Gravida och mens ännu

Perioder är fortfarande gravid: kan det? Ja, är svaret. Även om det verkar liten, är detta fortfarande ett fenomen som ibland ses hos gravida kvinnor. Detta är inte en riktig menstruation.

P-piller och graviditet

Chansen att en kvinna eller flicka av p-piller är tillbaka gravid, är liten, men chansen finns. Risken för en graviditet är mindre än 1 procent, som inte tar p-piller väl har en större chans att graviditet. P-piller orsakar månatliga blödning, även kallad menstruation. Men vem har blivit gravid med p-piller över kommer ingen blödning oftast mer under mellanveckan.
Det kan dock hända att det är lika mycket en blödning inträffar. Du kanske kan se detta som en normal period utan att du tror att du kan vara gravid. Du märker att blödningen är mindre än normalt om du får symtom som ser väldigt mycket ut som en graviditet, gör ett test för att vara säker. P-piller i sig kommer inte lätt att skada barnet, men är bättre att förebygga än att bota.

Blödning är inte menstruation

För att undvika missförstånd: blödning under graviditeten är verkligen ingen menstruation. När en period är endometrium och stöts ett obefruktat ägg. Under graviditeten är det inte meningen att livmoderslemhinnan bryts ned. då detta skulle resultera i ett missfall.

Orsak menstruationsblödningar

Det är fortfarande ett märkligt fenomen: kvinnor som varje månad har blödningar under graviditeten. Vad är slående är att dessa ofta mindre blödning och kortare än en normal menstruation. Vad är orsaken till blödning, kan vara annorlunda. En blåst ven, sträckningen av livmodern, en polyp eller fibroid, men ibland kan det finnas någon orsak. Läkarna sedan inför en gåta.
Det är viktigt att fortsätta att övervaka graviditeten väl. Blödning under graviditeten är aldrig bra, men ibland kan göra något fel. Och ibland naturen är mycket märkligt i en annan. De flesta kvinnor har dock efter tre till sex månaderna av graviditeten inte längre lida av denna månatliga blödningar.

Risker

De flesta kvinnor som har månatliga blödning och fortfarande vara gravid, så inte inser att de är gravida. Logiskt, kommer du att göra ett test om du tror att du menstruation. Kvinnor tenderar att röka och dricka så enkelt genom, eller bor på ett annat sätt ohälsosamt. Om du gör här om trycket efteråt: de flesta barn är bara helt friska i världen. I det ögonblick du reda på att du är gravid, fortfarande lever du så friska som möjligt.
Risken för blödning är skadligt för ditt barn, är också ganska liten, men beror också lite på orsaken. I fråga om en polyp eller fibroid eller kan det påverka graviditeten eller förlossningen. När ingen orsak hittas för blödning, då det inte kommer att vara lika skadligt för barnet.
(0)
(0)

Kommentarer - 20

Jag får min mens redan 5 månader mindre än jag brukade och min mage har vuxit och jag känner att det slog mig navel.me bröst är för stora geworden.maar jag hade en mage platta

Mer än två år sedan slutat med p-piller, så vanlig cykel av 27- 28 dagar. Idag 10 dagar försenade ingen menstruation ?? Morgon Temp fortsatt förhöjt ?? Men vissa graviditet symptom två gånger neg test.Vanmiddag smetar rosa ansvarsfrihet efter urinering ?? Kan jag fortfarande vara fortfarande gravid?

Jag har nyligen varit mycket stressande, är därför ett par gånger glömmer pillret, jag inte känner väl de senaste veckorna. 1 vecka sedan jag tre dagar för sent då blir normal period. men innan dess och fortfarande nu ser det ut som om jag har en hel del graviditetssymptom. känsliga kliande bröst, yr, många huvudvärk, inte känsla, trött, lider av rygg, stickande i buken, illamående, och lite mat kan uthärda och därmed snabbt illamående. Kan jag fortfarande vara gravid, kanske?

Tisdag jag hade sex, men han har inte kommit till mig. Fredag ​​kväll jag glömde att ta min piller och tog det på lördag kväll med den andra. Detta var i min första veckan, kan jag vara gravid?

Hej, cirka två månader jag hade sex för första gången med min pojkvän. Vi är inte säker på om han är redo att komma till mig eller inte? Två dagar senare hade jag min tid! Det såg helt normalt och det tog fem dagar. Månaden efter att jag fick bara min tid igen, det var i tid och varaktighet som alltid 5 dagar. Nu har jag två dagar sedan min högra bröst lite ont och har sedan i går gastroenterit. Jag är mycket rädd för att jag var gravid! Jag älskar att höra dig svara så snart som möjligt!

Hej månader sedan slutade jag ta p-piller. Sen fick jag två gånger osäkra i ungefär tre månader och inte använder en förmiddag efter-piller. Jag har alltid fått min mens och efter testet första gången oskyddat sex var negativ. Min fråga är därför jag är inte gravid. Jag använder ofta Alvedon och vanliga paracetamol IVb migrän. Tack!

Jag har en fråga. Om du får din menstruation och du ser tecken på graviditet, gör du ett graviditetstest bara för att vara säker "negetieve.hoe längre om du fortfarande få en sjuk känsla, smärta i fötterna när du Telang tillstånd, mycket sömn, överätande, smärta tillbaka, svullnad magar och bröst? Precis som ni reaktion

Hej Jag har en fråga ?? ungefär 2 månader sedan hade jag osäker sex och han kom in i mig. Jag glömmer morgonen efter-piller. Sedan blev jag senast normala perioder och graviditetstest var negativt. Efter månaden var jag förhinder, men jag vet inte varför jag känner mig gravid. Kan jag vara gravid?

Jag slutade sedan augusti förra året med p-piller. Då jag inte har haft en period till januari. Även här det gick till läkaren, men jag var inte gravid. Efter att jag var dubbelt normal period. Nu var jag tills idag 10 dagar för sent. Jag gjorde ett test men det var negativt. Idag är jag mycket lich period. Bara när jag gå på toaletten jag förlorar liten eller ingen bloekverlies. Och om jag blöder är en pellet bloed.Ik är också bli yr, mycket sjuk, ögonproblem, uppblåsthet, täta urinträngningar och kliande bröst. Men ett graviditetstest var negativt ?? Kan någon hjälpa mig? Är jag fortfarande gravid? Jag vet inte meer.Liefs Miek

Hjälp! Jag har sedan dess blivit aktiva med att ha sex. Förra månaden, runt den 25: e hade jag min tid men det var mycket ljusare och mindre än normalt. Dessutom var det redan stoppat efter 3/4 dagar som aldrig inträffat för mig att komma. 2 veckor sedan hade jag återigen sex med min pojkvän och kondomen revs. Vi hittade först efter när han blev färdig på mig. 9 timmar senare har jag tagit på morgonen efter-piller. Nu har jag ett par dagar illamående, jag luktar saker mycket starkt vad k normalt inte skulle. Mina bröst göra ett tag smärta och klåda. Även jag är väldigt trött, men på natten jag sover dåligt. Igår var jag plötsligt förhinder. Jag är fem dagar för tidigt och det var mycket lättare än normalt. Det var också ibland brun. Idag, jag hade börjat blöda ymnigt. Men jag lider av dessa symptom. Vad kan jag göra? Xx lisa

Vem kan hjälpa mig? Jag är fredag, blev 21 december sjuk men söndag, 23 december hade jag nästan ingen blodförlust och mer nu idag så det är en lite brun blod? Kan finnas här implantation? eftersom jag normalt 6/7 dagars period. och med mig förra graviditet var min sista menstruation och även fyra dagar nästa månad testat positivt?

Jag har en fråga: Jag var förhinder 14 oktober men det var kortare än vanligt: ​​fem dagar i stället för sju dagar. Jag här beslutade 19 oktober att göra ett test och det var negativt. 29 oktober, hade jag en annan blodförlust. Jag gjorde sedan ett test igen, denna gång på morgonen, och det var återigen negativ. Denna förlust av blod har pågått i ca 10 dagar, och var ljus. Idag är jag fortfarande inte menstruation. Nu var jag undrar om jag möjligen fortfarande gravid? Eller har jag för min nästa cykel bara räkna 29 i stället för 14.? Jag använder inte p-piller och alltid helt säker så jag vet inte vad som händer kan vara

Jag har något konstigt. 3 månaders avkastning började min sjukdom brun färg och var bara fyra dagar i månaden efter bara tre dagar och nu är jag 10 dagar tidigt och började rosa brun / rödaktig. första dagen lite med normal buksmärtor mycket och dagen efter ordinarie icke-justering av den 3: e dag och det var bara en liten bit och om igen. Jag nu ibland stickande i magen nere till vänster på sjukdomskänsla. mina ben känns trött och jag verkligen huvudvärk och när jag ligger i sängen sjuk, jag har aldrig, när jag började 10 dagar early've bli sjuk. Vad är det här jag tar p-piller, men jag kan inte vara gravid? tycker att det är konstigt

Jag är bara din tid varje månad och jag är bakom idag fick reda på att jag är 3,5 månader gravid. Really weird ... imorgon eko sjukhus.

Jag är på p-piller och var tvungen att vara sjuk, detta blev jag till och med ha varit en och en halv dagar. normalt inte kommer att sluta förrän 1-2 dagar efter att jag återvände till min nya band början, men nu är det redan stoppat två dagar innan. Är detta normalt? Det kan vara så att jag är gravid?

Jag blev varje månad ongsteld men vorije månaden hade jag mina perioder för bara två dagar och jag känner min nedre delen av magen hårt och geswollen den här månaden fick jag mina perioder också två dagar normalt tar fyra eller fem dagar.Jag vrrag mig: jag gravid eller inte?

Om testet var negativt förefaller mig mycket, om du inte har oskyddat sex efter det.

Det kan vara så att du är gravid, men testet tas tidigt. Tiden kommer att säga något om en menstruation inträffar 14 dagar efter ägglossning. När ägglossningen kommer senare, så kommer även den förväntade period senare. Det kan också vara så att du inte är gravid men det skulle vara så glad att du upplever graviditets krämpor. Sätt ungefär tre dagar när ett test, såvida inte perioden pågår.

Det är visserligen möjligt att så mycket blodförlust under graviditet inträffar så kallade falska menstruation.

Hej Maureen, en kortare period kan hända. Jag rekommenderar att du läser de kommande två artiklen. Kanske du känner igen här flera symptomen.en

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också