Gravid med fukt

Kan du bli gravid från fukt? Ofta sägs att detta är omöjligt, men för fukt är ibland spermier. Teoretiskt kan du alltså bli gravid genom att endast fukt. Frågan är hur ofta detta inträffar och om det är nödvändigt att vidta försiktighetsåtgärder. För vem vill inte bli gravid, men kan bättre vara försiktig. Sannolikheten för en graviditet, dessutom, också bestäms av faktorer såsom ålder och hälsa.

Vad är luftfuktigheten?

För Luftfuktigheten är fukten i mannens penis kommer redan innan han upplevt en orgasm. Denna fukt produceras under sexuell upphetsning. Fukten är avsett att fungera som ett smörjmedel och att avlägsna kvarvarande urin i urinröret. Nära prostatan är två körtlar som producerar fukt. Fukten som kommer ut ofta urladdat strax före utlösning. Ändå gör fukten inte innebära att man också kommer att ha verklig utlösning.

Spermier i fukten

Fukten kan hitta en liten mängd spermier. Dessa spermier är så normala som spermierna i sädesvätskan. För Fluid innehåller ingen missbildade eller "ofruktbar" sperma, åtminstone inte mer eller mindre än i sädesvätska. I genomsnitt 70 procent av alla spermier deformerade eller oförmögen att befrukta ett ägg. Det är en hög andel, men eftersom det finns en utlösning frigör cirka 250 miljoner spermier, kommer mer än 75 miljoner spermier vara lämpliga för befruktning.
I fukten därmed också ibland sitta sädesceller. Detta är en liten mängd och det återstod då mannen hade tidigare haft en orgasm. Även om mängden spermier är fortfarande mycket liten, är chansen närvarande att en kvinna kan bli gravid.

Pre-kissa

Urin bryter ner spermier. För Fukt syftar till att neutralisera pH-värdet i urinröret, så att spermierna under utlösning komma längs smidigt genom urinröret kan utan att dö. Män som har ännu inte kissade framifrån, har färsk urin in i urinröret. Chansen att sperman som var i urinröret än att överleva är noll. Fukten som kommer ut kommer därför att innehålla inga levande spermier efter återstående urin.

Risk för graviditet

Ett par som på ett normalt sätt försöker bli gravid, chanserna för en graviditet följande:
  • Inom tre månader, 50 procent gravid
  • Inom sex månader, 70 procent gravid
  • Inom 12 månader, 85 procent gravid
  • Inom två år, 97 procent gravid

Ibland använder set "för att sjunga i kyrkan" som ett preventivmedel. Detta kallas också samlag riktigt nice. Denna metod består av att dra penis från kvinnans före ankomsten utlösning. Mannen måste känna på detta utlösning. Unga män känner ofta inte tillräckligt, därför är denna metod definitivt inte lämpar sig för "nybörjare" eller för män som inte kan kontrollera sig själva. Tillförlitligheten av denna metod är 65 till 85 procent. Detta beror på mängden fukt, om någon, med spermaceller, och huruvida en man drar tillbaka i tid. I genomsnitt 15 till 35 procent av kvinnor med oönskade graviditeter genom denna metod. I teorin bör denna metod vara 100 procent säker, men det är verkligen inte fallet. Tillförlitligheten kommer att höjas när endast sex igen utanför den fertila perioden. Genom ägglossning tester kan bestämmas när kvinnan är fertil. När detta kombineras med avbrutet samlag tillförlitlighet kan vara så mycket som 97 procent.

Gravid, Vad händer nu?

När du har blivit gravid med fukt, är det en chock. Du förväntar dig i slutändan inte. Ett ultraljud kan ge mer säkerhet om under graviditeten, om du skulle fortfarande ha tvivel om det. Nu kan du diskutera med din partner vad du vill och gör. Graviditet kan avbrytas när du verkligen inte vill ha barn. Detta kallas för en abort. Bara att gå till en abortklinik eller sjukhus. Fram till tre veckor det fortfarande kan användas abortpillret. Ett annat alternativ är att tillåta förekomsten av graviditeten. Du har en hel del månader för att förbereda ankomsten av en baby. Vissa kvinnor väljer att föda barnet och sedan övergav för antagande. Detta är ett svårt val. Lyckligtvis här för att få hjälp, vilka val du kommer att göra. Fråga din GP för mer information.
(0)
(0)

Kommentarer - 11

Hej Jag har haft sex med mig kompis idag som vi gjorde det utan kondom, men han var inte redo att komma till mig men min flickvän säger att jag kan vara gravid med sin fukt vad ska jag göra?

Jag är nu nästan 30 veckor gravid. På grund av fukt! Så det verkligen kan! Nu barnet är mycket välkommet här så inga problem. Men om du verkligen inte vill bli gravid bör du aldrig lita på "för att sjunga i kyrkan"!

Hej Jag är en tjej på 16 och jag har en fråga: Jag har Tisdag osäker sex under en lång tid hade med min vän. Han har inte cum i mig, men i min mun. Min flickvän säger så nu att jag kan ha ett barn av sin fukt som är förmodligen sant. Förra veckan hade jag min ägglossning så veckan 7-09 till 13-09. Min mamma vet inte att jag har haft sex vilket gör mig väldigt rädd. Finns det en chans att jag skulle vara gravid? Hjälp!

Det är verkligen inte snyggt varit mitt. En onsdag Jag injicerade drogen pregnyl på kvällen. Torsdagskvällen hade samlag med min pojkvän. Fredag ​​kväll hade på lördag umgänge med en annan man, han är inte redo att komma. Chansen enormt stora att det är den andre? Jag hoppas att jag får ett svar ??

Hej tjej och jag inte riktigt har haft sex men att han är en minus är borta. Men hon har varit ett par dagar inte bli sjuk. Onsdag axel en vecka skulle hon inte menstruation. Är det så att hon är gravid. Och hur ska vi undvika detta kan hon inte bli gravid nu. HJÄLP!

Hej alla, jag verkligen verkligen dålig hjälp nodig.Ik och min vän kan ha någon form av osäkra könet gehad.Zij var vänt på hennes mage och jag gick med min penis mellan hennes skinkor i vi är inte säker på om han var inne ja eller nej min flickvän visste inte säkert, men tyckte det. Det kan också vara så att han bara gled tillsammans som det gick ganska smidigt, men jag visste inte riktigt om han var i det eftersom inte riktigt vet vad varm / natsDaarna Jag har tittat på mig penis och jag såg ingen fukt ner vi är båda mycket rädd så jag hoppas att ni kan föreställa er lite förtroende.

Jag har haft sex med min flickvän och min kondom gick sönder och det finns fukt kommit in i hennes vagina och det är redan ett par veckor sedan och nu är hon får varje dag magont vad tror du?

Fukt, kan du vara säker på att få gravid! Det har bevisats av människor som specialiserar sig på det är! 85% av människor blir definitivt gravid!

Min vän och jag har denna morgon hade det osäkra könet. Nu var jag tvungen andra "skräp" ta in, dumt av mig. Jag tillbringade ungefär nio timmar efter sex tog på morgonen efter-piller. Min vän är inte sperma i mig. Jag tror att möjligheten att jag var gravid är ganska liten, eller jag har fel?

Inget av waar??http://www.scientias.nl/voor-het-zingen-de-kerk-uit-werkt-dat-echt-niet/64477http://www.nvsh.nl/opinie/voorlichtingVoorvocht.htm

Chansen att graviditet är mycket litet, men kan aldrig uteslutas.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också