Grundläggande principer i sporten

Racing duvor lossas i Frankrike och efter några timmar hemma för många år människor har fascinerats. Sent 19th century fanns redan massor av spel med dessa djur hålls. Än idag i Nederländerna mer än 22 000 människor beroende av denna sport. När man kom i kontakt med den här sporten så man inte kommer lätt välja mer för andra fritidsaktiviteter. Man kan njuta av denna sport ålderdom och även med ungdomar, både pojkar alla flickor, företagen i brevduvesporten är populärt. För en utomstående verkar det företag av duvor kan bli lite komplicerat, men det är inte så illa. Några av de grundläggande och fundamentala principer är duvan sporten inom räckhåll för alla och öppnar upp en ny möjlighet för en spännande hobby.

Bostäder

Innan man börjar med duvor en måste ha bostäder för duvorna. På bostadsmarknaden duvor har en många möjligheter. Det finns färdiga pennor för försäljning som uppfyller alla krav boende. I dessa loft är verkliga pärlor i din trädgård och de är till försäljning i alla former och storlekar. Färdiga loft är i allmänhet inte billigt eftersom de kvalitativt möta mycket höga krav. Det material som används är oftast möter hög kvalitet och de kommer att levereras fullt möblerade. Om du är lite händig, kan du dock också mycket väl i sig bygga ett loft där duvor känner sig hemma och att du kan leverera enastående prestanda. Ett loft vad som kan kallas bra för tävlingsduvor måste uppfylla följande krav: det är torrt, inte resa på loftet och det finns tillräcklig ventilation så att det finns tillräckligt med syre. För att kunna nå en och den andra är en bur ofta placeras ovanför marken så att vinden kan passera under botten och tar emot en fuktig jord så varje chans att torka.
Torr mark är av stor betydelse eftersom duvorna förlorar gödsel på botten och det bör ges en chans att torka snabbt. Flytande gödsel är en grogrund för bakterier och måste vi naturligtvis alltid undvika. Dessutom är det viktigt att solstrålarna kan tränga in i vinden. UV-strålningen är bra och döda bakterier som också kan påverka hälsan hos duvor. Ventilations görs bäst genom taket. Goda resultat uppnås genom att ventilera ett tak med kakel. I många fall den naturliga miljön har tillräckligt med utrymme för utmatning av den förbrukade luften. Skulle detta visa sig vara otillräcklig då ett ventilationsrör i taket är ett bra alternativ. För att uppmuntra god luft dränering är möjligt att borra några hål i botten för att släppa in frisk luft. Dessutom är det naturligtvis möjligt att mekaniskt ventilera med en fläkt. Krävs i en bra loft är dock inte. Vissa pennor själva så väl som behövs ingen enda verktyg för att få perfekta förhållanden på loftet. Loft är byggda mestadels av trä, men kan också byggas i sten. De kan byggas in skjul, garage och vindar av bostäder. Attic loft är ofta ganska bra eftersom det nästan alltid mycket torra loft och det finns också nästan alltid ett behagligt klimat.

Arrangemang

På loftet Åtgärder måste vidtas när duvorna sitter. Olika medel finns tillgängliga innan marknaden men om du är praktiskt att göra dessa anläggningar själva. Den returnera duva är som original invånare av stenar och klippor inte gillar tunna kvistar. Det finns schabjes som också kallas schabbetjes eller kapell som uppfyller utmärkt som enskilt säte. Sätena som också samtidigt förse samlingen gödsel. Dessutom så kallade fack som kan möta bra om säte och används främst för loft med ungdomar. En broedbak fungerar väl som ett säte. När duvorna inte ägnar sig åt avel aktivitet kan denna behållare speciellt för män, som kallas tuppar, mycket väl fungera som enskilt säte.
Lagerplatsen är också det område, den egna platsen för tuppen, där han utsätter sin partner, kommer ingen annan att lida. Om sätet kan också använda tjocka pinnar som inte behöver vara runda. Dessa används främst i löpning. Inte säker i alla fall, om du arbetar med avels lådor, det finns alltid fler platser än duvor. Detta förhindrar mycket oro eftersom en trånga sittplatser duvor flyger ofta till en plats redan upptagen och det försöker utvisa annan duva. Vi måste undvika, eftersom resten av loft är välfärd duvorna. Förutom ett loft och platserna bör det integreras i loftet utrymmet i tanken och skål. Det finns på marknaden utmärkta vatten brickor till salu som uppifrån är täckta med ett lock. Detta förhindrar att vatten förorenat med avföring och damm. De tillgängliga fodertråg brukar undvika att fåglarna finns en hel del foder utstötning och dessutom risken för förorening av gödsel liten. De finns i alla former och storlekar. Det kan också själv om man är lite händig bygga en sådan krubba. Dessutom bör det finnas en plats för grus och mineraler. Återigen denna plats måste väljas så att fåglarna inte kan foul det.

Duvor

När vi har duvorna kan få loftet med tillbehör. Om en konstig sak i sporten detta kan verka hårdast. I djuraffärer finns aldrig tävlingsduvor sedan. Varför tror du behöver lite hjälp här. Dessa kan ges av en annan duva snyggare. I området där du bor är vanligtvis några sammanslutningar av duva entusiaster där du kan gå. Nederländerna har cirka 900 föreningar och sannolikheten för att en sådan sammanslutning i ditt område, är mycket stor. När du är ansluten till föreningen är inte svårt att få duvor. En ny medlem som inte har några duvor kan nästan alltid räkna med hjälp från lagkamrater som alltid är beredda att avstå flera ungdomar. Detta kan vara en bra början, men det har vissa risker ?? s. Människor inte alltid få ungdomar samtidigt och som ger problem uitwennen pojken. Vissa pojke som gör än alla sightseeing flygningar runt huset medan den andra pojken fortfarande måste lära sig att flygga. Chansen att du förlorar yngre fåglar är större.
De yngsta fåglarna flyga iväg med de äldre duvor medan det fortfarande bör utforska omgivningarna. Om dessa duvor med äldre fåglar flyger längs då är chansen att de är för långt för fort från loftet fluga och kan inte längre hitta vägen tillbaka. Ett annat problem kan vara att människor med många olika fåglar från flera loft, ger också olika sjukdomar på loftet. De flesta loft är bekant med några problem med sjukdomar, eftersom duvorna i loft vanligtvis visst motstånd mot dessa sjukdomar har byggt förfaller denna sjukdom oftast utan alltför många komplikationer. Duvorna är dock inför okända sjukdomar, är det verkligen svårt för nybörjare att korrekt hantera den här affären. Alla de bästa att börja med duvor när man några sena ungdomar kan få en bättre duva snyggare. Sena ungdomar är duvor som är födda på sommaren, men är för ung för att delta även i tävlingar i födelseåret. För duvan snyggare, de är ofta mindre viktiga och därför kan de vara lättare att köpa lite pengar och kan ofta få en även som en nybörjare kommer gratis. I föreningen finns säkert folk som kan hjälpa dig. Man får i detta sensommaren pojken då kan det inte flyga det, men året därpå kan växa naturligt komma överens. Har du då kan det ge duvorna som erhållits under tillsammans med din loft erbjöd också en kweekren eller loft. Om de är tillräckligt gamla avkomma än vad som kan växa igen från den här pojken. Sen pojke är klokt att inte gå alltför tidigt växer i slutet av februari när vädret är tillräckligt tidigt för att flyga med den odlade pojken. Det går för långt att vara här på alla aspekter av växande att gå i. Svårt det är åtminstone inte när en av fåglarna i varje fall framställas. Det finns dock på alla aspekter av sport häften i handeln som kan anges. En vanlig uppgift för nybörjare är i alla fall inte mer tillråda.

Skötsel

Förutom bra boende och duvor är då ordet till brevduvor innehavaren att hålla fåglarna friska och även att uppnå med imponerande resultat i tävlingar. Den vård och tillsyn spelar en central roll. Det finns för övrigt många vägar bär till Rom, men jag kommer att begränsa mig till den vanligaste behandlingen. För det första loft företrädesvis bör rengöras dagligen. Duvor bajsa och vi kan ta bättre men regelbundet, är det trevligt att komma till duvor på loftet och gödsel kan också innehålla patogener. Denna rengöring är lätt att göra med en s.k. skrapa, ett verktyg utvecklat specifikt för duvor. Gödseln skrapas ihop detta helt enkelt och att deponera i en hink.
Dessutom en kan till exempel varje vecka rengöra loft noggrant rengöras genom bränning av en brännare eller för att behandla den med en flytande desinfektionsmedel. Sådana vätskor döda bakterier och virus och det är fördelaktigt att minska infektionstrycket på loftet. Duvorna måste ha daglig tillgång till friskt dricksvatten. Till dricksvatten tillsätts ibland ämnen för att främja hälsa eller ens att läka duva. Till exempel är många läkemedel administreras via dricksvattnet, beroende på omständigheterna, eftersom duvorna har aldrig mycket bättre läkemedel ges över en fuktad foder lika stora mängder vatten. Den administrerade dosen kommer då att vara mycket mer exakt. Förutom läkemedel är också hälsofrämjande medel tillsätts såsom vitaminer, örter, teer, krossade vitlöksklyftor, och så vidare. Sådana medel är i princip egentligen inte nödvändigt, men det finns vissa omständigheter där extra vitaminer kan administreras. En eller två gånger i veckan, en krossad vitlöksklyfta i dricksvattnet kan hålla fåglarna friska som möjligt. Ofta är det den oro som har fåglarna är duvor som gör hållaren över det sätt på vilket duvorna få lite extra ?? s. Det är i samtliga fall är det bättre att dricksvattnet inte är på botten. För att undvika att damm och avföring från nedsmutsning potten med dricksvattnet kan vara bättre vad placeras högre.

Näring

För de dagliga livsmedelsstandard mixar på marknaden prestera bra på det hela taget. Så det finns mat för racing säsongen, ruggning och avel. Det finns också standard foder för alla årstider. Den sista matningen är inte nödvändigtvis min inställning. En duva ruggning är verkligen olika behov än en duva att flyga.
Under tävlingssäsongen, är efterfrågan på bränsle större än under ruggning perioden. I denna sista perioden måste duvan ha tillgängliga ämnen som gör det möjligt att förnya hela sin fjäderdräkt, medan under häckningssäsongen ska kunna skapa fågelägg och fågelungar av livsmedel måste lämnas om kycklingarna i en period av ett fåtal veckor av en minimal chick ska växa ut till duva med en storlek på en vuxen duva. I standard och blanda kommer man därför att behöva mingla och ha mer mat med kolhydrater under tävlingssäsongen och mäta proteiner under ruggnings säsongen och häckningssäsongen. Dessutom bör det vara duvor som distribueras på avlägsna flyg att ge ytterligare fetter, till exempel i form av jordnötter ?? s. För nybörjare, är det bättre att välja säsongs blandningar. För varje penna måste mata duvorna nästa dag för att få tillgång till mineraler i form av grus och mineralblandning. Detta kan åstadkommas i separata krukor. Spelar ingen roll för mycket eftersom man kan se innehållet bäst att ändra några dagar. Om några dagar har varit duvor kommer knappast äta på grund av damm och liknande som har förorenat mineraler. Ett skikt av slipkorn på botten av tråget är också mycket effektivt.

Sjukdomar

Förutom dessa dagliga vården vi behöver är oroliga att våra duvor är sjuka. Förebyggande arbete kan förhindra en hel del skada. Tävlingsduvor måste vaccineras obligatoriskt i alla fall mot den så kallade paramyxovirus. Denna ympning görs bäst när ungdomarna är cirka fem veckor gamla. Ympningen ger i samtliga fall, och endast en backspänning i hälsa. Vid en ålder av fem veckor, ungdomarna har ett visst skydd mot sjukdomar hos föräldrarna att de har fått ut ur ägget. Det kan då räcka utan många problem en sådan vaccination. Dessutom, duvor förebyggande för att vaccinera mot smittkoppor.
Dessa enkla ympning rekommenderas för pigeon sporten. Sjukdomen är oftast inte allvarligt, men när det slår under tävlingssäsongen än denna extremt irriterande eftersom de inte längre kan flyga. Sedan finns det vissa sjukdomar där duvan sporten kommer regelbundet i kontakt med. Den vanligaste är den gula ?? ??. Genom en halsbomullstopp veterinären lätt kan avgöra om fågeln är infekterad medan dess etablerade via gödselmaskinfektioner. En kuurt mot sådana sjukdomar ofta blinda dvs man ger läkemedel medan de är inte säker på att duvorna är sjuka. Med de kostnader det innebär, är det bättre att rådfråga veterinär för att göra detta till en diagnos genom en enkät. Duvorna ger mediciner medan de inte är sjuka är inte bidrar till skick och att vi behöver på duvor som måste ske prestanda. En hälsosam duva sitter tätt under våren, är krita-vita skäggtömmar och flugor gillar. Är det inte på någon av dessa kan man bör konsultera en veterinär. Det finns i övrigt friska fåglar som inte flyger. Dessa är ofta alltför fet. För mycket mat är ofta inte bra. Här kommer erfarenheten in i bilden som är svårt i en artikel är att förklara. Den ena är en nybörjare då hjälp av en erfaren duvor innehavaren en första ettåringar håller därför mycket värdefull.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha