Graviditetstest i snabbköp: 4 saker du bör känna till att använda

Graviditetstest i snabbköp: 4 saker du bör känna till att använda

Sälja graviditetstest och ägglossning är nu tillåtet i snabbköp. En grupp av stora ytor meddelade även en formell försäljning till en euro. Till detta pris, de garanteras samma?

En mätning av graviditetstest i urinen, närvaron av HCG hormon som utsöndras av vissa celler i framtiden moderkakan när embryot bosätter sig i livmodern. Detta hormon är inte närvarande i den kvinna som inte är gravid, och är detekterbar 8-10 dagar efter befruktningen.

Testerna är tillförlitliga och användbara råd

Testerna som säljs i livsmedelsbutiker är mindre tillförlitliga än de som erbjuds på apotek. Men kvinnan - eller flickan - som bara inte kommer att köpa en styrelse också anpassas som apotekaren, och detta är den främsta kritiken i dag i försäljningen av dessa i stora test ytor.

Pregnancytestning, manuell

För att ta reda på om du är gravid, är graviditetstest ett tillförlitligt sätt så länge du använder det.

 • HCG hormon kan detekteras i urin från 10 dagar efter befruktningen. Det finns ingen anledning att göra ett test omedelbart efter oskyddat samlag.
 • Det är lämpligt att ta testet med den första morgonurinen, allt mer koncentrerad till följd av dagen. På samma sätt är det inte tillrådligt att dricka mycket vätska före provningen.
 • Specifikt måste testaren lämnas in en urinflaska du bara samla, eller placera den direkt under urinstrålen. Resultatet visas inom tre minuter.
 • Om resultatet är positivt, är testet nästan ofelbar. Om negativ, kan det finnas en osäker på om du är faktiskt inte är gravid, eller testet gjordes för tidigt, eller det hade löpt ut, etc. Om dina tvivel kvarstår, testa efter 2 eller 3 dagar, enligt de villkor som anges ovan.
 • (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha