Grave beläggningar

Ingva Lindqvist Februari 26, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Efter döden av en nära anhörig är väldigt lik dig. En av de saker om vilka ett beslut måste göras är graven locket. Idag, för leverans av material, färger och mönster så stora att det inte är lätt att få en överblick över de många möjligheter.

Krav från kyrkogård

Varje kyrkogård har sina egna krav för att täcka graven. Du kan tänka på en uppsättning utanför mått på gravstenar, ett minimum och / eller maximal tjocklek av materialet, krav på sig själv och sin färg och om att tillåta plantering, bark eller grus täckmaterial. I kommunala kyrkogårdar är kraven och bestämmelserna i regel som fastställs i en förordning, där du kan hämta dem om så önskas i kommunen och som är känd av stenhuggare i området.
På många kyrkogårdar tillstånd måste beviljas innan monumentet ska placeras. Ofta stenhuggare kommer att ansöka om detta tillstånd för din räkning.

Graven lock

Inom de övergripande kraven, valet av ett monument vid kyrkogården gratis. Till exempel, tänk på följande ämnen:
  • Natursten
  • Metall
  • Glas
  • Trä

Om du inte väljer en helt tät grav täcker, kan det återstående utrymmet fyllas med:
  • Trädgårdsjord
  • Marble Slaget
  • Granit Split
  • Bark

Modeller

Grave filtar som gravstenar finns i många modeller. Du kan få en uppfattning om möjligheterna genom att orientera på Internet eller genom att besöka en leverantör av gravstenar, men också genom att titta runt kyrkogården själv. Det är också möjligt utifrån dina idéer för att utforma sin egen monument.

Text på minnesmärke

Förutom att välja färg, modell och material graven täcker, kommer du också att besluta om den text som kommer att placeras på minnesstunden. Idéer för den text som du kan bygga till exempel med hjälp av prov texter på Internet eller på stenhuggare, eller genom att besöka kyrkogården själv. Vad exakt är möjligt beror bland annat materialet i graven och den önskade beläggnings mängden text. I de flesta fall kommer stenhuggare ge dig en layout för att skala, så att du kan bilda sig en uppfattning om hur man ser monumentet kommer att se ut, och om du vill välja ett annat typsnitt eller annan text.

Ditt val

Till stor del är ditt val för en grav naturligtvis baserat på vad du gillar och lämpligt. Det är emellertid också lämpligt att ta hänsyn till de mer praktiska egenskaperna hos de olika material och konstruktioner. Till exempel, en polerad granit sten monument och en mycket låg-underhåll till exempel be en grov sten och plantera mer underhåll. Speciellt när de anhöriga inte är nära bostäder graven, och / eller oförmögen eller ovillig grav att besöka regelbundet och underhålla är det klokt att välja att hålla graven täckkontounderhåll vänlighet graven locket.
För vissa människor spelar också leveransen av materialet en viktig roll i deras beslut. Leveransen av allvarliga beläggningar kan sträcka sig från flera dagar till flera månader. I undantagsfall kan leveranstiden ens når mer än ett halvår. Även om det är förståeligt att, om en dag finns det att ta reda på en allvarlig beläggning, som en grav omslag inte ska dyka upp vid graven på kort sikt tror jag inte låta leveransen påverka valet. Om du fortfarande vill ha en snabb omslag kommer att ha på graven, kan tiden fram till leverans av graven eventuellt kringgås med en tillfällig grav beläggning. Många stenhuggare kommer att vara beredda att lägga en tillfällig grav i väntan på den slutliga monumentet, och även i tillfällig grav som omfattar specialiserade företag kan stå till tjänst.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha