Graviditet: allt du behöver veta

Graviditet är den period under vilken ett befruktat ägg utvecklas till en fullständig människa. Det varar nio månader. Utvecklingen av barnet kan delas in i två perioder. Kvinna ta hand om sig själva är viktigt under graviditet. Röntgenstrålarna kan bättre skjutas upp till efter graviditeten.

Graviditet förklarade

Graviditet eller graviditet är den period då ett befruktat ägg implanteras i kvinnans kropp och utvecklas till en komplett barn. En graviditet varar 280 dagar, även 40 veckor. Ibland talar man om 10 lunar månader, är ett månvarv fyra veckor eller 28 dagar. Första månvarv är så länge menstruationscykeln hos kvinnor. Ofta har jag talat med en graviditetslängd på 9 månader, gäller detta för de vanliga kalendermånader. Under de första tre månaderna av graviditeten, är det ofödda barnet kallas ett embryo, då det kallas ett foster.

Utveckling

Utvecklingen av barnet kan delas in i två perioder. Den första är fosterstadiet, detta är den period under de tre första månaderna. Under denna period barnet växer snabbast. Det befruktade ägget är formning av en placenta och en frukt. Till en början verkar det frukten av ett grodyngel, med ögonen på sidorna och i slutet en svans. I detta skede är ett mänskligt embryo inte mycket annorlunda än en djurembryo. Senare utvecklar ansiktet, ögonen flyttar till insidan så att det tar på en mer mänsklig utseende. Embryot har nu en hög panna, små öron utan hörsnäckan slits, en slits mun och näsborrar som är långt ifrån varandra. Svansen har fått ge vika för ben, men dessa är långt mindre utvecklade än de fattiga. De fattiga har redan en handled, hand och fingrar. Den gonad utvecklar också och kommer senare att utvecklas vidare in i den manliga eller kvinnliga formen. Det är att inte se om det är en pojke eller en flicka som bara kan fastställas under denna period genom att använda moderkaksprov eller fostervattensprov. Livmodern växer under påverkan av hormonet östrogen.
Efter den tredje månaden, talar en av fosterstadiet. Nu när fostret växer och fyller hela livmodern, livmodern inte bara av hormoner, men också av det växande fostret. Moderkakan är fullt utvecklat under denna period, och anslut barnet med moderkakan via navelsträngen. Misstag utveckling kommer efter den tredje månaden fortfarande sällsynt. Under denna period, är fostret syftar till att växa och vidareutveckla de redan byggda organ och kroppsdelar.
Med ankomsten av den fjärde månaden av graviditeten börjar avta i vissa delar av skelettet kalk. Skrovet är nu också blivit mer utvecklade, så att dimensionerna på huvudet och bålen få lite mer pengar. Ändå kvarstår med födelsen förhållandet torso / huvudet lite orealistiskt, men de år som barnet växer det på.
I femte månaden, börjar huden att skydda sig med wolharen. Dessa är tunna silkeslen hårstrån som skyddar barnets hud. Dessa hårstrån lämnar oftast för födelsen loss igen och löser sig i fostervattnet. Ibland ett barn föds med dessa hårstrån, särskilt när förlossningen sker för tidigt.
I den sjätte månaden fostret fortfarande ser väldigt snål, är detta eftersom det inte finns någon subkutan fettvävnad har skapats. Mer hud täcker huden för att skydda den. Efter förlossningen är att erkänna dessa huden mer i den tjocka waxy lager som sitter på barnet. I slutet av den här månaden, börja utveckla och ögonlocken, ögonfransar och ögonbryn som skall formas.
Senaste två månaderna, fostret nu blivit helt klar i mening och kommer bara att gå upp i vikt. Bildas vid subkutan fettvävnad och fostret gradvis blir fylligare. Naglar är också bildas och växa. När ett barn föds för sent, kan naglarna har gått för långt och barnet kan ha repor på hans ansikte genom att själv repad med spik. Håret på huvudet växer till. Baby ullig päls bleknar och löser sig i fostervattnet. Det gör huden långsammare. För sent barn har ibland inga skyddande hud människor mer och kan därför ha en uttorkad hud.

Ta hand om dig själv

Graviditet tar del av den kvinnliga kroppen. Makten kräver ytterligare uppmärksamhet. Det är nonsens att kvinnan bör äta för två. Dieten bör vara rik på protein, såsom kött, fisk och mejeriprodukter. Dessutom massor av frukt och grönsaker. För mycket fett och socker bör undvikas. Drick med alkohol i det bör minimeras. Särskilt under de första tre månaderna, när hela embryot få ett ligg, är det viktigt att hålla utkik efter med giftiga ämnen som överskjutande alkohol. Sedan dricka ett glas alkohol skadar inte så mycket, men det begränsar till ett absolut minimum. Cigaretter är skadliga för utvecklingen av barnet, kvinnor som i genomsnitt tio cigaretter per dag, oftare föder barn med låg födelsevikt. Var försiktig med kläder runt benen och buken kring nypa. Att stanna i gott skick och vara fysiskt och mentalt förberedd för graviditet, kan en kurs i gymnastik graviditet eller graviditet yoga göras. Att varje gravid kvinna kostar en tand, naturligtvis, är nonsens, men faktum är att det är lättare tuggummi blödning på grund av den större omsättning i kroppen. Detta orsakar inflammation i tandköttet lättare. Bakterierna att komma till denna inflammation genom blodomloppet in i kroppen och även på barnet. Ta hand om urbenat och särskilt tandköttet väl och fortsätta regelbundna besök hos tandläkaren. Observera att röntgen och berätta tandläkaren alltid att det finns en graviditet. Endast i de fall där en X-ray är absolut nödvändigt, bör detta göras med nödvändiga försiktighetsåtgärder och skyddskläder. I alla andra fall en röntgen bör skjutas upp till efter graviditeten.
(0)
(0)
Tidigare artikel Positiv Intelligens
Nästa artikel Turism i Jordanien

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha