja att köpa ett kit. Med ett kit arbeta dig snäva kanten av trampolin, vilket gör dem mindre märkbar.

Placera i trädgården

Placeringen av en InGround studsmatta i trädgården bör vara lättillgänglig. En InGround trampolin, även kallad en InGround trampolin, är en integrerad del av trädgården. Du kan inte flytta så lätt här. Ha detta i åtanke så om du planerar att gräva i en trampolin. Det är viktigt att det finns tillräckligt med utrymme runt studsmattan är på väg, så att barnen kan enkelt och hoppa av. Kan också vara det fortfarande gummiplattor eller annat material placeras runt den. På så sätt undviker du olyckor när någon hoppar av misstag.
Vid fastställandet plats i trädgården för studsmatta du måste ta hänsyn till eventuella underjordiska ledningar. I den mån du kan avgöra detta är det bäst att hålla sig borta från avlopp och vattenledningar. Trädgårdsbelysning är ofta kopplad till elnätet, se till att delta i rören. De flesta rör är rätt djup så att du inte kommer att beröra, men det kan hända att linjer är högre. Betrakta även tillgängligheten till gropen för att gräva i samband med en skottkärra eller en grävmaskin.

Trampolin håla

En InGround studsmatta är säkrare eftersom nedgången är lägre. Studsmattan är också en mycket mindre i trädgården. En trampoline kan gräva på flera sätt. Detta beror på vilken typ av trampolin du köper. Det är specialversioner som är mer lämpade att gräva i. Men standard studsmatta är bra att gräva i. Du kan begrava trampolin i sin helhet. För vissa modeller kan du förkorta benen, så att du kan räcka med en något grundare grop.
Se till att begrava trampolin mellan tjugo och trettio centimeter överskrider gräsmattan. Som flyttas när man tränar en hel del luft, är det nödvändigt att luften kan fly. Om luftflödet hindras av en kant på den sida, som ansluter till ramen, kan luften inte lämna. Detta minskar hoppar komfort. Också bära därmed studsmattan snabbare, på grund av större resistens mot materialet. Dessutom ger det ventilation i samband med fukt under studsmattan.
Några fördelar med en InGround trampolin:
  • Studsmattan är inte märkbar i trädgården
  • användningen är säkrare eftersom nedgången är lägre
  • området under studsmattan är skyddad
  • Små barn kan lätt klättra på studsmattan

InGround

Ett kit ger en förseglad kant runt studsmattan. Lufthål är anordnade i kanten, så att luft med ett korrekt sätt, kan flyttas under hoppet. Gränsen är ett hinder för barn och leksaker för att komma under studsmattan. Monteringssatsen består av ark. Dessa plattor är femtio centimeter höga och stickande hälften i marken. Med skruvar, är plattorna fäst studsmattan. Priset för en sats varierar från femtio till flera hundra euro euro ?? s. Ju större studsmatta, desto mer dyr installationssatsen.
Om du är händig, kan du även skapa en ram runt studsmattan. Att ta hand under en tillräcklig hål i förhållande till luften under användning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha