Greys Anatomy; TV-serier

Utan tvekan en av de mest populära serien av det gångna året. Serien har i sin korta existens för många utmärkelser och nomineringar vunnit. Serien av fem nyutexaminerade läkarna ser i sin interna utbildning på Seattle Grace Hospital. Händelserna följs av ögonen på en av dessa fem grundläggande läkare; Meredith Grey. Även om bakgrunder i de fem läkarna är helt olika form nära vänskap.

Greys Anatomy ??

De är unga, intelligent och mycket ambitiös. Deras karaktärer är mycket olika, men de har alla samma mål: att bli den bästa kirurgen i deras år. Dramaserien Greys Anatomy lämna fem nyutexaminerade läkarna ser i sin tunga, intern utbildning i Seattle Grace Hospital. Händelserna i Greys Anatomy följs av ögonen på en av de fem medicinska skolan akademiker; Meredith Grey. Meredith gör sitt bästa för att leva ett så normalt liv som möjligt, medan kärleken till sitt yrke som ofta står i vägen. Som dotter till en känd kvinnlig kirurg verkar inte logiskt att Meredith i fotspåren av sin mor. Vad ingen vet är att Meredith en sorglig hemlighet bär. Hennes någonsin så berömda mamma lider av en obotlig sjukdom. Meredith utom den kommande kirurger gruppen består av Cristina, Izzi, George och Alex. Deras bakgrunder är mycket olika och den anda av konkurrensen är hög. Ändå är nära vänskapsband formas och stödja de unga läkarna varandra i svåra tider.
Romantiskt
De skapar också romanser på arbetsplatsen. Till exempel, Meredith noterar den första dagen av utbildning som dess fria utbudet av föregående kväll arbetar på samma sjukhus. Även om de dessa Dr. Derek Shepherd så mycket som möjligt försöka att hålla på avstånd, verkar det som de två har mer gemensamt än bara fysisk attraktion.

Beste

Att serien "Greys Anatomy" i USA är populärt, det var ses på Golden Globe-nomineringar som fick serien. Sandra Oh, som spelar rollen av Cristina Yang, gick därifrån med en Golden Globe i kategorin "Bästa kvinnliga biroll i en tv-serie." Patrick Dempsey var för sin roll som Dr. Derek Shepherd är även nominerad i kategorin "Bästa manliga huvudroll i en dramaserie", men såg priset, tyvärr går förbi näsan. I kategorin "Bästa dramaserie vann NET 5-serien" Lost "från" Greys Anatomy ".

Episoder

Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
Säsong 5
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha